Gönderen Konu: 22 yaşında 7 aylık finansterid kullanımım  (Okunma sayısı 6315 defa)

Lndn

• Yeni üye
  • *
Ynt: 22 yaşında 7 aylık finansterid kullanımım
« Yanıtla #15 : 20 Aralık 2018, 09:19:29 »
Dostum guzel toparlamıs ama acıkcası ben test sonucunu merak ediyorum. Bu kadar genc yasta ben erkeklik hormonunu basklılayan bir ilacı kullanmayı cok dogru bulmuyorum. İleride cocuk sahibi olmak isteyeceksin. Elbette sperm uretimi vardır ama onemli olan kalitesi. Spermdeki sekil bozuklukları ve hızı.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 20 Aralık 2018, 10:03:01 »
Dostum guzel toparlamıs ama acıkcası ben test sonucunu merak ediyorum. Bu kadar genc yasta ben erkeklik hormonunu basklılayan bir ilacı kullanmayı cok dogru bulmuyorum. İleride cocuk sahibi olmak isteyeceksin. Elbette sperm uretimi vardır ama onemli olan kalitesi. Spermdeki sekil bozuklukları ve hızı.
bu ilacın sperm kalitesine cok etki edeceğini düşünmüyorum ama her ihtimale karşı test yaptırmak gerekiyor
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Aralık 2018, 10:17:31 »
sperm kalitesi gözle görülecek bisey degil. HEr ihtimale karsi git testlerini yap

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Aralık 2018, 10:39:06 »
sperm kalitesi gözle görülecek bisey degil. HEr ihtimale karsi git testlerini yap
test yaptıracağım

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 21 Aralık 2018, 00:25:46 »
Kanka güzel bir gelişim olmuş. İnşallah takımlara zarar vermez testleri aksatma :)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Aralık 2018, 00:29:10 »
Kanka güzel bir gelişim olmuş. İnşallah takımlara zarar vermez testleri aksatma :)
sağol kanka inşallah bir sıkıntı çıkmaz testleri 3 gün sonra olurum buraya atarım😇

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 21 Aralık 2018, 00:36:48 »
proscar kullandım kardeşim ama 4 de bölüp saklayınca etkisini göremedim hergün 4 te 1 ini kullanıp geriye kalanı atmaya başladım etkisi oldu o zaman. Extra olarak medikal bir şampuan kullandım pahalı bir şey değildi. Sende ki bu sıkıntı ara sıra bende de oluyor dökülme artıyor sonra durma tarzında bunun köklerin kendilerini yenilemesi olarak düşünüyorum
anladım usta bende proscar kullandım her parcayi jelatin ile iyice sarıp obsekilde muhafaza ediyorum ama aksine dedim ya aşırı dökükmeler oluyor sitede bir arkadaşta benim gibi dokülmeler artmıs ama o propecia kullaniyormuş sebebi ney ise çozmüs degilim son kez tek oarcayı icip kalanı atacağim bir de o sekilde deney yapıp bu ilaca ona gore kesin kararımi vereyim aksine coğunlukla sağlıklı saclarda dökülme oluyor cılız olsa anlayacağim geri güçlü cikacak diye ama tam olarak kalın telli saçlardan da cok dökülüyor

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Aralık 2018, 00:45:13 »
anladım usta bende proscar kullandım her parcayi jelatin ile iyice sarıp obsekilde muhafaza ediyorum ama aksine dedim ya aşırı dökükmeler oluyor sitede bir arkadaşta benim gibi dokülmeler artmıs ama o propecia kullaniyormuş sebebi ney ise çozmüs degilim son kez tek oarcayı icip kalanı atacağim bir de o sekilde deney yapıp bu ilaca ona gore kesin kararımi vereyim aksine coğunlukla sağlıklı saclarda dökülme oluyor cılız olsa anlayacağim geri güçlü cikacak diye ama tam olarak kalın telli saçlardan da cok dökülüyor
kardeşim bazı bünyelerde farklı etki gösterebilir. Ama bende de cok dökülme oluyor sağlıklı saclarda var arasında ama dökülen kadar cıkıyor gözlemlemeye çalış örneğin ön cizgide dökülenlere bak yeni si ne zaman cıkıyor ona göre bir fikir edinmeye calış olmadı bırakırsın

