Gönderen Konu: Yardımcı olur musunuz?  (Okunma sayısı 3828 defa)

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yardımcı olur musunuz?
« Yanıtla #31 : 23 Aralık 2018, 22:58:02 »
Öncelikle bu uzun anlaşılır ve bilimsel yorumunuz için çok teşekkür ederim..
Kafamdaki soru işaretlerinden biri de bu zaten öndeki saçlar çok canlı değil,bu öndeki saçları yapılacak ekimde kaybetme riskim var mı?
Arka tarafa doğru da sanki çok az seyrelme var (saçımın üst traafi komple 20 li yaşlardan beri zaten çok canlı değil)..bu üst arka tarafı korumak ve öndeki cansız saçları korumak için ne yapabilirim?mesela proscar işe yarar mı,ekim yaptırmaya da takriben 6 ay var..ne dersiniz?
Genelde ön bölgeye daha çok önem verirler. Bu nedenle; önde en sık, arkaya doğru sıklığı azalan bir ekim yaparlar (herkesin bildiği bir husustur bu). Bu yüzden; çoğu, sizde orta ve tepede minyatürleşme (hatta orası açılmış olanlarda bile, kişi kendisi başka türlü talep etmedikçe) görseler bile, öne, önde pek saç yokmuş gibi ekerler (bu da sizin örneğinizde 2000 değil 3000 ekecekleri anlamına gelir). Geri bölgelerin hem görünüşe etkisi daha azdır, hem de henüz açılmamış yerler finasteridle korunabilir diye düşünürler. Orta ve tepede minyatürleşme var mı mikron cinsinden ölçülüp anlaşılabilir. Ama sizde pek sorun gözükmüyor.
Ekimden dolayı mevcut bazı saçlar, şok dökülmeye uğrayabilir; sonra geri gelirler. Ancak çok incelmiş ve ekim olmasaydı da yakında dökülebilecek olanlar varsa, bunlar kısmen geri gelmeyebilirler. Sizde o kadar ince saçlar yok gibi. Yine de daha sağlam gitmek isterseniz, finasterid kullanabilirsiniz. Ekime kadar olan 6 ay ideal bir zaman. O zamana kadar yararları büyük ölçüde ortaya çıkmış olur.

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #32 : 24 Aralık 2018, 20:38:33 »
Bir kaç haftadır forumdayim,edindiğim bilgilerle ve mantigimla bir acemi olarak nacizane fikrimi söylemek istiyorum; dökulmeye göre saç ektirecegimiz yeri secmeliyiz mesela benim on bölgelerde ekim durumum var ve var olan saçlari da öldürmeden en iyi eken ve bu konuda uzman olan doktor veya saç eken vardır..işte uzman olan arkadaşlarımdan en çok yardım istediğim konu budur??
Bana uygun olan yer neresi,kimi önerirsiniz?

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #33 : 27 Aralık 2018, 21:51:34 »
Bir kaç haftadır forumdayim,edindiğim bilgilerle ve mantigimla bir acemi olarak nacizane fikrimi söylemek istiyorum; dökulmeye göre saç ektirecegimiz yeri secmeliyiz mesela benim on bölgelerde ekim durumum var ve var olan saçlari da öldürmeden en iyi eken ve bu konuda uzman olan doktor veya saç eken vardır..işte uzman olan arkadaşlarımdan en çok yardım istediğim konu budur??
Bana uygun olan yer neresi,kimi önerirsiniz?

Evet ne önerirsiniz arkadaşlar?

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 27 Aralık 2018, 23:31:40 »
Açıklığına bakarak zekeriya kul yada sibel ulusan iyi tercih olur bence.maddi durumun el veriyorsa koray erdoğanı tek geçerim düşük bütçeli olsun dersen kesinlikle şahin çelik derim.

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #35 : 27 Aralık 2018, 23:32:21 »
imkan varsa koray hoca. yoksa da forumu gezip, tecrübelilerden fikir alıp kafana ve cebine yatan bir yerle anlaşmalısınız

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #36 : 28 Aralık 2018, 01:50:03 »
Açıklığına bakarak zekeriya kul yada sibel ulusan iyi tercih olur bence.maddi durumun el veriyorsa koray erdoğanı tek geçerim düşük bütçeli olsun dersen kesinlikle şahin çelik derim.
Şahin Çelik haricinde saydiklarinizin isimlerini hep duyardım bu foruma girmeden önce,bu forumda birlikte şahin çelik ismini  öğrendim ve takipteyim yaptığı isleri

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #37 : 28 Aralık 2018, 01:51:18 »
imkan varsa koray hoca. yoksa da forumu gezip, tecrübelilerden fikir alıp kafana ve cebine yatan bir yerle anlaşmalısınız
Koray hocaya boyumuz yetmez sanki  :(

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #38 : 26 Nisan 2019, 00:58:10 »
Arkadaşlar 17 hazirana şahin çelike randevumu aldım, o gün inşallah ekim yapılacak

Yaklaşık 2 ay var ve bu süreçte ekimimin iyi ve sağlam olması için ne yapmam gerekiyor?

Finasterid önerir misiniz?

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #39 : 26 Nisan 2019, 01:44:20 »
Arkadaşlar 17 hazirana şahin çelike randevumu aldım, o gün inşallah ekim yapılacak

Yaklaşık 2 ay var ve bu süreçte ekimimin iyi ve sağlam olması için ne yapmam gerekiyor?

Finasterid önerir misiniz?

Hocaya sormanızda fayda var. Genelde ekimden önce ve sonra belli bir süre kullanılmasını hocalr tavsiye ediyor

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #40 : 26 Nisan 2019, 12:26:33 »
Şahin çelik hiç bir şey kullanmanıza gerek yok dedi..ama buradaki yorumlarda finasterid kullanımı öneriliyor..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 26 Nisan 2019, 19:28:14 »
Şahin çelik hiç bir şey kullanmanıza gerek yok dedi..ama buradaki yorumlarda finasterid kullanımı öneriliyor..

Finasterid kullanımı sana kalmış bir durum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram