Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Çelik 3400 Greft 13.12.2018 AYRINTILI PAYLAŞIM  (Okunma sayısı 32229 defa)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ben işin maddi kısmında değişim Hakan Doğanayında çok olumsuz ekimi var. Özellikle yabancı forumlarda çok olumsuz ekimi var. Saç ekimi bana çok tecrübe kattı. Size tek diyeceğim her açıdan çekilen fotoya inanmayın. Radarıma sibel ulusan takıldı. Onu araştırıyorum şimdilik. Kısmetse sene sonunda ekim yapacağım.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İmkanı olanlarada net söylüyorum macera aramayın arkadaşlar. Gidin basın paranızı kafanız rahat olsun. Bana ekilen saçların çok az kısmı çıktı. Kimse ekim yaptırdın aa saçın gürleşmiş falan demedi. Durum vaziyet bu malesef. Kelliğe devam :)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Umut yok mu diyen arkadaşada cevap vereyim havada kalmasın. Benim saçlarımdan sadece şoktan kurtulanlar çıktı diyebilirim. Onun dışında önde heralde 15 20 kök gelmiştir sonradan. Dipten batma falan yok. Gün saymıyorum. 5-6 ay oldu heralde. Sen düşün bu saatten sonra sence çıkış olur mu?

Gençadam

• Full Member
İnan çok üzüdüm

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnan çok üzüdüm
Üzülecek birşey yok hocam sizin açınızdan. Şahin Beyle görüşeceğim artık bakalım. Revize yapalım diyebilir.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar postu tazeliyorum. Son 1 ayda mükemmel kalınlaşma oldu saçlarımda. Son 1 Aydır saçların çıkmış diyen baya kişi oldu. İlginç şekilde atağın 6. Ayda başlaması biraz sevindirici biraz garip oldu. Dipten gelen az az kökler var. İnşAllah devam eder süreç. Resim yükleyeceğim

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar postu tazeliyorum. Son 1 ayda mükemmel kalınlaşma oldu saçlarımda. Son 1 Aydır saçların çıkmış diyen baya kişi oldu. İlginç şekilde atağın 6. Ayda başlaması biraz sevindirici biraz garip oldu. Dipten gelen az az kökler var. İnşAllah devam eder süreç. Resim yükleyeceğim

Sevindim dostum benden 2 gün sonra ektirmiştin, safir ucun ilk hastası bendim. Bekliyoruz fotolarını.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
asıl 8. Ayda belli oluyor saç 6-8 ay arası çok.degistiriyor goreceksin

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
son gelişmelere ait foto atabilir misin? Madem ekilen saçlar kendini geç de olsa belli etmeye başladı bitkisel takviyelerle ilaçlarla destekle durumu belki daha da güzel olur sonuç.

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konuyu baştan itibaren okudum tam moralim bozuldu umutsuzluğa kapıldım çıkıyordum görünce kendi saçım çıkmış gibi sevindim :) hayırlı olsun hocam

Karamazov

• Hero Member
Çok sevindim boykarus, fotoğraf paylaşa artık forum ahalisi merakını gidersin.

oz1805

• Full Member
Güzel gelişme kardesim. İnşallah çok daha güzel sonuçlar alırsın

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar, saç ekimiyle ilgili ekim son durumun nedir?  genel anlamda ekimden memnun musunuz.

KaiserSS

• Hero Member
Kardeş hayırlı olsun, 6 ay da tam verim alamazdın, morali yüksek tutmak lazım Aralık 2019 da extra bol saçlı resüm bekliyoruz(12.Ay)
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları