Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Çelik 3400 Greft 13.12.2018 AYRINTILI PAYLAŞIM  (Okunma sayısı 32205 defa)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

10. Gün kabuk dökümünden hemen sonra.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şu an 13. Gündeyim. Dökülme henüz başlamadı. Ne zaman başlar fikri olan var mı?

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu aralar başlar hocam umarim şok az olur
şahin bey eskiden once kanalları açıp sonra kök alma işlemi yapıyordu artık kökleri toplayıp mi kanal acıyor hocam

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu aralar başlar hocam umarim şok az olur
şahin bey eskiden once kanalları açıp sonra kök alma işlemi yapıyordu artık kökleri toplayıp mi kanal acıyor hocam
Ben 5 ay önce ektirdim önce greftleri aldı sonra kanal açtı

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben 5 ay önce ektirdim önce greftleri aldı sonra kanal açtı
teşekkürler hocam ben yanlış biliyorum demekki

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bazı yorumlarda once kanal açıp sonra greft topladığı yazıyor 🤔

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bazı yorumlarda once kanal açıp sonra greft topladığı yazıyor 🤔
Önce greft alınıyor sonra kanal açılıyor. Ben bir soru sordum Şahin Beye, sizce parça parça ekilmesi daha doğru değil mi diye sordum. Yani 1000 greft ekilir sonra tekrar alınır 1000 daha ekilir. Doğru olan o şekilde ekilmesi fakat uzun sürdüğü için o şekilde tercih edilmediğini söyledi. Esma serkan çifti bu şekilde ekiyor. Belki de bu yüzden şok dökülme az oluyor. Fikir edinmeniz açısından yazdım.

müco4646

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önce greft alınıyor sonra kanal açılıyor. Ben bir soru sordum Şahin Beye, sizce parça parça ekilmesi daha doğru değil mi diye sordum. Yani 1000 greft ekilir sonra tekrar alınır 1000 daha ekilir. Doğru olan o şekilde ekilmesi fakat uzun sürdüğü için o şekilde tercih edilmediğini söyledi. Esma serkan çifti bu şekilde ekiyor. Belki de bu yüzden şok dökülme az oluyor. Fikir edinmeniz açısından yazdım.
benim ekimde de önce kanal açtı sonra greftleri aldı

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
once kanal açılması bir yandan iyi greftler fazla beklemez ama olumsuz yönü ise acılan kanallarda pıhtılaşma meydana gelebilir

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
once kanal açılması bir yandan iyi greftler fazla beklemez ama olumsuz yönü ise acılan kanallarda pıhtılaşma meydana gelebilir
Haklısınız. Kısım kısım yapılması en mantıklı olanı.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

20. Gün

Şok dökülme başladı ve devam ediyor. Fakat tepeye ekilen saçlar baya baya kendi saçım gibi uzuyor. Çok az bi şok dökülme oldu orda. Ancak ön tarafa ekilen saçlar hiç uzamıyor. Baya da seyreldi. Tepeye şok dökülme vurmayabilir mi acaba? Böyle bir ihtimal var mı? Kendi saçımla aynı boyutta şu an.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotolar gün ışığında ve net çekmeye çalışıyorum. Bariz bi fark var. Arkaya ekilenler çok sağlam duruyor. Ama önler döküldü gitti neredeyse farkı fotoda anlarsınız. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa harika olur

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Detayli anlatim icin tesekkur ederim. Bahsettiginiz hanimlardan olusan sahin beyden once de birlikte ekim yapan bu ekip disinda baska bir ekip var mi hastanede? Baska varsa bu kadro daha iyiyse ekim yaptiracagim zaman bu kadrodan ekim isteyecegim

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Detayli anlatim icin tesekkur ederim. Bahsettiginiz hanimlardan olusan sahin beyden once de birlikte ekim yapan bu ekip disinda baska bir ekip var mi hastanede? Baska varsa bu kadro daha iyiyse ekim yaptiracagim zaman bu kadrodan ekim isteyecegim

Hayır Şahin Beyin bir tane ekibi var. Arkadaş gibi hepsi zaten.

Facebook Twitter Instagram