Gönderen Konu: Arenamed 14 Aralık 4700 greft  (Okunma sayısı 16231 defa)

freier

• Full Member
Arenamed 14 Aralık 4700 greft
« : 15 Aralık 2018, 00:48:46 »
Arkadaşlar merhaba, 14 Aralık 2018 günü Arenamed’de 4700 greft Ekim yaptırdım. Bu başlığı da hem bu konuda araştırma yapan arkadaşlara fikir vermesi için hem de sizlerle  paylaşımda bulunmak için açtım.
Ön saç çizgisini çizen ve kanalları Esra Hanım açtı. Kök alma ve Ekim işlemini ise 3 kişi yaptılar. Ekim esnasında Serkan Aydın gelip kontrol etti. Ekim 10 saat sürdü. Arena’nın donör vukuatları beni çok tedirgin etmişti. Ekimden önce ve Ekim esnasında bunu sıkça dile getirdim. Dikkat etmeye çalıştılar ama süreci hep birlikte göreceğiz.

Ekimim tam 10 saat sürdü. Oysaki kanal açma ve kök alma işlemi 4,5 saatte bitmesine rağmen ekim işlemi çok uzun sürdü. Ekim esnasında çok rahatsız edici pozisyonlarda oluyorsunuz. Anestezi iğneleri çanınızı çok yakıyor ama sonrasında acı hissetmiyorsunuz. Tavsiyem uyumanızdır.

İlk günkü fotolar rahatsız edici olabilir. Başlığı ekimin üzerinden henüz 27 saat geçtikten sonra açıyorum. Dolayısıyla henüz pansumanlar tam anlamıyla kafamdan çıkmadı.dikkat etmeme rağmen şişlik alnıma kadar indi. O yüzden saç çizgisi biraz geride gelebilir henüz. Çünkü şişlik inanılmaz safhada. Normal olan kulaklarım şu anda kepçe :))

Ayrıca Ekime karar vermeden önce bir kere saçınızı 3 numaraya vurdurun. Gözünüze hoş gelebilir. Ben ekimden önce tıraş yapılınca halimi çok beğendim. Tutmazsa 3 numara kullanırım :) siz de deneyin.

Ön tarafa sık bir ekim istedim. Verteks çok önemli değil dedim. Ama oraya da 300 greft kadar koydular.

Fotoğrafları yolluyorum. Süreç boyunca da sürekli yollayacağım.

1. Ve 2. Fotoğraflar Ekim öncesine ait. Ön kısmım tepe kısmına kadar boştu. Fotoda saçım biraz uzun diye net belli olmayabilir ama bildiğiniz kelim yani :)

3. Fotoğraf Ekim bitişinden bir saat sonrasına ait. Kafamda ilaç olduğu için kırmızı.

4. Fotoğraf ise Ekimden 24 saat sonra donör bölge. Umarım çabuk toparlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 14 Aralık 4700 greft
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2018, 12:56:38 »
ekımınız hayırlı olsun umarım güzel sonuçlanır ve donör kısa zamanda toparlanır umarım diycem ama bi 6 ayı bulucak gibi toparlanması .. ekim esnasunda haklısınız çok rahatsız edici pozisyonlarda oluyor insan  en zor tarafa hareketsiz kalmak ve hıperaktifseniz ozaman allah yardımcınız olsun :) ekiminiz sık bir ekime benziyor cıkarsa ekilenler inşallah güzel olur

tekrar ekımınız hayırlı olmasını diliyor geçmiş olsun diyorum
Global Moderator

freier

• Full Member
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2018, 13:29:12 »
ekımınız hayırlı olsun umarım güzel sonuçlanır ve donör kısa zamanda toparlanır umarım diycem ama bi 6 ayı bulucak gibi toparlanması .. ekim esnasunda haklısınız çok rahatsız edici pozisyonlarda oluyor insan  en zor tarafa hareketsiz kalmak ve hıperaktifseniz ozaman allah yardımcınız olsun :) ekiminiz sık bir ekime benziyor cıkarsa ekilenler inşallah güzel olur

tekrar ekımınız hayırlı olmasını diliyor geçmiş olsun diyorum

Teşekkür ederim. Süreci hep birlikte göreceğiz. Donör bölgenin üst sınır kısmında kan pıhtıları var. Onları temizledikten sonra yarın bir fotoğraf atacağım. Bakalım gidişat nasıl olacak?

