Gönderen Konu: 22 yaşında 7 aylık finansterid kullanımım  (Okunma sayısı 6317 defa)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
22 yaşında 7 aylık finansterid kullanımım
« : 19 Aralık 2018, 20:00:46 »
Merhaba arkadaşlar. Genc yaşta olup finansterid kullanmayı düşünen ama yan etkilerinden korkan arkadaşlara bir fikir verebilmek adına bu konuyu actım. Yaklaşık 7 aydır finans kullanıyorum dökülmem az da olsa yavaşladı. Sac kalitemin arttığını hissedebiliyorum. Sacımda iyileşme olduğunu cevremde farketti dökülme olmasına rağmen gerileme gözlemlemedim dökülenler tekrar cıkıyor bunu ön cizgide farkettim. Sanırım vertexe o kadar iyi etki etmedi. Asıl korkulan meselelere gelirsek cinsel fonksiyonda ve libododa bir sorun yaşamadım, tabi libodo artışı dışında:)). İlk iki hafta testislerde ağrı oluştu sonra gecti. Meme dokusunda büyüme gözlemlemedim. Kaslarda gücsüxleşmede olmadı. öğencilikten de full yatma durumu oluyor. Meni de şeffaflaşma olduğu doğrudur sonra düzeliyor.  Daha doğru sonuç almak için doktora gidip test yaptıracağım test sonuçlarınıda buraya atarım önce ki konumu ve yeni fotoları birazdan atarım. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 22 yaşında 7 aylık finansterid kullanımım
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2018, 20:11:02 »
Önceki fotolar
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2018, 20:14:41 »
7. Ay son durum

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2018, 20:21:10 »
Coşmuş

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2018, 20:25:16 »
bende 24 yasinda baslamistim ... bende süper etki yapmisti minox ile beraber.... sonra ne olduysa 3 hafta icinde nw4 oldum doktora gittim dedi biz bilmiyoruz neden oldugunu böyle bisey daha hic biryerde görülmedi (Finas kullanipta birden böyle sac dökülmesi) dedi o zaman senin sac dökülmen cok agresif. Sonra 3 -4 ay sonra saclar yeniden cikti bu yaz yeniden döküldü. Dedim birdaha bu ilaca el sürersem beni napsinlar. Simdi kafa nerdeyse nw6 gibi ortada dolasiyom.

Sende Psikolojik etki yaptimi? Ne kadar kullanmayi düsünüyorsun bu ilaci?

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2018, 20:29:21 »
bende 24 yasinda baslamistim ... bende süper etki yapmisti minox ile beraber.... sonra ne olduysa 3 hafta icinde nw4 oldum doktora gittim dedi biz bilmiyoruz neden oldugunu böyle bisey daha hic biryerde görülmedi (Finas kullanipta birden böyle sac dökülmesi) dedi o zaman senin sac dökülmen cok agresif. Sonra 3 -4 ay sonra saclar yeniden cikti bu yaz yeniden döküldü. Dedim birdaha bu ilaca el sürersem beni napsinlar. Simdi kafa nerdeyse nw6 gibi ortada dolasiyom.

Sende Psikolojik etki yaptimi? Ne kadar kullanmayi düsünüyorsun bu ilaci?
büyük gecmiş olsun. Evet ilk bir kaç ay psikolojik etki yapıyor ama gecti benimkisi. Bende daha önce minox kullanmıştım sacımı döngüye sokmuştu sende ki bu olayı minoxa bağlıyorum. Gidebildiğim kadar kullanmayı düşünüyorum

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2018, 20:52:00 »
İŞTE BU.İŞE YARAMIŞ KEL DEĞİLSİN ARTIK.Bende de bu tarz bir dökülme başladığında finasa atlıcam cidden işe yarıyor kullanmayan üzülüyor kullanan seviniyor yan etkileride psikolojik

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2018, 21:14:05 »
Coşmuş
eyvallah dostum yanlız dökülme devam ediyor o canımı sıkıyor

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2018, 21:14:46 »
İŞTE BU.İŞE YARAMIŞ KEL DEĞİLSİN ARTIK.Bende de bu tarz bir dökülme başladığında finasa atlıcam cidden işe yarıyor kullanmayan üzülüyor kullanan seviniyor yan etkileride psikolojik
nw kacsın ?

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Aralık 2018, 22:00:37 »
2.5
senin saca baktım bir sıkıntın yok forumu bırak keyfine bak Dostum

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2018, 22:47:10 »
Finas etkisi sende belli olmuş kardeşim gözle görülür.Propecia mi proscar mı kullandın özellikle vertex dolmuş tepe hacim kazanmiş.ikave baska birsey kullandın mı.finasterid bana etkisini bırak kullandığım zaman yağmur gibi saç dökülüyor cılızlaşiyor saclarim anlamıs degilim

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Aralık 2018, 23:10:56 »
Finas etkisi sende belli olmuş kardeşim gözle görülür.Propecia mi proscar mı kullandın özellikle vertex dolmuş tepe hacim kazanmiş.ikave baska birsey kullandın mı.finasterid bana etkisini bırak kullandığım zaman yağmur gibi saç dökülüyor cılızlaşiyor saclarim anlamıs degilim
proscar kullandım kardeşim ama 4 de bölüp saklayınca etkisini göremedim hergün 4 te 1 ini kullanıp geriye kalanı atmaya başladım etkisi oldu o zaman. Extra olarak medikal bir şampuan kullandım pahalı bir şey değildi. Sende ki bu sıkıntı ara sıra bende de oluyor dökülme artıyor sonra durma tarzında bunun köklerin kendilerini yenilemesi olarak düşünüyorum

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2018, 00:37:47 »
Finas geri dönüş vermiş bu süper bir şey.
Bu şu anlama geliyor artık kel olman ya da keliğe gitmen uzun sürecek.Finas saçını belirli bir süre daha koruyup güçlendirecek fakat bir noktada male pattern baldness finası da ezecektir bu durumda dutasteride başlayacaksın.Bu 2si tahmini en kötü 3-5 sene idare ettirir.
Dostum elinden geleni yapmak zorundasın minox dermaroller finas hepsini aynı anda uygula sonra önlere ekim yaptır crownı topikle gizlersin.
Çünkü şurası kesin mbp her savaşı kazanır onu yenemezsin ama durdurabilir ya da yavaşlatabilirsin.Vertexin açılması ekimin  olamayacağı anlamına geliyor.Yinede güzel feedback almışsın saçta yoğunlaşma bariz var.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2018, 01:27:12 »
Finas geri dönüş vermiş bu süper bir şey.
Bu şu anlama geliyor artık kel olman ya da keliğe gitmen uzun sürecek.Finas saçını belirli bir süre daha koruyup güçlendirecek fakat bir noktada male pattern baldness finası da ezecektir bu durumda dutasteride başlayacaksın.Bu 2si tahmini en kötü 3-5 sene idare ettirir.
Dostum elinden geleni yapmak zorundasın minox dermaroller finas hepsini aynı anda uygula sonra önlere ekim yaptır crownı topikle gizlersin.
Çünkü şurası kesin mbp her savaşı kazanır onu yenemezsin ama durdurabilir ya da yavaşlatabilirsin.Vertexin açılması ekimin  olamayacağı anlamına geliyor.Yinede güzel feedback almışsın saçta yoğunlaşma bariz var.
düşüncen için sağol dostum. Olmazsads benim için önemli değil

Facebook Twitter Instagram