Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Çelik 3400 Greft 13.12.2018 AYRINTILI PAYLAŞIM  (Okunma sayısı 32243 defa)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön taraf bu şekilde arkadaşlar arkayı çekmiyorum boşuna çünkü az ekilmişti haliyle seyrek duruyor. Donör alanım hiç alım yapılmamış gibi. Bir ekim daha düşünüyorum arka kısıma

EMİNBEY

• Hero Member
Bundan daha iyi olmazdı herhalde çok güzel sonuç kardeşim saçların hayırlı olsun.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim ön taraf ilginç şekilde son 40-60 günde çıktı ve şahin beyin dediği gibi ince değil kendi saçlarımdan baya kalın çıktı. Arka taraf için yorum yapmayacağım çünkü az ekilmişti. Beklemek çok zordu arkadaşlar.

Gençadam

• Full Member
Valla güzel olmuş saç ekimi gerçekten garip kesin bir standartı yok birinin saçı 4 ay'da birinin ki 7 ayda çıkıyor

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen öyle. Ben 6. Aydan sonra ümidi kesmiştim tam unuttum derken çıkmaya başladı. 12. Ayda günceller 13. Ayda 2. Ekim için giderim artık hoşçakalın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Forumdaki en büyük hata 6 ay dan sonra çıkış olmaz düşüncesi Asıl saçlar 6 ay dan sonra daha iyi ataklar gösterir tabi doğru yapılmış bir ekimde.

Global Moderator

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arka kısıma kaç greft ekildi.problem olmazsa fotoğraf atar mısın şuanki durumu ?

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
güle güle tara kardeş 

Doktore

• Yeni üye
  • *
Hocam siz hakan doganay'a ekim yaptirmayacak miydiniz ? Neden vazgectiniz ordan bilgi verebilir misiniz

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Guncel fotograf paylasabilirmisiniz?

scylax

• Şahin ÇELİK Saç Ekim Sürecim
  • Full Member
    • Şahin ÇELİK Saç Ekim Süreci
Harbiden baştan sona okudum. Güncel resim bekliyoruz😊

Karşıyakalı

• Yeni üye
  • *
Kardeşim baştan sona konuyu okudum kasım ayında şahin hocaya ekimim var aklım gitti son fotoyu görünce yerine geldi :) sormak istediğim şey farklı bi hotelden bahsetmişsin isim alabilir miyim?ayrıca detaylı foto bekliyoruz

Muhib

• Full Member
Yeni foto yok mu dostum.. son durum nedir?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forumdaki en büyük hata 6 ay dan sonra çıkış olmaz düşüncesi Asıl saçlar 6 ay dan sonra daha iyi ataklar gösterir tabi doğru yapılmış bir ekimde.
Bende 8. aya kadar çıkış oldu, çok doğru abi. İstisnalar hariç, yani kişinin bünyesi erken tepkime veriyorsa saçlar 3. ayda çıkmaya başlıyorsa 6. ayda yüksek çoğunluğu bitebilir, ama genelde dediğin gibi 8 ve 9. aylara kadar çıkış olacağını ben de düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram