Gönderen Konu: Finasterid aldık içinde sitotostik var  (Okunma sayısı 4557 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid aldık içinde sitotostik var
« Yanıtla #15 : 24 Aralık 2018, 13:26:30 »
Başladım bakalım 4 gündür kullanıyorum. Ama önce kafamdan sorunları , soruları, etkileri attım. Takmazsan problem yaşamayacağımı düşünüyorum. Şimdilik iyiyiz 😂

Doğrusuda bu takarsan zaten bırak

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 24 Aralık 2018, 22:25:00 »
Bakışın bakışın :) içeyimmi seni yaramaz diye bir birinize kur yapın hattağa :)
kararimi verdim hintell hocam kullanmayacağım deney yaptım kaç kere sonuç kullanmama karari aldim😀

YILDIRIM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 25 Aralık 2018, 01:41:14 »
Merhaba! Bende bi ara propecia kullandım 1 sene kadar testislerde ve penis ucunda ağrı oldu umursamadım sonra göüslerde hassayet başladı uraleji dokturana gittim kasıklarda agrı var diye kullandığım ilacı soylemedim gittiğim doktor prf dü  idrar testi falan yapıldı ultrsonla bakıldı bişey bulamadı bulamyınca saç için bu ilacı kullanıyorum dedim  hemen bırakın dedi bu yaşta bunu kullanmak intihar etmekle aynı dedi her yonden hemde hormanlarla oynuyosun vucudun heryerini etkiler agrıda yapar  çoçuk varmı dedi evlimisin dedi hayır dedim  ilerde evlilik yaşantında çoçuk olayında da sıkıntı yaşarsın dedi  tabi ben etkilendim bu ilacı başka bir uraleji ve  jinekolağa sorma fırsatım daha oldu onlarda uzak dur  dediler 1 sene sonra bıraktım  ilacı kulanan arkadaşlara tavsiyem araştırın öyle kullanın  saç dokulucek diye sağlınızdan cinsel hayatınızdan vazgeçiçekseniz onu bilemem ole masum bi ilaç degil  sağlık gittimi saçın dış görünüşün hiçbironemi yok

ozandemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Aralık 2018, 10:17:22 »
Merhaba! Bende bi ara propecia kullandım 1 sene kadar testislerde ve penis ucunda ağrı oldu umursamadım sonra göüslerde hassayet başladı uraleji dokturana gittim kasıklarda agrı var diye kullandığım ilacı soylemedim gittiğim doktor prf dü  idrar testi falan yapıldı ultrsonla bakıldı bişey bulamadı bulamyınca saç için bu ilacı kullanıyorum dedim  hemen bırakın dedi bu yaşta bunu kullanmak intihar etmekle aynı dedi her yonden hemde hormanlarla oynuyosun vucudun heryerini etkiler agrıda yapar  çoçuk varmı dedi evlimisin dedi hayır dedim  ilerde evlilik yaşantında çoçuk olayında da sıkıntı yaşarsın dedi  tabi ben etkilendim bu ilacı başka bir uraleji ve  jinekolağa sorma fırsatım daha oldu onlarda uzak dur  dediler 1 sene sonra bıraktım  ilacı kulanan arkadaşlara tavsiyem araştırın öyle kullanın  saç dokulucek diye sağlınızdan cinsel hayatınızdan vazgeçiçekseniz onu bilemem ole masum bi ilaç degil  sağlık gittimi saçın dış görünüşün hiçbironemi yok

yaşınız kaç hocam ?

YILDIRIM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 07 Nisan 2019, 01:39:19 »
Bakışın bakışın :) içeyimmi seni yaramaz diye bir birinize kur yapın hattağa :)

Hınzır şey seni :D 

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 08 Ekim 2020, 11:59:35 »
Beyler nedir bu Proscar'ın üzerinde yazan sitotostik?
Şu yüzden sordum ben şuanda 2. kutumdayım ve 2 kutudada üstünde bu sitotostik yazısı yoktu

Bu konu 2 yıllık ama yeni bir Fin konusu daha gördüm ve o kişinin de aldığı Proscar'ın üzerinde sitotostik yazısı vardı

Farklı farklı Proscar'lar mı var, benimkinde neden yoktu bu yazı, orada sadece Finasterid yazıyor bende?

lich06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Ekim 2020, 21:44:35 »
Şu yüzden sordum ben şuanda 2. kutumdayım ve 2 kutudada üstünde bu sitotostik yazısı yoktu

