Saç Ekimi Sonuçları
Bence kötü değil biraz toparlaması zaman alacak arenamedin ekim tarzı bu doner çok uzun süreçte kendine geliyor bu konuda biraz sabırlı olmanız lazım.Yalnız bir an önce kabuklardan kurtulsanız iyi olur, kabuk dökümü için çok geç kalmışsınız.
dostum önlerde nekroz yoktur değil mi ?
Donör bölgeyi de atabilir misin kardeşim. Maşallah diyelim çok sık görünüyor
Teşekkür ederim kardeşim sen bana güzel moral veriyosun sagolasin donor bölgeyi bugün gittim baktılar güzel göründüğünü söyleşilerde bakalim insallah kısa sürede duzelir
Çünkü sende bana moral vericeksin. Senden gaz alıp aynı yerde bende ektiricem 😊Zaten seninki gibi olursa ben daha ne isterim
Kardeşim sen ektir hiç merak etme istediğin zaman burdayım bakalim başladı süreç saçlarda ıstediğimiz gibi olur insallah
Sağolasın kardeşim. Aklıma gelmişken sorayım. Ekip tamamen şans işi mi?yani ekip sağlam mı?yada seçmem gereken ekip var mı?
maşallah arenamed doner bölge alım problemlerini çözmüş gibi görünüyor 20 gün için çok iyi görünüyor sonuçta 4900 greft alınmış az değil.traş olmak derken makine kastetmiyorsun değilmi makine ile olursan tahriş olur sonuç çok kötü olabilir.