Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Çelik 3400 Greft 13.12.2018 AYRINTILI PAYLAŞIM  (Okunma sayısı 32223 defa)

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
66. gunde neyin stresi kardeşim bosuna stres yapıp sureci etkileme bence .daha çok cok erken.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kolay degil boykoruscum saç ekimi :)  bari sen stres yapma o kadar araştırdın süreçleri de biliyorsun kendini boş yere strese sokma 66 günde beklentiye gırılmez :)
Global Moderator

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla ne bileyim ya dipten kök gelmiyor en azından bi ucunu gösterse rahatlayacağım 😁 Allah büyük beklemeye devam.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son 2 3 gündür sanki dipten yeni kökler geliyor gibi. Ya da bana öyle geliyor. 😁 durumu güncellemek istediğim. Sonraki foto 80-85. Günde gelecek. İyi forumlar

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum seni biraz sabırsız gördüm sanki  :) iyi bir yere ektirdiğini düşünüyorum bu yüzden bu saçlar çıkar diyorum  ama daha zamana ihtiyacın var gibi ,belirgin fark için 1 ay kadar daha sabretmen lazım bence.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum seni biraz sabırsız gördüm sanki  :) iyi bir yere ektirdiğini düşünüyorum bu yüzden bu saçlar çıkar diyorum  ama daha zamana ihtiyacın var gibi ,belirgin fark için 1 ay kadar daha sabretmen lazım bence.

Gerçekten sabırsızım 😁 bi baş gösterse kökler tam anlamıyla rahatlayacak gibiyim 😁

sduzce

• Sr. Member
Sonucunu merakla beklenenlerden biri benimdir. Umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz. Donör bölgesinide paylaşabilir misiniz acaba?
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2019, 16:28:08 Gönderen: sduzce »

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

82. Gün
Bir gelişme yok henüz. Sadece şoktan kurtulanlar uzadı dipten çok az gelen var. Saçlarım kalınlaştı çok bariz hissediyorum. Dökülmem hiç kalmadı eskiye oranla proscarın etkisi sanırım bunlar.

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardesim saclarin guçlenmiş cikislar hafiften başlamış :)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardesim saclarin guçlenmiş cikislar hafiften başlamış :)
Evet güçlendi ama çıkış var mı bilmiyorum abi açıkcası. İnce teller kalınlaşır mı acaba,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Önce ince çıkar zamanla kalınlaşır kardeşim
Global Moderator

sduzce

• Sr. Member
Bugün Şahin hocayla görüştüm nisan 22 ye sıra verdi. Tam olarak ne zaman gelişme sağlanıyor acaba?

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önce ince çıkar zamanla kalınlaşır kardeşim

İnşallah güzel olur hintell. Beklediğimize emeklerime değsin :)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha çok erken rahat ol güzel olacak senin ekim

Facebook Twitter Instagram