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2018, 14:45:37 »
Paylaşımınız ve detaylı anlatımınız için teşekkürler.kesinlikle merakla takip edeceğim ekimlerden biri olacak ,sizinde ekiminiz hayırlı olsun ilk gün için her şey seyrinde görülüyor umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2018, 16:22:43 »
Ekiminiz hayırlı olsun umarım arzu ettiğiniz sonuç olur geçmiş olsun.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2018, 16:32:56 »
Donör fazla hırpalanmış ama çok sık ve temiz bir ekime benziyor, hayırlı olsun.

freier

• Full Member
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2018, 17:41:02 »
Donör bölgesindeki kan pıhtılarını ılık suyla temizledim. Ama kızarıklık fazlasıyla var. Flaşlı   Çekimler yaptım donör bölgede alımı dengeli yapmışlar gibi duruyor. Yani saç kümeleri içinden belli oranlarda alım yapılmış.

Bu arada izlenimleri de aktarayım. Okuyacaklara fikir vermesi açısından 2. Gün itibariyle kafamın üst bölgesinde kaşınmalar başladı. Ekim esnasında kafaya enjekte edilen sıvı ense bölgemde ve alın bölgemde ve sağ şakak altı bölgemde var. Alnımı peçeteyle silince böyle hafif yapışkan bir madde çıkıyor. Sanırım vücut bu şekilde atıyor.  Ağrı sızı hiç Yok. Şimdilik aktarımlar bu kadar.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2018, 21:22:13 »
Donör bölgesindeki kan pıhtılarını ılık suyla temizledim. Ama kızarıklık fazlasıyla var. Flaşlı   Çekimler yaptım donör bölgede alımı dengeli yapmışlar gibi duruyor. Yani saç kümeleri içinden belli oranlarda alım yapılmış.

Bu arada izlenimleri de aktarayım. Okuyacaklara fikir vermesi açısından 2. Gün itibariyle kafamın üst bölgesinde kaşınmalar başladı. Ekim esnasında kafaya enjekte edilen sıvı ense bölgemde ve alın bölgemde ve sağ şakak altı bölgemde var. Alnımı peçeteyle silince böyle hafif yapışkan bir madde çıkıyor. Sanırım vücut bu şekilde atıyor.  Ağrı sızı hiç Yok. Şimdilik aktarımlar bu kadar.

Vücut serumu atmaya çalışırken yağlı bir su çıkışı oluyor ciltten ama gayet normal bir durum her ekimde oluyor.doner bölge için fucidine pomat kullanmıyorsan bence mutlaka başlamalısın herhangi bir enfeksiyon ihtimalini bertaraf etmek için.

freier

• Full Member
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2018, 21:43:29 »
Vücut serumu atmaya çalışırken yağlı bir su çıkışı oluyor ciltten ama gayet normal bir durum her ekimde oluyor.doner bölge için fucidine pomat kullanmıyorsan bence mutlaka başlamalısın herhangi bir enfeksiyon ihtimalini bertaraf etmek için.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bugün gazlı bezle ılık suyla temizleme yaptıktan sonra bepanthol sürdüm. Şu anda evden çıkmıyorum ve kesinlikle temasta bulunmuyorum. Ancak Pazartesi günü itibariyle kullanmaya başlarım. Belki arkadaki kırmızılıklara da bir çare olur. 10 gün sonra işe başlayacağım. Umarım toparlanır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2018, 21:56:05 »
10 güne işe başlayacak  durumda olursunuz fiziksel olarak.
Global Moderator

