Gönderen Konu: 2. Sıklaştırma Ekimim 11.12.2018 Life Hair Şahin Çelik 2850 Greft  (Okunma sayısı 34924 defa)

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar dostlar. Yaklaşık 2,5 senedir düzenli takip ettiğim ve ilk ekimimi de burada paylaştığım ( https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=882.0 ) güzide forumumuza ikinci sıklaştırma ekimimi de paylaşmazsam borçlu hissederdim. 11.12.2018 tarihinde 3 gün önce yaklaşık 2850 kök Şahin hoca ve ekibi tarafından ekildi. Çok detaylı bilgi vermeme gerek yok sanırım, zaten herkes ekibi tanımışdır artık. Şahin bey de baya popüler olmuş bu arada Şubat’ a kadar dolmuş randevuları.

Benim ekimimde farklı olan noktayı söyleyim sadece. Şahin bey kanal açımında Safir uca geçti. İlk hastası da bendim. Bundan sonra kanal açılımlarnj metal slit ile değil Safir uçlar ile yapacak. Avantajları vs. sitede vardır muhtemelen detaylarına girmiyorum. Umarım güzel olur sonucum. İlk yıkama sonrası bir foto ile açılışı yapalım. :))

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel görünüyor, hayırlı olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Vay kardeşim benim Tekrar 2 ci ekimin hayırlı olsun güzel bir ekim Beğendim safir olmasıda güzel bir + olmuş bu arada sen yabancı değilsin:) kendin paylasırsın sonuclanmış konular böşümünde linkini:)  umuyorum sonuçta çok güzel olur usta bir üyeden güzel bir konu olucak bu süreç keyifle takip edicez forum olarak diye düşünüyorum.
Global Moderator

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah Sonnyto. Sağolasın Hintell ekledim sonuçlanmış konulara da tabi ki  ;D

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Hayırlısı olsun :) Bence tarağını değiştir bu sefer  ;D ;D :)

Her nekadar tarakla alakalı olmasada o seni teşvik etti bence :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tarağın aldığı saç geri gelmedi mi? Ne oldu?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hahaha byburkay o tarağı o olaydan hemen sonra attım zaten  :D Yok köklerde sıkıntı olmamıştı sonny sıklaştırma operasyonu aklımda vardı zaten belki daha fazla teşvik etmiş olabilir o olayda saçları öyle kısa görünce :))

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hahaha byburkay o tarağı o olaydan hemen sonra attım zaten  :D Yok köklerde sıkıntı olmamıştı sonny sıklaştırma operasyonu aklımda vardı zaten belki daha fazla teşvik etmiş olabilir o olayda saçları öyle kısa görünce :))
Senin eski konuna baktım, pek seyrek gelmedi saçların bana. Uzun olduğundan mı acaba?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bayağı uzatmıştım o yüzden seyreklik çok belli olmuyordu. Zaten ilk ekim öncesi de kafa açıktı görmüşündür. İlk ekimimden de çok memnun kalmıştım onu da belirteyim. Bu ekim biraz lüks oldu inş umduğum gibi olur  :)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel bir ekim görünüyor fırça gibi saçlarınız olur inşallah 😊

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bayağı uzatmıştım o yüzden seyreklik çok belli olmuyordu. Zaten ilk ekim öncesi de kafa açıktı görmüşündür. İlk ekimimden de çok memnun kalmıştım onu da belirteyim. Bu ekim biraz lüks oldu inş umduğum gibi olur  :)
İnsanın gözü aç olmasın :) Şaka bir yana, ben de önler iyi olsun tepe boş kalsa da ektirmem diyorum. Belki cayabilirim, saç böyle bir şey yetmiyo galiba, insan her boşluğu tamamlamak istiyor.

Harun

• Full Member
Ekimin hayırlı olsun

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun 2 ci ekimin güzel ekim güzel planlama

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam azda vertekse ekim yaptirsaydiniz keşke... şahin hoca bir sans daha bıraktı mı 8bin greft civarı bir ekim oldu şahin hoca tasarrufudur :) 3. ekim şansınız kaldımi acaba ?

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, şahin beyle bende görüşmüştüm ama malum ilk ekim tecrübemden dolayı epey dinleyip bilgi verdi bana bırakırsan düzeltirim ama için nasıl rahat edecekse öyle hareket et dedi sağolsun. Ben Allah nasip ederse Hakan hocayı düşünüyorum ama şahin beyin sonuçları gördükçe ne yalan söyleyim şahin hocayamı gitsem mi diyorum.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2018, 21:07:11 Gönderen: sırma saç »

Facebook Twitter Instagram