Gönderen Konu: 2. Sıklaştırma Ekimim 11.12.2018 Life Hair Şahin Çelik 2850 Greft  (Okunma sayısı 34933 defa)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Demden vertekse girmeyelim diye planladık daha sık ekim olsun diye. Şahin hoca 1000-1500 greftlik bi rezerv daha kaldı diye söyledi. İlerde duruma göre değerlendirilebilir artık. Sırma saç konuştuğumuz gibi hakkında en iyisi olur umarım :)
1500 greft kaldıysa şahin hoca ordan 2000 çıkarır 😁 1000 de sakal 3 bin 😊 hocam detaylı resimleri bekliyoruz

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2. Ekim hayırlı olsun. İlk ekim sonucu da iyiydi ama bu ekimde istenen çıkışların olması halinde istediğin sıklık olacaktır.

Galiba bu saç ekimi bağımlılık yapıyor, ben de 10 sene daha yaptırmam diyorum ama sizleri gördükçe fikrimin değişme ihtimali aklıma geliyor :)
The World is Yours

Turk_NL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
merak ettigim birsey var ilk ekiminizi jale hanima yaptirmissiniz sonuc olarakta ekim guzel gorunuyor ikinci ekiminizi sahin beye yaptirmanizin nedeni nedir? (sahin bey icin negatif dusundugum sanilmasin benim favori ekimcilerinden biridir kendisi)

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
2. Ekim hayırlı olsun. İlk ekim sonucu da iyiydi ama bu ekimde istenen çıkışların olması halinde istediğin sıklık olacaktır.

Galiba bu saç ekimi bağımlılık yapıyor, ben de 10 sene daha yaptırmam diyorum ama sizleri gördükçe fikrimin değişme ihtimali aklıma geliyor :)

Tonny aynen öyle. Aslında biraz da hobi gibi bişey oldu benim için saç ekimlerini takip etmek, detayları öğrenmek süreçleri incelemek. İnsan daha çok şey öğrenince kendi saçlarının da daha güzel olmasını istiyor, resmen mutluluk sebebi :) Sen 10 sene diye şartlama bence kendini 5'e indirelim onu bence  ;D

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
merak ettigim birsey var ilk ekiminizi jale hanima yaptirmissiniz sonuc olarakta ekim guzel gorunuyor ikinci ekiminizi sahin beye yaptirmanizin nedeni nedir? (sahin bey icin negatif dusundugum sanilmasin benim favori ekimcilerinden biridir kendisi)

Evet dostum ilk ekim sonucumdan da memnundum, zaten o ekimi paylaştığım konumda da belirtmiştim. Tabi ilk ekimimden sonra saç ekim süreçlerini daha dikkat etmeye başladım forumda. Hem kendi sürecimi paylaşırken hem de tüm ekimcilerin süreçlerini, sonuçlarını incelemeye başladım. Bu 2,5 sene süreci içerisinde yüzlerce ekim ve sonucu gördüm. Bunun sonucunda da Şahin Bey ve ekibinin ekimleri güven verdi bana ve f/p oranı da etkiledi tercihimi. Sanırım anlatabilmişimdir kendimi.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
nasıl gidiyor hocam donor alanı görme şansımız varmı kabuklar ne alemde 🙂

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
11. Gün. Kabuklara elveda :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası, görüntü güzel/sık duruyor.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin Beyin en iyi ekimlerinden biri olacak çok güzel görüntü.Muhtemelen benimkinden iyi olur kardeşim herkes memnun olsun o iyi benim için :)

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hepimizinki çok güzel olur arkadaş umarım, sağolun  :)

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 hafta oldu, bir donör durumunu atalım.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu donörden 1 ekim daha çıkar, tabi gerek kalmaz inşallah 2. ekime de. :) İyi görünüyor, 2 aya bir şey kalmaz.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
nasıl gidiyor hocam şok basladimi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör alımı homojen güzel toparlamış kısa zamanda.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram