Gönderen Konu: Yardımcı olur musunuz?  (Okunma sayısı 3856 defa)

Kelimsi

• Full Member
Yardımcı olur musunuz?
« : 17 Aralık 2018, 01:51:03 »
Öncelikle merhaba
Bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ve gerçekten faydalı bilgiler edindim..

Dün üye olarak size sormak istediklerimi sormak istiyorum..

Yaşım 36  saç dokulmem uzun süredir devam ediyor,çok yoğun ve hızlı dökülme yaşamadım..
5-6 yıl önce 1 yıl süreyle minoxil kullandım ve o süre zarfında saçlarım iyi durumdaydı ama bırakınca herkesin malumudur çok kötü duruma geldi..
Saçlarımda son 2-3 senedir çok hızlı bir beyazlama söz konusu ve bütün her yerinde...bu da benim için bir sorun ne yapabilirim?..

Yaz aylarında bir saç ekimi düşünüyorum..tavsiye ve önerileriniz nedir?

Not: fotoğraf çekerken farkettim üst bölümde normalde seyrelme yoktu ama yoğun ışıktan mıdır bilmiyorum fotoğrafta bu şekilde çıktı..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Yardımcı olur musunuz?
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2018, 02:05:39 »
Beyazlama sorunu bende de var açıkcası ben bişey yapamadım:) karder bu dökülme gibi aynı yaştayız benimde bu ara hızlandı yaşlanıyoruz sanırım artık:)

Saçın ekime uygun yaşında öne ve geriyo doğru sıklaştırma yaptırabılırsin donör de kuvettli

Global Moderator

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2018, 12:50:16 »
Hintell yorumun için teşekkür ederim.. sanırım sen de Ekim yaptırdın, senin konunu bulmadım..
Nerede yaptıracağım konusunda da yardımcı olur musunuz?
Evet yaşlanıyoruz kesinlikle 😎😥

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2018, 12:57:23 »
Hintell yorumun için teşekkür ederim.. sanırım sen de Ekim yaptırdın, senin konunu bulmadım..
Nerede yaptıracağım konusunda da yardımcı olur musunuz?
Evet yaşlanıyoruz kesinlikle 😎😥

Rica ederim hocam evet yaptırdım konum bu https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1133.0
Global Moderator

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2018, 16:12:52 »
Ya arkadaş ne yapmışsın sen ya 🙄🤐🤐
Gerçekten çok güzel olmuş saçlar maşallah..Koray Erdoğan'ı çok duydum evet..bu kadar çok duymamin nedenini senin konuna bakınca daha iyi anladım..adam işin hakkını vermiş..zaten ne iş yapıyorsan en iyisini yapacaksın; Koray Erdoğan bu söze örnek gerçekten..

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2018, 16:15:39 »
Bir kaç örnek daha göndermek istedim..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2018, 16:17:49 »
Darısı başına kardeşim teşekür ederim son koyduğun fotoya göre önde daha cok saç var gibi duruyor diğerlerine göre bence şanslısın dökülmen yaşına göre az olmuş seninde benim gibi yavaş dökülmen var sinsi sinsi.. güzel bir operasyonla bu saçlar güzel olur
Global Moderator

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2018, 16:45:57 »
Evet yavaş yavaş oldu sinsice dökülüyor..üst taraflar ince ve önde var olan saçlar da daha cansız ince..şimdiye kadar bu şekilde idare ettik ama artık idare edilecek gibi değil..ön tarafa kesinlikle bir Ekim düşünüyorum..

Sormak istediğim  birşey daha var sanki üst taraflarda da seyrelme başladı ama sanki bu bölgede uzun yıllar sonra dökülecek..36 yaşından sonra ne kadar dökülebilir ve bu bölgeyi sağlam tutmak korumak için ne yapabilirim.. önerileriniz neler?

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2018, 17:02:24 »
Bir kaç gündür bu ürünü kullanıyorum acaba var olan saçlari korumaya  ve beyazlamaya bir faydası olur mu?

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2018, 23:14:28 »
Ön tarafa güzel sık bir çizgi yaptır arkalara az bir şey serpseler yeterli zaten oralarada sık ekim yapsalar ya saçların çıkmaz yada olan saçın zayıflar tabi onlara zarar vermeden aralardan saç çıkaran ekimcilerde var ama onlara maddi olarak derman yermez  :)

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2018, 23:30:06 »
hocam beyazlamaya care yok.... parani bosuna verme... eger cok rahatsiz ediyorsa boyatabilirsin.

Donorün cok iyi durumda güzel bir yere gidip ektirebilirsin..
aklima gelen yerler:
Zekeriya kul, koray erdogan, dr keser, estemylife

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2018, 23:51:23 »
Ön tarafa güzel sık bir çizgi yaptır arkalara az bir şey serpseler yeterli zaten oralarada sık ekim yapsalar ya saçların çıkmaz yada olan saçın zayıflar tabi onlara zarar vermeden aralardan saç çıkaran ekimcilerde var ama onlara maddi olarak derman yermez  :)
Zaten tepe kısmı inanın fotoğraf çekince farkettim seyreklestigini,ha eskiden de üst bölgede çok sık bir saçım yoktu..son 2-3 senedir saçlarıma hiç bakmadım belki bu yüzden o bölgede de seyreklesme oldu..
Merak ettiğim bu yaştan sonra yani 36 dan sonra daha da dökülme yaşanır mı ve üst bölgeyi ne yaparak koruyabilirim?
Bir de on bölgeye Ekim yapılınca mevcut saçlarıma ne olacağını merak ediyorum..zayıflar mi yoksa eski haliyle kalır mı

Kelimsi

• Full Member
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2018, 23:54:23 »
hocam beyazlamaya care yok.... parani bosuna verme... eger cok rahatsiz ediyorsa boyatabilirsin.

Donorün cok iyi durumda güzel bir yere gidip ektirebilirsin..
aklima gelen yerler:
Zekeriya kul, koray erdogan, dr keser, estemylife
Yorum için teşekkürler öncelikle..
Yok boyamayı aklımın ucundan geçirmedim sanırım buna alisacagiz..onerilerinizdeki bütün ekimciler çok yüksek fiyatlarda ekim yapıyorlar diye okuyorum hep 😀

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2018, 11:02:31 »
Beyaz saçı bende kafaya takıyorum ama kadınlar da seviyor anlamadım gitti boyatıcam diyorum saçmalama çok yakışıyor diyorlar :) bence kafana takma yaş itibari ile normal olması gereken durum yaşımıza yakışıyor.
Global Moderator

mahir611

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 18 Aralık 2018, 11:55:43 »
İlacın biraz faydası olur ama yeterli olacağın sanmıyorum saç için kan testi demir vitamin tiroit testi yapıp ona göre ilaç alabilirsin ense bolgen sağlam saç ekimı uygun olacaktır

Facebook Twitter Instagram