Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Çelik 3400 Greft 13.12.2018 AYRINTILI PAYLAŞIM  (Okunma sayısı 32249 defa)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar son durum fotoğrafı atmayacağım. önler beni idare ediyor ne seyrek ne çok gür. bir ekim daha yapacağım önlere ve arkaya. ben sağlık memuruyum çevremde birçok ekimci var. yani genel kanı benden 3500 greft alınmadığı yönünde. bunu şahin hocaya hiç yazmadım. yani donör alanım seyrek durmuyor açıkcası doğru olabilir. bir diğer konu ekim 6 7 saat kadar sürdü. fakat ekim yapan arkadaşım 4000 grefti 10 11 saatte ektiklerini söylüyor. 2. ekimi hastaneden arkadaşlarıma yaptırmayı düşünüyorum

yani sizlere bir tavsiyemde şu olacak. ekilecek greftlerin tamamını fotoğraflayın. 15 20 dkde kaç.greft ekildiğini sayabilirsiniz. ben o konuda bi amatörlük yaptım pişmanım. herkes sağlıcakla kalsın

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar son durum fotoğrafı atmayacağım. önler beni idare ediyor ne seyrek ne çok gür. bir ekim daha yapacağım önlere ve arkaya. ben sağlık memuruyum çevremde birçok ekimci var. yani genel kanı benden 3500 greft alınmadığı yönünde. bunu şahin hocaya hiç yazmadım. yani donör alanım seyrek durmuyor açıkcası doğru olabilir. bir diğer konu ekim 6 7 saat kadar sürdü. fakat ekim yapan arkadaşım 4000 grefti 10 11 saatte ektiklerini söylüyor. 2. ekimi hastaneden arkadaşlarıma yaptırmayı düşünüyorum

yani sizlere bir tavsiyemde şu olacak. ekilecek greftlerin tamamını fotoğraflayın. 15 20 dkde kaç.greft ekildiğini sayabilirsiniz. ben o konuda bi amatörlük yaptım pişmanım. herkes sağlıcakla kalsın
Şahin bey greft sayılarında yalan söyleyen bir ekimci değil. Evet yalan söyleyenler, ektikleri sayının fazlasını ektik diyenler var ama hoca onlardan biri değil. Bu konuda günahını almayalım. Kaldı ki ensedeki düzgünlüğe göre buradan 3400 alınmamış demek, ben bu işi bilmiyorum demek. Yani çevrenizdeki ekimcilerin, homojen alımların enseyi çok az yıprattığını bilmeleri gerekir. Donörü yıpratmamakta bir zahmet suç olmasın yani. :) Bu dediğin mantıkla 3 bin küsür ektirmiş herkesin ensenin hasarlı olması lazım, öyle bir dünya yok. Bu arada en son koyduğun halini ilk halinle kıyaslarsak ekimin olmamış gibi geliyor. Hak veriyorum bu konuda, bu Şahin beyin kalitesine yakışmamış bir ekim gibi görünüyor. Senin baya da mevcut saçın varmış. Bu ekim bu görüntüsüyle olmamış gibi. Yani ekimle ilgili mağduriyetin olduğu konusunda hak veriyorum. Ancak sen yine de farklı açılardan 3-4 foto ekle, insanlar sana objektif şekilde hak verebilsin. Sağlıcakla.

Dr.hair

• Hero Member

Hocam sonucunuz konusunda birşey diyemem iyi veya kötü çünkü birşey görmedik.
    Ama greft konusuna gelirsek sadece vebal alırsın bilgin olsun . Adam eksik ekse sana fotoğraf çekmez .ekim sonrası fotoğrafını bilgisayara yükleyip tek tek saydıysan bunu belgeledikten sonra git Şahin den hesap sor. 4000 greft yok okadar saat de ekilirmi gibi çevrenden duyduğun sözlerle kimsenin günahını alma .  Sen fotoğraflarını düzgün şekilde paylaşım yaparsan bizde sana dogru bilgileri veririz.
     Saç Ekim sektöründe ben daha görmedim . Başkasının ekimini beğenen ..

mr.emre

• Sr. Member

Ekimi 2 güne yayan hocalar da var. Bu tamamıyla ekimi yapan ekiple alakalı. Hala ısrarcıysanız fotoğraf atın görelim. Zan altında bırakmayın kimseyi
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Boykarus, sana zahmet bizlere yon vermen adina hemde saclarin icin objektif yorum yapabilmek adina son durumunu paylasman mumkun mu?

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin bey greft sayılarında yalan söyleyen bir ekimci değil. Evet yalan söyleyenler, ektikleri sayının fazlasını ektik diyenler var ama hoca onlardan biri değil. Bu konuda günahını almayalım. Kaldı ki ensedeki düzgünlüğe göre buradan 3400 alınmamış demek, ben bu işi bilmiyorum demek. Yani çevrenizdeki ekimcilerin, homojen alımların enseyi çok az yıprattığını bilmeleri gerekir. Donörü yıpratmamakta bir zahmet suç olmasın yani. :) Bu dediğin mantıkla 3 bin küsür ektirmiş herkesin ensenin hasarlı olması lazım, öyle bir dünya yok. Bu arada en son koyduğun halini ilk halinle kıyaslarsak ekimin olmamış gibi geliyor. Hak veriyorum bu konuda, bu Şahin beyin kalitesine yakışmamış bir ekim gibi görünüyor. Senin baya da mevcut saçın varmış. Bu ekim bu görüntüsüyle olmamış gibi. Yani ekimle ilgili mağduriyetin olduğu konusunda hak veriyorum. Ancak sen yine de farklı açılardan 3-4 foto ekle, insanlar sana objektif şekilde hak verebilsin. Sağlıcakla.

