Şahin bey greft sayılarında yalan söyleyen bir ekimci değil. Evet yalan söyleyenler, ektikleri sayının fazlasını ektik diyenler var ama hoca onlardan biri değil. Bu konuda günahını almayalım. Kaldı ki ensedeki düzgünlüğe göre buradan 3400 alınmamış demek, ben bu işi bilmiyorum demek. Yani çevrenizdeki ekimcilerin, homojen alımların enseyi çok az yıprattığını bilmeleri gerekir. Donörü yıpratmamakta bir zahmet suç olmasın yani. Bu dediğin mantıkla 3 bin küsür ektirmiş herkesin ensenin hasarlı olması lazım, öyle bir dünya yok. Bu arada en son koyduğun halini ilk halinle kıyaslarsak ekimin olmamış gibi geliyor. Hak veriyorum bu konuda, bu Şahin beyin kalitesine yakışmamış bir ekim gibi görünüyor. Senin baya da mevcut saçın varmış. Bu ekim bu görüntüsüyle olmamış gibi. Yani ekimle ilgili mağduriyetin olduğu konusunda hak veriyorum. Ancak sen yine de farklı açılardan 3-4 foto ekle, insanlar sana objektif şekilde hak verebilsin. Sağlıcakla.
Sonnyto merhaba dostum. Öncelikle geç cevap verdiğim için özür diliyorum.
Sanırım yazdıklarımı okuma gereği hissetmedin. Direkt bir cümle seçtin ve cevapladın. Konumu baştan sona okursan ekimim olmadı diye birşey yok. Gayet memnunum. Ön taraflar gayet iyi durumda ki ön tarafa ekildi.
Şahin Beyi zan altında bırakmıyorum. Çevremdeki ekimci arkadaşların(isim vermeyeceğim ama bir tanesi istanbuldaki en büyük ekimcilerden) 3400 graft alınmadığını söyledi. Ben de olabilir dedim. Ama mevcut haliyle bile mutluyum zaten. Bir problem yok. Şahin Hocayı karalayacak olsam baştan yaparım bunu dostum
Vertex ekimi için geri döndüm. Ve emin ol düşündüğüm ilk ekimci yine Şahin Bey. Yakın zamanda bir fotoğraf bırakacağım..
Herkes sağlıcakla kalsın.