Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Çelik 3400 Greft 13.12.2018 AYRINTILI PAYLAŞIM  (Okunma sayısı 32221 defa)

sduzce

• Sr. Member
sduzce sen bana başka doktore gidicem demiştin sanki mesajda :)

Üstad, Şahin beyin ekimleri beni cezbetti :) İlhan Serdaroğlu'na randevumu iptal ettirdim. 5 dakikalık görüşme için 600 km yol yaptım sağolsun Şahin bey haftasonları muayene etmesine rağmen kabul etti pazartesi günü. Nisan 22'sine sıra verdi bende geç olduğunu mart ayına alabilirse operasyonun gerçekleştireceğini belirtti.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üstad, Şahin beyin ekimleri beni cezbetti :) İlhan Serdaroğlu'na randevumu iptal ettirdim. 5 dakikalık görüşme için 600 km yol yaptım sağolsun Şahin bey haftasonları muayene etmesine rağmen kabul etti pazartesi günü. Nisan 22'sine sıra verdi bende geç olduğunu mart ayına alabilirse operasyonun gerçekleştireceğini belirtti.

Hayırlı olsun hocam. İnşallah seni cezbeden ekimlerden biri de bu olur 😁

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

100. Gün
Tepeden flaşlı, tepeden flaşsız ve önden flaşlı olmak üzere 3 fotoğraf yükledim. Gelişme var ama sanki şoktan kurtulanlar uzuyor sadece. Yeni çıkış çok az var gibi. Benim arka taraf çok kötüydü. Arkada şoktan kurtulanlar biraz kapatıcılık sağladı. Elime batan saç telleri var fakat sonuç nasıl olur kestiremiyorum.

Gençadam

• Full Member
Son durum nedir reis

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nedir reis

Bir değişim yok malesef yeni çıkışlar çok az var. Yarın güncellerim durumu.

sigortasız_işçi

• Full Member
Kaç gün oldu şuan arkadaşım

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç nedir?

FRESH

• Jr. Member
  • **
son durum hakkında bilgi verir msn

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar süreç çok yavaş ilerliyor yani umduğum gibi gitmiyor süreç. Paylaşım yapacağım 150. Günü bekliyorum artık belki bir değişim olur diye

FRESH

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar süreç çok yavaş ilerliyor yani umduğum gibi gitmiyor süreç. Paylaşım yapacağım 150. Günü bekliyorum artık belki bir değişim olur diye
o kadar bekleme lütfen paylaş bizimle

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
daha erken zaten benim 4-5 arası seyrekti önemli olan çıkışlar varmı dipden geliyolarmı saç 7. ayda anca kendine geliyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
aynen çok erken süreç gelişicektir saçlar sabır kardeşim
Global Moderator

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba. 140 küsürlü günlerdeyim. Memnun muyum şimdilik kesinlikle hayır. Süreç resimde ki gibi ilerliyor. Çok az batmalar var malesef. Atak olacağını pek sanmıyorum artık. İlaçlarımı düzenli kullanmama masajlarımı devamlı yapmama rağmen sonuç malesef bu şekilde oldu. Saç tipimden kaynaklanıyordur belkide.
2. Ekim için artık Koray Hocayı düşünmeye başladım. Göz bebeğim arabamı satarım belki, belkide kredi çekip ektiririm :).180. Günde tekrar güncelleme yapacağım. Sağlıcakla kalın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Boykorus olumsuz düşünmek için erken herkesin süreci değişiyor süreç yavaş büyük ihtimal zamanla olur kardeşim hayırlısı olsun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram