Gönderen Konu: 2. Sıklaştırma Ekimim 11.12.2018 Life Hair Şahin Çelik 2850 Greft  (Okunma sayısı 34931 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: 2. Sıklaştırma Ekimim 11.12.2018 Life Hair Şahin Çelik 2850 Greft
« Yanıtla #91 : 17 Ağustos 2019, 07:36:27 »
combover ne demek anlayamadim

Dikkatli bakarsan arkadan ve yandan çıkan saçları ölümüne uzatıp gizlemeye çalışmış ama tabiki sonuçta ekim güzel arkadaş öyle tercih ediyor yanlış bir şey yok combover saçın kel taraflarının değişik stillerle kapatılması demektir.
Senin arkadaki gür saçlarını alnına kadar uzatmak gibi

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 17 Ağustos 2019, 12:19:07 »
Teşekkürler arkadaşlar. Combover cı dostum saçları 2 farklı açıda (öne doğru kaldırılmış ve serbest bırakılmış şekilde) paylaştım. Saçları tabiki de uzatıyorum ekimi ne için yaptırdık yoksa :) sadece kapatma kısmında verteks konusunda haklısın orayı geriye doğru tararken kapatıyorum. Çünkü 2 ekim yaptırdım ikisinde de vertekse hiç ekim olmadı, kapatmak şart :))

1 yıl dolana kadar paylaşıma devam ederm bu arada arkadaşlar.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 17 Ağustos 2019, 12:44:00 »
Vertex ne durumdaydı kardeşim senin? Bir de donörü atar mısın?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 17 Ağustos 2019, 13:03:56 »
Vertex ne durumdaydı kardeşim senin? Bir de donörü atar mısın?

Tek başıma bu kadar çekebildim idare et :)) Nasıl durum sence?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 17 Ağustos 2019, 14:45:15 »
Donörü şu uzun haliyle yorumlamak zor. Ama Şahin hoca alımları çok temiz olduğu için, yıpranmadı muhtemelen. Vertex için de çok az bir açıklığın var. Keşke bu ekimde sakaldan 600-700 greft attırıp saç işini komple kapatsaydın. :) Ekilenlerin hepsi çıkmış gibi görünüyor, ben beğendim. Güle güle tara.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 17 Ağustos 2019, 14:50:25 »
ekim öncesi resim yokmuydu??

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
9. Ay (1 haftada geçti). Çevreden gelen yorumlar ikinci ekimimden sonra daha da güzel olduğu saçların. Siz ne düşünüyosunuz tüm sürecim için?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar dostlar 1 seneyi devirdik ekimden sonra. Son halini paylaşayım saçların.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar biliyosunuz bu benim ikinci ekimim. Ekimlerden önceki halimi de paylaşıcam son fotolarım olsun ve en son halini. Saç ekimi benim hayatımı komple değiştirdi, bi kırılma noktası oldu her açıdan. Bu vesileyle son fotoları atarken ilk ekimimi yapan Jale hocaya ve sonraki ekimi yapan Şahin hocaya tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.  Doğru ellerde saç ekimini herkese tavsiye ediyorum, değişimim aşağıdadır 😄

RAMO 01

• Sr. Member
Arkadaşlar biliyosunuz bu benim ikinci ekimim. Ekimlerden önceki halimi de paylaşıcam son fotolarım olsun ve en son halini. Saç ekimi benim hayatımı komple değiştirdi, bi kırılma noktası oldu her açıdan. Bu vesileyle son fotoları atarken ilk ekimimi yapan Jale hocaya ve sonraki ekimi yapan Şahin hocaya tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.  Doğru ellerde saç ekimini herkese tavsiye ediyorum, değişimim aşağıdadır 😄
2.ci fotoda saç nerde göremedim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
 Maşallah güle güle tara saçlarını dostum
« Son Düzenleme: 12 Mart 2020, 10:42:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Leonidas

• Hero Member
Hocam doblocu enişte den ailenin çapkın genç delikanlısına geçiş yapmışsın, şaka bi yana harbiden yakışıklı adammışsın ama kellik bunu gizlemiş.
Her iki Ekimin de muazzam, ancak keşke vertex e de 2 Ekim de 200-300 greft attırsaydın şuanda tamamen kapanmıştı bence kafan.
Güle güle tara :) bu ara da tarak muhabbetini ilk gördüğüm de şaka yapıyorsun sanmıştım:))

BJKKARA

• Hero Member
Hayırlı olsun saç yapın ince sanırım baya?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Klasik olacak ama hakikaten en az 10 yaş gençleşmişsin. Güle güle tara.

Facebook Twitter Instagram