Gönderen Konu: Sakal Niçin Bu Şekilde Çıkıyor? Bilgisi olan söylesin lütfen  (Okunma sayısı 2520 defa)

chainlift

• Full Member
merhabalar

Öncelikle konuyu doğru yere açmamış olabilirim ancak nereye açacağımı da bulamadığımı belirtmek isterim. Forum kirliliğine sebep oldu isem özür dilerim.

Sakalımı yakın mesafeden resimledim. Görüleceği üzere bazı bölgeler boş ancak küçük kıllar mevcut. Sakal var ama sanki çıkamıyor yada az çıkıyor. Bu bir sorun mudur? tavsiyeleriniz ve fikirlerinizi paylaşmanızı isterim.

Ek gıdamı alınmalı? vb.
teşekkürler

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sakal Niçin Bu Şekilde Çıkıyor? Bilgisi olan söylesin lütfen
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2018, 13:58:20 »
seyrek sakallısın.Muhtemelen genetik yaş 25 artıysa yapacak bir şey yok zamanla belki biraz gürleşir.Senin yapacağın şey saçı kaybetmemek ki muhtemelen kaybetmezsin ancak gerçek türkler hem kel hem köse olur.Ben son anda yırttım sakalı çıkardım türk olmak zor iş cidden babadan kelliği anneden köseliği alıyorsun

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2018, 14:03:48 »
seyrek sakallısın.Muhtemelen genetik yaş 25 artıysa yapacak bir şey yok zamanla belki biraz gürleşir.Senin yapacağın şey saçı kaybetmemek ki muhtemelen kaybetmezsin ancak gerçek türkler hem kel hem köse olur.Ben son anda yırttım sakalı çıkardım türk olmak zor iş cidden babadan kelliği anneden köseliği alıyorsun

:)) saol üstadım. benim saçlarda gidici. yaşda 35. baba ve anne tarafında köselik yok. ama kellik maalesef var.

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2018, 14:06:25 »
:)) saol üstadım. benim saçlarda gidici. yaşda 35. baba ve anne tarafında köselik yok. ama kellik maalesef var.
hocam sakalı çıkarmanız lazım minoxidil sürün benim sakalımı çıkarttı valla ucundan kurtardık.Baba tarafım full kel babam 30ların ortasında başladı kelleşmeye ama dhtnin hakkını vermişti sakalları fulldü.Anne tarafında kel hep yaşlılar ama köselik var.Peki tahmin et bana ne oldu ? Hem yanlar açıldı hemde seyrek sakallı kalmıştım taaaki minoxidili keşfedene dek birazdan before and after atarım buraya

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2018, 14:08:53 »
hocam sakalı çıkarmanız lazım minoxidil sürün benim sakalımı çıkarttı valla ucundan kurtardık.Baba tarafım full kel babam 30ların ortasında başladı kelleşmeye ama dhtnin hakkını vermişti sakalları fulldü.Anne tarafında kel hep yaşlılar ama köselik var.Peki tahmin et bana ne oldu ? Hem yanlar açıldı hemde seyrek sakallı kalmıştım taaaki minoxidili keşfedene dek birazdan before and after atarım buraya

üstad sen sakala minoxidil mi sür diyorsun? biraz detay verirmisin? ne kadar sürülmeli? nerden temin edilebilir? sakala yada başka bir yere yan etkisi olurmu vs?

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2018, 14:21:39 »
üstad sen sakala minoxidil mi sür diyorsun? biraz detay verirmisin? ne kadar sürülmeli? nerden temin edilebilir? sakala yada başka bir yere yan etkisi olurmu vs?
Hocam alıntılamazsanız sevinirim resimleri kaldıracağım çünkü.
Şunlar başlamadan önce
İlk 2 foto başlamadan önce
Son foto gelinen hal bıyığımdan benim sakalım olduğunu anlarsınız zaten bu sağ tarafım  3 aylık sonuç bunlar
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2018, 17:43:27 Gönderen: Sarper123 »

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2018, 14:24:01 »
Hiç bir şey olmuyor.4 ayda saçım açılmadı zaten açılsada buna bağlamam  minoxu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin tek sıkıntı suratı pullandırıyor.
Öbür sıkıntı ilk hafta kalbim çarptı ama sonra azar azar kullanarak alıştırdım vücudu.Ayrıca silik çıkmış after takip et beni lg telefon net çekmiyor yeni tel alınca buraya atarım

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2018, 14:26:37 »
Hiç bir şey olmuyor.4 ayda saçım açılmadı zaten açılsada buna bağlamam  minoxu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin tek sıkıntı suratı pullandırıyor.
Öbür sıkıntı ilk hafta kalbim çarptı ama sonra azar azar kullanarak alıştırdım vücudu.Ayrıca silik çıkmış after takip et beni lg telefon net çekmiyor yeni tel alınca buraya atarım

aga naptın sen yaa :)) nerden aldın bu iksiri. bu eczanelerden satılan mavi %5 minoxidil deilmi?

bu arada senin yaş kaç? acaba çıkacaktı da senin minoxidil kullanman tevafuk mu oldu?

