Gönderen Konu: Yardımcı olur musunuz?  (Okunma sayısı 819 defa)

Kelimsi

• Full Member
Yardımcı olur musunuz?
« : 16 Aralık 2018, 16:31:34 »
Öncelikle merhaba
Bir kaç haftadır forumu takip ediyorum ve gerçekten faydalı bilgiler edindim..

Dün üye olarak size sormak istediklerimi sormak istiyorum..

Yaşım 36  saç dokulmem uzun süredir devam ediyor,çok yoğun ve hızlı dökülme yaşamadım..
5-6 yıl önce 1 yıl süreyle minoxil kullandım ve o süre zarfında saçlarım iyi durumdaydı ama bırakınca herkesin malumudur çok kötü duruma geldi..
Saçlarımda son 2-3 senedir çok hızlı bir beyazlama söz konusu ve bütün her yerinde...bu da benim için bir sorun ne yapabilirim?..

Yaz aylarında bir saç ekimi düşünüyorum..tavsiye ve önerileriniz nedir?

Not: fotoğraf çekerken farkettim üst bölümde normalde seyrelme yoktu ama yoğun ışıktan mıdır bilmiyorum fotoğrafta bu şekilde çıktı..

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yardımcı olur musunuz?
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2018, 17:02:06 »
Üstten çekince hep moral bozucu olur ama işin gerçeğide o görüntü oluyor ;D
Saç beyazlamasını engelleyici bir şey olsa bende kullanacağım ama malesef yok diye biliyorum.
Açıklığınız saç ekimi için ideal diye düşünüyorum iyi bir ekimcinin elinde saç problemin tarih olur .sana tavsiyem forumu iyi araştır benim listemdede şu an üç dört kişi var henüz karar veremedim daha .eminim sende bir iki ay burda takılırsan kendin için en uygun ekimciye karar verirsin.
Bu arada konuyu yanlış bölüme açmışsın sanırım her kesin gözünden kaçtığı için yorum alamamışsın.

Kelimsi

• Full Member
Ynt: Yardımcı olur musunuz?
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2018, 23:19:31 »
Üstten çekince hep moral bozucu olur ama işin gerçeğide o görüntü oluyor ;D
Saç beyazlamasını engelleyici bir şey olsa bende kullanacağım ama malesef yok diye biliyorum.
Açıklığınız saç ekimi için ideal diye düşünüyorum iyi bir ekimcinin elinde saç problemin tarih olur .sana tavsiyem forumu iyi araştır benim listemdede şu an üç dört kişi var henüz karar veremedim daha .eminim sende bir iki ay burda takılırsan kendin için en uygun ekimciye karar verirsin.
Bu arada konuyu yanlış bölüme açmışsın sanırım her kesin gözünden kaçtığı için yorum alamamışsın.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler..
Listemizde ki 3-4 kişiyi merak ettim 8)
Evet konuyu yanlış yere açtığimi farkettim ve doğru yerde konu devam ediyor..

Facebook Twitter Instagram