Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Çelik 3400 Greft 13.12.2018 AYRINTILI PAYLAŞIM  (Okunma sayısı 32232 defa)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
süreç daha çok erken safir üç kullanıldı bir ara sonra bırakıldı bu handikap yaratmaz umarim ekiminizde

safir ucun ilk müşterilerinden biriyim. Yani onun ne gibi handikapı olabilir ki? Şahin Beyin safir ucu bıraktığını bilmiyordum bu arada

FRESH

• Jr. Member
  • **
Boykorus olumsuz düşünmek için erken herkesin süreci değişiyor süreç yavaş büyük ihtimal zamanla olur kardeşim hayırlısı olsun
bunu duyduğuma üzüldüm... 
life hairden memnun kalmadın yani.

Insyder

• Full Member
Bence en az 180 gün dolmadan yorum yapmak saçma olur. Evhamlanman çok doğal, süreç çok sıkıntılı bir süreç olsa gerek. Sabret biraz daha, umarım istediğin sonucu alırsın.
LifeHair Ankara - Şahin Çelik | 4350 Greft | 07.11.2019 | Yaş:27:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11661.0

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sabret dostum daha süreç erken. Aramızda 2 gün var, benim de ekimde safir kullanılmıştı ilk hasta bendim. Bi 2 ay daha geçsin sonra değerlendirelim durumu. Bizim ekimler bi de sıklaştırma ekimi, kendi saçlarımızın toparlaması içinde beklemek gerek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Boykorus olumsuz düşünmek için erken herkesin süreci değişiyor süreç yavaş büyük ihtimal zamanla olur kardeşim hayırlısı olsun
bunu duyduğuma üzüldüm... 
life hairden memnun kalmadın yani.

Suan çok erken bir süreç memnun kalıp kalmamak için
Global Moderator

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
süreç daha çok erken safir üç kullanıldı bir ara sonra bırakıldı bu handikap yaratmaz umarim ekiminizde

safir ucun ilk müşterilerinden biriyim. Yani onun ne gibi handikapı olabilir ki? Şahin Beyin safir ucu bıraktığını bilmiyordum bu arada
safir üç kısa süre kullanıldı sonra eski slit yöntemine döndü.. safir ucla kanal açıldığında greftler kanallara daha zor konuyormus o aşamada zarar görmüş olabilir mi diye düşündüm sadece , olasılık dahilinde ola bilir  bence 2 ay içinde ciddi bir atak olmazsa o zaman konuşuruz bunları

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar genel olarak şu anda doğal olarak memnun değilim. Ön tarafa 1000-1500 greft ekim yapıldı ise çıkan şu anda sadece 300 en fazla 400dür. 5-6. Ayları bekliyorum. Ama dediğim gibi dipten çıkış olmadığı için pek ümitli değilim.
Hep beraber bekleyip görelim

FRESH

• Jr. Member
  • **
şuan son durum ne

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar malesef bir değişiklik yok. Ön tarafımı gören herkes çok seyrek diyor. Güncelleme yaparım yakında. Şimdiden 2. Ekim için araştırma içerisindeyim. Sağlık olsun yakında Şahin Hocaya foto atacağım. Durum değerlendirmesini daha sonra netleştreceğim

c1garo

• Full Member
Daha önceden Hakan doğanay dan randevu alıp iptal ettinizı söylemişiniz. Neden iptal edip şahin Çelike Ekim yaptırdınız.

FRESH

• Jr. Member
  • **
Daha önceden Hakan doğanay dan randevu alıp iptal ettinizı söylemişiniz. Neden iptal edip şahin Çelike Ekim yaptırdınız.
umutsuz muun yani kesin başarısız mı diyorsun

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan doganayi unut hocam. Ben ona ektirdim gecmiste yuzde 10 u ancak cikti. Lifehair a bakiyordum. Senin olumsuz deneyimin dusunceye soktu beni. Burda sahin beye ektiren 12-13 kisinin sonucu iyi 3 kisinin kotu. Bilemedim.

FRESH

• Jr. Member
  • **
ben de aynı durumdayım seninle

c1garo

• Full Member
Yok sadece neden tercihini değiştirdi onu sordum.
umutsuz muun yani kesin başarısız mı diyorsun

Facebook Twitter Instagram