Bu konu 2 yıllık ama yeni bir Fin konusu daha gördüm ve o kişinin de aldığı Proscar'ın üzerinde sitotostik yazısı vardı

Farklı farklı Proscar'lar mı var, benimkinde neden yoktu bu yazı, orada sadece Finasterid yazıyor bende?
[/quote
Sitotoksik ajanlar genelde kemoterapilerdir yani hücreleri öldürerek(yıkarak) işlev yapar. Sadece kanserleri hücreleri değil sağlıklı hücreleri de yıkar(seçici değildir).11 yıldır ilaç sektöründeyim Bunu ilk defa görüyorum açıkçası. İlgili firma ilaç kutusu üzerine böyle bir ifade yazdı ise ürünün sitotoksik bir etkisi vardır diye düşünüyorum.. detaylı bir araştırma yapmak gerek...

lich06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Ekim 2020, 21:50:17 »

[/quote
Sitotoksik ajanlar genelde kemoterapilerdir yani hücreleri öldürerek(yıkarak) işlev yapar. Sadece kanserleri hücreleri değil sağlıklı hücreleri de yıkar(seçici değildir).11 yıldır ilaç sektöründeyim Bunu ilk defa görüyorum açıkçası. İlgili firma ilaç kutusu üzerine böyle bir ifade yazdı ise ürünün sitotoksik bir etkisi vardır diye düşünüyorum.. detaylı bir araştırma yapmak gerek...
Bu arada msd resmi sitesinden ilacın küb bilgisine baktım böyle bir ibare yok, ilacı eczaneden aldıysanız muhakkak bu durumu sorun derim

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 08 Ekim 2020, 21:53:47 »
@lich06 Hocam peki bu duruma ne diyorsun. Benim aldığım kutuların üstünde böyle bir yazı yoktu(Diğer içeriğinde detaylarda yazıyor mu bilemem detayına bakmadım) ama üstünde böyle bir şey yok benim aldıklarımda
Proscar'lar değişti mi yoksa bilgisi olan yok mu?

lich06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Ekim 2020, 15:10:12 »
@lich06 Hocam peki bu duruma ne diyorsun. Benim aldığım kutuların üstünde böyle bir yazı yoktu(Diğer içeriğinde detaylarda yazıyor mu bilemem detayına bakmadım) ama üstünde böyle bir şey yok benim aldıklarımda
Proscar'lar değişti mi yoksa bilgisi olan yok mu?
Bende anlamadım açıkçası
Farklı bir ülkeden gelmiş olabilir üzernde sitotoksik yazan kutu, ülkelere göre ilaç kutuları ve isimleri değişebiliyor, aklıma gelen bir konu da proscar’ın normal endikasyonu iyi huylu prostat büyümesi. Etki edebilmesi için bu hücreleri yıkması gerekir ama dediğim gibi selektif olarak sadece o hücreleri seçmez ve diğer sağlıklı hücreleri yıkar. İlaç onay kurumları yeni üretim de bu sitotoksik etkiyi beyan etmelerini mecbur kılmış olabilir. En sağlıklı görüş firma il iletişime geçilerek alınacaktır tabi...

brave06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 04 Mayıs 2021, 02:32:22 »
Şuana kadar aldığım Proscar'larda kutunun üstüne bu sitotoksik yazısı yoktu. Tam olarak nedir bilmem de bundan sonra aldıklarımdada olmamasına bakayım bari

belki 2'side aynıdır bilmiyorum ama ben şuana kadar bu yazı olmayanı aldım ve böyle almaya devam edeyim inşallah

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 04 Mayıs 2021, 04:01:36 »
Sitotostik denilen madde bende yazmıyor neden ? Acaba içinde yokmu

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 05 Mayıs 2021, 20:52:43 »
5ar2 yi bloke edip dht engelliyor ya o yuzden sitotoksik yaziyor. Bir olayi yok onun. Blocker oldugu icin yaziyor.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Jacon

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid aldık içinde fototoksik var
« Yanıtla #29 : 13 Ağustos 2024, 23:05:43 »
evet orjınal proscar dogru ılaç
propeciada da var proscarda da sitotosik
hocam benim ilaclarda yazmiyor fark var midir asagidaki marka da farkli msd degil organon neyse etki falan aynidir degil mi

Facebook Twitter Instagram