Selam arkadaslar ,abiler,
13.12.2018 tarihinde serkan aygin clinik‘te 2ci ekimim gerceklesti.
Ilk ekimim 23 yasinda cevremde ektirenlerin gaziyla dora hospital‘de oldum
Saclarim seyrekti ozamanlar ve alnim genetik olarak genisti sac cizgisi öne alinfi ve siklastirma yapilmisti. Bana 5 sene sonra tekrar siklastirma olabilecegini söylemislerdi öylede oldu .
Olan saclarimi korumam icin ne bir ilac önerdiler nede tavsiyede bulundular ,
Parayi ekimden önce alip ekimi 8 saatte yapip sen sag ben selamet dediler ,sonrasinda ne arqyan nede soran oldu .
Ama sansim varki ektikleri saclar cikmisti
Bunu serkan aygin clinikte 2. ekimi yaptigim ekipte söyledi, planlama kanal acimini begenmediler ama ektikleri cikmis dediler oda sizin sac kökleriniz 3 lü sac oldugu icin güzel görüntü oldu eger kökleriniz tekli sac olsaydu cirkin görünüm olurdu dediler neyse geldi gecti nekadar dogru yanlis bilmiyorum
Toplamda 3000 bin enseden
400de sakaldan alinip tepeye siklastirma oldu.
Bana ROGAINE minoxdil ama almanyada REGAINE olarak satiliyor aynimi bilmiyorum rogaine almanyada bulamadim
Zaten regaine kullanip kullanmamak icin kararsizim. ( FINANS,PROSCAR icin alman sayfalarinda ya saclarini kesecen yada cinsel bölgeni kesip atacan gibi yorumlari okuyunca tirstim almayi kesinlikle düsünmüyorum ) Vitamin olarak Shemin men veya priorin önerdiler ama ben shemin men ve xpecia aldim 3 ay Shemin men 3 ay xpecia kullanacam zaten1 bucuk aydir Biotin 10binlik kullaniyorum .
Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.