Gönderen Konu: Vitamin  (Okunma sayısı 1415 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Vitamin
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2018, 11:40:09 »
Demir eksikliginden ve b12 eksikliginden dökülen saclar tekrar cikarmi ve saclar tekrar eski halini ve kalinligini alirmi ,

genetik dökülme yoksa vıtamın destegı ıle kurtarmanız mümkün
Global Moderator

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2018, 12:10:03 »
Son 3 haftada ön taraflarim inceldi ve döküldü vertex hafif acildi ve inceldi kanima baktirdim hem demir hem b12 eksik cikti , doktor saclarin demirin ve b12 düzeldiginde tekrar cikarlar dedi ama pek inandirici gelmedi burdaki bilgili abilere sormak istedim , ne kadar zaman alir toparlamasi böyle konularda bilginiz varmi ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2018, 12:16:31 »
Son 3 haftada ön taraflarim inceldi ve döküldü vertex hafif acildi ve inceldi kanima baktirdim hem demir hem b12 eksik cikti , doktor saclarin demirin ve b12 düzeldiginde tekrar cikarlar dedi ama pek inandirici gelmedi burdaki bilgili abilere sormak istedim , ne kadar zaman alir toparlamasi böyle konularda bilginiz varmi ?

bunu bilemeyiz ama genetik dökül mede var olabılır sen vıtamınlerını iç eger sorun onlar ile  alakalı ise 4 tada5 aya toparlanır bıotinde al bıtane
Global Moderator

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2018, 12:44:24 »
Mac mcg biotin önerirsin veya özellikle önerdigin bir ürün varmi , hintell abi sana birrsey sormak istiyorum , koray hocada sac ekimi yaptirdikdan sonra kizariklik ne zaman geciyor ? Ve diyelimki saclarim cikmadi ve o bölgelere sac ektirdim , incelen ve dökülen yerler tamamen dökülmüs degil halen sacim cok sadece baska yerlere göre az , sacim tekrar ciktiginda bu mevcut saclarim o kizarikligi saklarmi ? Ve ben bir gida deposunda calisiyorum ve orasi yaklasik -15 -20 derece , sac ekimi sonrasi ne zaman isime tekrar dönem uygun olur ekim hasar görmemesi icin yaklasik ,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2018, 12:49:41 »
Mac mcg biotin önerirsin veya özellikle önerdigin bir ürün varmi , hintell abi sana birrsey sormak istiyorum , koray hocada sac ekimi yaptirdikdan sonra kizariklik ne zaman geciyor ? Ve diyelimki saclarim cikmadi ve o bölgelere sac ektirdim , incelen ve dökülen yerler tamamen dökülmüs degil halen sacim cok sadece baska yerlere göre az , sacim tekrar ciktiginda bu mevcut saclarim o kizarikligi saklarmi ? Ve ben bir gida deposunda calisiyorum ve orasi yaklasik -15 -20 derece , sac ekimi sonrasi ne zaman isime tekrar dönem uygun olur ekim hasar görmemesi icin yaklasik ,

1 hafta sonra işine dönebılırsin 10 günde de kabukları dökersin

kızarıklığın belli bir süresi yok 10 gün de sürer 3 ay da yada 4 bu senin cild tipine bağlı ama zaten ekim yaptırınca bunlara takılmıyorsun pek umrunda olmuyor  bunlar ekim öncesi kuruntular

eger saçların varsa saçların cıkınca tabıkı  kamufle eder deriyi ama dert edecek bir kızarıklık degil kardeşim
Global Moderator

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2018, 12:56:20 »
Tamam sagollasin abi , bakalim demir ve b12 dúzeldiginde saclar cikacakmi cikmazsa koray hocayi ugrastiracagiz gibime geliyor :) biotin kac mcg önerirsin pek bir bilgim yok o konuda bazilari 1000 aliyor bazilari 5000-10000

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2018, 12:58:04 »
anladığım kadarı ıle ekımlık bır durumun yok şimdilik saç ekimi düşünme açıklığın yoksa saçlarını güçlendirmeye bak yaşında genç sanırım. biotinide  1000 yada 2000 solgar
Global Moderator

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2018, 13:05:01 »
Yas 27 abi aciklik yok ama incelmeler var ve sac kayibi oldu bu yuzden saclarimin ön tarafi kaldirdigimda kafa dibim 3 hafta öncesine göre gözukmeye basladi ve vertexde incelde ve hafif aciklik olustu , revita sampuani siparis ettim senin önerin ûzerine bakalim saclarima faydasi olacakmi ,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2018, 13:09:32 »
Yas 27 abi aciklik yok ama incelmeler var ve sac kayibi oldu bu yuzden saclarimin ön tarafi kaldirdigimda kafa dibim 3 hafta öncesine göre gözukmeye basladi ve vertexde incelde ve hafif aciklik olustu , revita sampuani siparis ettim senin önerin ûzerine bakalim saclarima faydasi olacakmi ,

baana yarıyor revıta sana yararmı memnun kalırmısın bılemem denemen gerek umarım sanada faydası olur seversin skime gelınce buyuk bır sorun sok ise acele etme
Global Moderator

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2018, 13:23:06 »
Durum bu saclar kalktiginda ve vertex
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2018, 02:28:49 Gönderen: Killertuu »

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 15 Aralık 2018, 13:32:49 »
Dökülmem durdu demir haplarina basladikdan sonra , tekrar eski haline gelirmi bilmem , ama greft olarak ne dersin abi iki bölgeyede koray hoca gözü

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 15 Aralık 2018, 13:35:00 »
Bu ara koray hocanin trassiz ekim fiyatini biliyormusun , ve bu saca trassiz ekim olurmu ve trassiz yaptirsam mevcut saclarim hasar görürmü

Killertuu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 15 Aralık 2018, 13:37:20 »
Cok soru sordum kusura bakma abi ama bu saca biotin 1000 mi 2000 mi

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Aralık 2018, 11:56:10 »
Perfectil tablet kullanabilirsin çeriğinde ki demir oranı çok yüksek ayrıca saçın için ne gerekiyorsa var extra biotin almana da gerek yok yani b12 olarakta solgar dil altı b 12 alabilirsin...

Facebook Twitter Instagram