Ben folik asit fazlalığının bir zararı yoktu diye biliyorum ama googlede biraz detaylı araştırma yapınca fazlalığının önemli tehlikelerini olduğunu gördüm yanlış araştırmadıysam
Size 3 ay önceki folik asit değerimi yazacağım ve o günden bugüne Xpecia kullanmaya da devam ediyorum aksatmadan. Yani bu işin sonu nereye kadar gidecek?
Şuanda 6. ay xpecia kullanıyorum, aynı şekilde 6. ay yani 6. kutu hairforte ama neyse sprey konumuz değil şimdi
Xpecia'yı tek doza düşürme kararı almıştım çünkü hiç dökülmem yok ama tepe bölgesinde hala uzamayan bazı saçlar olduğu için sonra düşündüm xpecia'yı 2 doz şekilde 9. aya kadar kullansam mı diye düşündüm ama folik asit nolacak? Mesela b12 değerini b12 hapları ala ala 130dan 305'e çıkarabildim
Folik asit değerim 3 ay önce = >24,0 (5,9-24,8) gördüğünüz gibi xpecia kullana kullana tam sınıra gelmiş ve 3 ay önceki değer bu şimdi geçmiştir belki
bu işin sonu nereye kadar gitcek? demekki xpecia ömür boyu'yu bırak, uzun senelerce de kullanılcak bir hap değil mi ozaman?
bunun üst sınırını aşıp sakata gelmeyelim ne diyorsunuz, özellikle uzun süre xpecia kullananlar yorumunuzu merak ediyorum