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Aralık 2018, 02:03:10 »
Bence doner bölgeye bephanten sürmemek lazım biraz tahrişe neden olabilir arkadaşında dediği gibi fucidin daha iyi .bu arada saç ekiminiz gayet güzel görünüyor arenamed ekimlerini bende merakla takip etmeye başladım çünkü gerçektende çok iyi sonuçları var umarım sizin saçlarınızda çok güzel olur.

freier

• Full Member
« Yanıtla #11 : 16 Aralık 2018, 11:31:26 »
Bence doner bölgeye bephanten sürmemek lazım biraz tahrişe neden olabilir arkadaşında dediği gibi fucidin daha iyi .bu arada saç ekiminiz gayet güzel görünüyor arenamed ekimlerini bende merakla takip etmeye başladım çünkü gerçektende çok iyi sonuçları var umarım sizin saçlarınızda çok güzel olur.

Teşekkür ederim. Sanırım haklı çıktınız. Bepanthol pek işe yaramadı. Ense ve üst bölgemde yara olmamasına rağmen sağ ve sol donör bölgenin üstünde minik kan pıhtıları var. Yarın itibariyle fucidine pomad kullanımına başlayacağım. Bugün 3. Günüm. Yıkamamı yaptıktan sonra fotoğrafları paylaşacağım. O zaman daha net şekilde görmüş olacağız.

freier

• Full Member
« Yanıtla #12 : 16 Aralık 2018, 22:09:03 »
Herkese merhaba arkadaşlar. Az önce 3. Yıkamayı yaptım. Fotoğraflarını aşağı ekliyorum. 3 günlük izlenimlerimi ve yaptıklarımı aktarıyorum. 
Günde 3 litre sabit su içiyorum. Daha önce sebze meyve yemezdim. Şimdi akşam yemekleri sebze ağırlıklı, ardından ise meyve ile besleniyorum. Sigara alkol kullanmıyorum. Şu anda dışarı çıkmıyorum. Ödem gözlerim ve kulaklarıma kadar indi. Sol gözüm neredeyse kapandı diyebilirim. Aynada bakınca kendimi tanıyamıyorum. Ekimin ertes günü 2 saat araç kullandım. Evde de sıkılıp sürekli baş önde elde telefon olunca sanırım sonuç bu oldu. Geceleri yatarken boyunluk kullanıyorum. İlginç bir şekilde uyku düzenim bozuldu. Uykum olmasina rağmen dalamıyorum bir türlü. Belki ekim sonrası psikolojisi olabilir. İlaç olarak sabah akşam ciprasid, öğlen coraspin, öğleden sonra ise 5 gün süreyle precort 16 mg kullanıyorum. Precort kullanımı 3-3-2-1-1 şeklinde olacak. Yıkamadan önce başıma panthenol sıkıyoruz. 25 dakıka bekleyip öyle tazyiksiz ılık suyla duruluyorum. 

Fotoğrafları atıyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Aralık 2018, 02:13:33 »
Suyu çok içmem ödemi arttırmış olabilirmi acaba günde 3 litre kış günü biraz bana fazla geldi.precort kullandığın için geceleri uykun kaçıyor olabilir dikkatli kullanmak lazım metabolizmayı gereksiz yere hızlandıran türden ilaçlar bunlar.ödem bir iki güne kendiliğinden inecektir bence kullanmayınız yan etkileri ciddi bir ilaç sonuçta.

freier

• Full Member
« Yanıtla #14 : 17 Aralık 2018, 11:15:51 »
Suyu çok içmem ödemi arttırmış olabilirmi acaba günde 3 litre kış günü biraz bana fazla geldi.precort kullandığın için geceleri uykun kaçıyor olabilir dikkatli kullanmak lazım metabolizmayı gereksiz yere hızlandıran türden ilaçlar bunlar.ödem bir iki güne kendiliğinden inecektir bence kullanmayınız yan etkileri ciddi bir ilaç sonuçta.

Yorum için teşekkür ederim. Precort ile ilgili olabilir çünkü dün gece de uykum olmasına rağmen saat 6’ya dek uyuyamadım. İlginç bir durum. Neyse ki precort kullanımı yarın Sona eriyor.

Facebook Twitter Instagram