Gönderen Konu: Dr. Murat Küçüktaş Saç Ekimi için yorumlar  (Okunma sayısı 1643 defa)

Lndn

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. Murat Küçüktaş Saç Ekimi için yorumlar
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2018, 09:07:35 »
Ben de kendisini düşünüyorum. Birebir de görüştüm. Beni tatmin etti ama bence saç açıklığınız fazla ve beklentiniz yüksekse tercih edilmez cunku 3500 greft civari calısıyor ve acık alan ne kadar fazlaysa o kadar seyrek gozukecektir. Ve genelde gordugum donörü mukemmele yakın kullanıyor.

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2018, 18:55:24 »
Ben de kendisini düşünüyorum. Birebir de görüştüm. Beni tatmin etti ama bence saç açıklığınız fazla ve beklentiniz yüksekse tercih edilmez cunku 3500 greft civari calısıyor ve acık alan ne kadar fazlaysa o kadar seyrek gozukecektir. Ve genelde gordugum donörü mukemmele yakın kullanıyor.

yorumun nedir hocam?

Lndn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2018, 10:19:20 »
Anladıgım kadarıyla arkalarda pek sorun yok. Butun olay ön cizgi. Ve sacların da kalın telli gozukuyor. Murat Bey on cizgide basarılı aslında ama bu bosluk 3500 civari greftle dolar mı onu kendisiyle gorusup ikna olman lazım :) Belki Sibel Ulusan daha iyi secim olabilir daha sık bir ekim icin.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2018, 11:15:00 »
Açıkcası tam bir fikir edinemedim bu doktor hakkında.

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2018, 17:39:39 »
Anladıgım kadarıyla arkalarda pek sorun yok. Butun olay ön cizgi. Ve sacların da kalın telli gozukuyor. Murat Bey on cizgide basarılı aslında ama bu bosluk 3500 civari greftle dolar mı onu kendisiyle gorusup ikna olman lazım :) Belki Sibel Ulusan daha iyi secim olabilir daha sık bir ekim icin.
hocam aksine saçlarım ince telli, ve ince telli olması ekildikten sonra kötü görüntü bırakır korkusu var birazda

Lndn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2018, 20:00:48 »
İstersen hocanın İnstagram sayfasından bir arastır. Sana benzer acıklıktaki sonuclara bir bak. Ben, bana benzer acıklıktaki sonuclarından tatmin oldugum icin listeye ekledim. Bence çok sık bir saç hedefin varsa dogru bir tercih olmayabilir. Bu durumda daha riskli, yuksek greftli calısabilecek yerlere bakmana oneririm.

Facebook Twitter Instagram