Bayram kardeşim! Resimleri bizim ile paylaştığın için minnettarım
Hani ne bileyim bu gün bize gösterirsin yarın başkasına belkide başka yarınlarda başka başkalarına en sonunda alışırsın attın mı birde o şapkayı ben gibi hele bak rüzgar ne güzel serinden esiyor he valla
Bak lokman Hekim ne der:!!!
"Ayağını sıcak tut başını serin"
"Kendine bir iş bul düşünme derin"
Keşke bunu başarabilsek fakat olmuyor altın çağı beklerken stres çağı bastı
Buna saç kayıpları en dahil diyebilirim
Özellikle erkek için
Hani bayanda kel olabilir ama durun bişi dicem siz hiç "kel bayan"duydunuz mu
Bana bakmayin ben duymadim
Ama "kel erkek"kulağa hoş geliyor söyleyen için
Fakat muhatabı ne oluyor biliyormusunuz yerle bir oluyor takıntılı ise
Bayan kel olsa bile
Hani bir şekilde sıyrılıp sosyallesebilir
Nasıl peki
Der ki baş örtüsü dinimizin gereğidir takar herkes öyle inanır. Fakat kul ile Allah arasına girilmez bize ne ne niyetle taktiysa
Dertten kurtuldu mu ona bak
Hadi biride diyebilir ki erkekler de takke taksın nasıl olsa oda dini gereği olur mu olmaz bence
O zaman tüm erkekler imam kesilir başımıza o yüzden bu baş örtüsü bi tek bayana yakışır
Cübbeli hocaya demişler saç ekimi caiz mi diye oda demiş ki hayır tabiki cübbe giysin takke taksın olay çözülür ...
Nah çözülür
Bir tek cubbeliler için çözülür
Ve nasıl ki bir dişi kırılan yada çürüyen biri dış implanti ve estetiğini zaruri diye yapıyorsa sakınca olmadığı gibi saçta da olmaz
O kisi dişini kapatıp gostermeyebilir fakat saçını asla saklayamaz
Kelini güneşin o sımsıcak ışığına karşı gizleyemez
O yüzden bu saç baş var ya çok ciddi bir mesele...
Pardon unuttum seni bayramım
Bende senin gibi sapkaliydim
Bu foruma gelirken en büyük takintilarimdan biri şapka takmakti
Annemden babamdan bile saklamıştim başımı
Ve uyku zamanı odamın ışığını kapattığımda bile şapka hala başımın tacıydı
Ne zamanki yatağa girdim yurgana sarıldım o zaman şapkayı cikarirdim
Bu sefer başımın tacı olan ikinci eleman devreye giriyordu o yurgandi
Sabaha kadar yurgani başımdan aşağı indirmezdim en tuhafı kimse beni başımın arka tarafından görmesin diye ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmazdım ve arkam hep duvar tarafındaydi o şekilde baya sürdü hayatım...
Başımdan çok dertler geçti
Daha lise 2 yıllarında başladı bu hastalık.çok şükür agresif değildi ama iyide değildi iki arada bir derede kalmistim
Bunu asla unutmicam rehber hocam bi ara beni gördü dedi ki oglum saçlarına ne olmuş çok cansizlar sararmislar zaten o an tam yikildim
Bide rehber hocası olacak maşallah
Bayramım dediğin gibi kız vardı ama ben yoktum
Sosyal ortam vardı ama ben yoktum
Sadece kimlikte yerim vardı desem inanmazlar ki
Öyle hayallere dalardim ki bi ara Cüneyt Arkın filmi izlerdim
Derdim keşke bu kafa bu saçlar benim olsa... hayallere dalıp bizans ordusunu kaç kere yerle bir etmişim kaç kere kaç keree
Benim adim dinodin11 artırsan konumu incele
Ve seneler geçti
Kendimi hep yapayalnız hissettim takıntı üstüne takinti dert üstüne dert
Derdi veren Allah elhamdülillah demesini hep bildim çok şükür asla isyan etmedim ... fakat benimde olsa hani yarabbi benimde olsa derdimm
Dert insanı zamanla pişirir bunu kendimde gördüm
Şuanda 32 yaşlarındayim
Ben iki sene önce bu siteye üye oldum o kadar faydalı geldi ki haklarını ödeyemem yapanlarin
Kendime güvenim geldi
Şapkami attım
Ben buyum hey millet diye biliyorum artik
Saç ekicek miyim peki
Allahını izniyle niyetliyim yapacak bunu... sende yap hiç bekleme
Baktım resimlerde iyisin üst bölgeler gidecek emin ol
Şimdilik sana önerim ön bölgeye ekim yaptırabilirsin bunu her kim yaparsa sana saç hiç yokmuş gibi ekmeli 3 veya 4 sene sonra tepe bolgesini halledersin
Umudun hep olsun
Ölümden başka her derdin dermanı vardır
Bazi arkadaşlar sana tonlarca ilaçtan bahsetmiş hiç girme
Prp hiç girme
Saç aşısı hiç girme
3,5 kurusun varsa onlara heba etme
Sadece finansterid ile pruscar kullanabilirsin bu yaşında onu bile tavsiye etmem fakat saçların senin için herşey ise degerlendir
Başkada ilaçlara girme
Bir saç eğer dökülecek ise kral yemekleri dahi yersen en iyi ilaçları bile alırsan o saç gidecektir yani peşine düşüpte dahada nazlandirmanin alemi yok
Biriktir paranı 8 yada 7 bin en kısa zamanda ektir.
Onun yani sıra kişisel gelişim kitapları var onlara imkanın var ise mutlaka oku. Muhakkak faydasını görürsün
Buradaki hekes ya abin yada kardeşindir... ne olursa olsun çekinmeden âbarti dahi olsa ve gerçek ise ayrıca saçla ilgili başından ne türlü olumsuzluklar geçiyorsa yaz kardeşim.
Allah en kısa zamanda hayal ettiğin saçları nasip etsin inşallah
Selametle kal