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2018, 14:31:02 »
aga naptın sen yaa :)) nerden aldın bu iksiri. bu eczanelerden satılan mavi %5 minoxidil deilmi?

bu arada senin yaş kaç? acaba çıkacaktı da senin minoxidil kullanman tevafuk mu oldu?
Yaş 19.evet o ilaç net çekemiyorum Ocak başı foruma konusunu açacağım.Bu ilaç istiyorsan 55 ol yine işe yarar minoxidil top 10 beards yaz youtube a.Malesef saçta o kadar etkili değil denemedim ama minoxun olayı küçük telleri besleyip kalınlaştırması bizde dht var ama kıl köklerimizi yeteri kadar besleyecek oluşum yok o yüzden sakalımız yarım çıkıyor kullanım süresi 1 senedir.Seninkiler 2 ayda kürt çizgisi kıvamına gelir 8 ay kullanırsan baban gibi olur :D.Ayrıca o after 1 ay önceki halim biraz daha gür ilaç sayesinde normalde 3 ayda bu kadar gelişim olmaz

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2018, 14:35:03 »
Yaş 19.evet o ilaç net çekemiyorum Ocak başı foruma konusunu açacağım.Bu ilaç istiyorsan 55 ol yine işe yarar minoxidil top 10 beards yaz youtube a.Malesef saçta o kadar etkili değil denemedim ama minoxun olayı küçük telleri besleyip kalınlaştırması bizde dht var ama kıl köklerimizi yeteri kadar besleyecek oluşum yok o yüzden sakalımız yarım çıkıyor kullanım süresi 1 senedir.Seninkiler 2 ayda kürt çizgisi kıvamına gelir 8 ay kullanırsan baban gibi olur :D.Ayrıca o after 1 ay önceki halim biraz daha gür ilaç sayesinde normalde 3 ayda bu kadar gelişim olmaz

haklısın galiba. biizim yaşla ilgili bekleyeceğimiz bir tarafı kalmadı. işe yararsa yarayacak yaramazsa yapacak bir şey yok. ama sendeki değişim hakkaten ilginç.

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2018, 14:38:36 »
haklısın galiba. biizim yaşla ilgili bekleyeceğimiz bir tarafı kalmadı. işe yararsa yarayacak yaramazsa yapacak bir şey yok. ama sendeki değişim hakkaten ilginç.
Sende işe yaracak.Çünkü kıl kökleri var git hemen al bugün kapanmadan ve 2 ay sonra konuyu upla günde 2 kez sabah akşam süreceksin 2 aya kürt çizgisi hazır güven bana bende ocak başı buray açacağım daha net fotolar atacağım

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #11 : 15 Aralık 2018, 14:40:54 »
Sende işe yaracak.Çünkü kıl kökleri var git hemen al bugün kapanmadan ve 2 ay sonra konuyu upla günde 2 kez sabah akşam süreceksin 2 aya kürt çizgisi hazır güven bana bende ocak başı buray açacağım daha net fotolar atacağım

eyvallah kardeşim. teşekkürler yardımların için. bunun kullanımı nasıl olmalı? sabah kaç fıs? akşam kaç fıs uygulanması lazım?

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Aralık 2018, 15:02:49 »
eyvallah kardeşim. teşekkürler yardımların için. bunun kullanımı nasıl olmalı? sabah kaç fıs? akşam kaç fıs uygulanması lazım?
Kafana göre kullan esas amaç yanların tamamen minox ile dolması yani 10 fısta sıkabilirsin 5 fısta sana kalmış yeterki yanlar full minox olsun boyun altına sürme ya da sür ilerde ekim için kullanırım diyorsan

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #13 : 15 Aralık 2018, 16:16:43 »
kardeş valla bi gaz verdin gittim aldım :) hayırlısı bakalım deneyelım. önce sonra yapar sonuçları paylaşırım burda.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Aralık 2018, 02:09:35 »
Minoxil sakalda çıkarıyor ama çok kullanılırsa yanetkileride çok birde bırakmamak lazım bunların hepsini düşününce insan soğuyor bu meretten.

Facebook Twitter Instagram