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 21 Aralık 2018, 00:51:17 »
Anladım aralarda minyatür saçlar var bir ara dikkat ettim o minyatür olan saçlar coğu gitti tamamen cok dikkat ettim ilacı biraktim aradan zaman gecti o saclar geri cıktı ama gene cılız saçlar

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Aralık 2018, 00:55:17 »
Anladım aralarda minyatür saçlar var bir ara dikkat ettim o minyatür olan saçlar coğu gitti tamamen cok dikkat ettim ilacı biraktim aradan zaman gecti o saclar geri cıktı ama gene cılız saçlar
valla dostum bunun nedenini bilemiyorum. İyi bir cildiye doktoruna görün derim

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Aralık 2018, 01:18:40 »
Cildiye doktorların birsey bildiği yok sana gelmiyor bu ilac kullanma deyip gönderiyorlar hayırlısı bakalım

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 24 Aralık 2018, 23:28:30 »
Bügün tahlil yaptırdım çıkan sonuçlara göre finansterid sperm kalitesine etki ediyor. Cinsel perviz süremin fazla olmasından dolayıda sayı da bir etki oldu. Tekrardan kontrole gideceğim eğer sperm kalitemde olumlu bir değişiklik olmazsa finansteridi bırakmayı düşünüyprum. İlac litaretüründe bıraktıktan sonra sperm kalitesinin eski haline geldiği yazıyor. Benim sperm sayımın fazla olmasından dolayı doktor bir sorun olmayacağını söyledi. Ben her ihtimale karşı ikinci tetkikte aynı sorunun devam etmesi durumunda bırakacağım

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Aralık 2018, 23:34:56 »
Bu da test sonuçu. Cinsel perhiz sürem yanlış belirtilmiş 5.5 gün olması gerekiyor.

Lndn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 25 Aralık 2018, 12:10:50 »
Bu da test sonuçu. Cinsel perhiz sürem yanlış belirtilmiş 5.5 gün olması gerekiyor.

Test yaptırman cok iyi olmuş. Evet, sayıdan daha önemlisi hızlılık ve şekil bozuklugu. Çok fazla endişe edecek bir şey şu an için yok ama bence senin yaşında biri için finasterid riskine girilmez. Vucuttaki hormonal degisimler baska sorunlara yol acabilir. Bir yeri yaparken bir yeri bozmamak için PRP ve mezoterapi ile dökülmeyi geciktirebilirsin, genetikse asla durduramazsın tabi ama uzun süre ertelersin. Yeni bir teknoloji gelmedikce, uygun yasta da ekim yaptırırsın.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 25 Aralık 2018, 12:20:18 »
Test yaptırman cok iyi olmuş. Evet, sayıdan daha önemlisi hızlılık ve şekil bozuklugu. Çok fazla endişe edecek bir şey şu an için yok ama bence senin yaşında biri için finasterid riskine girilmez. Vucuttaki hormonal degisimler baska sorunlara yol acabilir. Bir yeri yaparken bir yeri bozmamak için PRP ve mezoterapi ile dökülmeyi geciktirebilirsin, genetikse asla durduramazsın tabi ama uzun süre ertelersin. Yeni bir teknoloji gelmedikce, uygun yasta da ekim yaptırırsın.
kardeşim prp mezoterapi hepsi para tuzağı ben yaptırdım işe yaramadı. Test konusunda haklısın her kullananın yapması gerekli. Bu da biz kellerin bir cezası bir yeri kurtaralım dergem başka yerlerden kaybediyoruz

Facebook Twitter Instagram