Sonnyto merhaba dostum. Öncelikle geç cevap verdiğim için özür diliyorum.

Sanırım yazdıklarımı okuma gereği hissetmedin. Direkt bir cümle seçtin ve cevapladın. Konumu baştan sona okursan ekimim olmadı diye birşey yok. Gayet memnunum. Ön taraflar gayet iyi durumda ki ön tarafa ekildi.

Şahin Beyi zan altında bırakmıyorum. Çevremdeki ekimci arkadaşların(isim vermeyeceğim ama bir tanesi istanbuldaki en büyük ekimcilerden) 3400 graft alınmadığını söyledi. Ben de olabilir dedim. Ama mevcut haliyle bile mutluyum zaten. Bir problem yok. Şahin Hocayı karalayacak olsam baştan yaparım bunu dostum :)

Vertex ekimi için geri döndüm. Ve emin ol düşündüğüm ilk ekimci yine Şahin Bey. Yakın zamanda bir fotoğraf bırakacağım..

Herkes sağlıcakla kalsın.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
    Hocam sonucunuz konusunda birşey diyemem iyi veya kötü çünkü birşey görmedik.
    Ama greft konusuna gelirsek sadece vebal alırsın bilgin olsun . Adam eksik ekse sana fotoğraf çekmez .ekim sonrası fotoğrafını bilgisayara yükleyip tek tek saydıysan bunu belgeledikten sonra git Şahin den hesap sor. 4000 greft yok okadar saat de ekilirmi gibi çevrenden duyduğun sözlerle kimsenin günahını alma .  Sen fotoğraflarını düzgün şekilde paylaşım yaparsan bizde sana dogru bilgileri veririz.
     Saç Ekim sektöründe ben daha görmedim . Başkasının ekimini beğenen ..

Hocam sizin yanıtınızda askıda kalmasın..Bakın bir sürü emek verip konu açtım herşeyi paylaştım baştan sona. Ama birşey görmedik diyorsun. 1 2 sayfa geriye gidersen sonucu paylaştım. Rica ediyorum en fazla 15 saniyenizi alacak :)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
..
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2020, 10:23:47 Gönderen: Hintell »

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar saçımın son hali bu şekilde sadece vertexe toppic kullanıyorum önler doğal haliyle kalıyor. 1.5 seneyi bitirdik. Allah büyük 2. Ekim için araştırmalara devam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
6 ay dan sonra baya gelişti boykorus saçların doğal duruyor ve güzel önler sen memnun musun?
Global Moderator

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eskisine göre tabi ki çok iyi. Ama biraz sıklaştırma yapacağım. Doğal duruyor yönleri aynı ekşlen saçların. O konuda bir şikayetim yok

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Eskisine göre tabi ki çok iyi. Ama biraz sıklaştırma yapacağım. Doğal duruyor yönleri aynı ekşlen saçların. O konuda bir şikayetim yok

Anladım hayırlı olsun önemli olan senin mutlu olman.
Global Moderator

mr.emre

• Sr. Member
Bence saçların çok güzel duruyor ama dediğin gibi sonuçta senin ne istediğin daha önemli.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Dr.hair

• Hero Member
Saçlarınız harika olmuş. Yaşınız daha küçükmüş 2. Ekim için acele etmeyin .       Sağlıklıymışınız . pandemi sürecinde ve sonrasın da minnettarız sizlerden . Birde kıymetinizi sağlık bakanlığı maddi olarak anlasa .

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonnyto merhaba dostum. Öncelikle geç cevap verdiğim için özür diliyorum.

Sanırım yazdıklarımı okuma gereği hissetmedin. Direkt bir cümle seçtin ve cevapladın. Konumu baştan sona okursan ekimim olmadı diye birşey yok. Gayet memnunum. Ön taraflar gayet iyi durumda ki ön tarafa ekildi.

Şahin Beyi zan altında bırakmıyorum. Çevremdeki ekimci arkadaşların(isim vermeyeceğim ama bir tanesi istanbuldaki en büyük ekimcilerden) 3400 graft alınmadığını söyledi. Ben de olabilir dedim. Ama mevcut haliyle bile mutluyum zaten. Bir problem yok. Şahin Hocayı karalayacak olsam baştan yaparım bunu dostum :)

Vertex ekimi için geri döndüm. Ve emin ol düşündüğüm ilk ekimci yine Şahin Bey. Yakın zamanda bir fotoğraf bırakacağım..

Herkes sağlıcakla kalsın.
Estf ne özürü. Ben karaladığını falan iddia etmedim, bu arada tek bir cümlene de cevap vermedim, öyle yapmış olsam haklı olduğun yerler var bu ekim hocaya yakışmamış vs demezdim. :) Senin için en iyi olacak kararı sen bilirsin, inşallah dilediğin saçlara kavuşursun. Sağlıcakla.

Facebook Twitter Instagram