Gönderen Konu: 2. Sıklaştırma Ekimim 11.12.2018 Life Hair Şahin Çelik 2850 Greft  (Okunma sayısı 34930 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu tarak saçına takılan arkadaş ya ;D ;D valla adamın öyle saç çıkmışki tarak bile geçmemiş sözünü gerçek yapmış ;D hayırlı ve geçmiş olsun 2.ekimin

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Moralini bozmak istemem ama keşke ikinci ekimi yaptırmasaydın .genelde ilk ekim tuttuktan sonra yapılan ikimci ekimler hep başarısız oluyor benim forumdan edindiğim izlenimler bu yönde .
Umarım seninki farklı olur ve ikinci ekiminde ilki kadar başarılı olur .şahin bey çok iyi bir ekimci ona güvenim tam ama sıklaştırma ekimlerinin ters tepme olasılığı çok fazla oluyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
:) başqan sen yapma bari.. hatırlamadın mı ya alnıgeniş arkadası?
Jale hocanın en efsane sonucu arkadaşın ki..
bu soktan kurtulanlar dediklerimizde ilk Ekimde kazanılan saçlar..

hım dopru hatırladım tarak takılmıştı :)
Global Moderator

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Moralini bozmak istemem ama keşke ikinci ekimi yaptırmasaydın .genelde ilk ekim tuttuktan sonra yapılan ikimci ekimler hep başarısız oluyor benim forumdan edindiğim izlenimler bu yönde .
Umarım seninki farklı olur ve ikinci ekiminde ilki kadar başarılı olur .şahin bey çok iyi bir ekimci ona güvenim tam ama sıklaştırma ekimlerinin ters tepme olasılığı çok fazla oluyor.

Evet bi risk aldım  yaptırarak ama daha iyi olur diye umdum. Şahin hoca ve ekibini de güvendiğim ve uygun bi zamanıma da denk geldiğim için çıkardım aradan diyelim. Bi de saç ekim süreçlerini 2,3 yıldır takip edip baya bilgi sahibi olunca insan kendi saçlarının da daha güzel olmasını istiyor açıkcası :)

YunuSedaT

• Hero Member
Evet bi risk aldım  yaptırarak ama daha iyi olur diye umdum. Şahin hoca ve ekibini de güvendiğim ve uygun bi zamanıma da denk geldiğim için çıkardım aradan diyelim. Bi de saç ekim süreçlerini 2,3 yıldır takip edip baya bilgi sahibi olunca insan kendi saçlarının da daha güzel olmasını istiyor açıkcası :)
Başarı başkalarının geçirdiği tecrübelerden yararlanmaktır.Takipdeyim hocam :)

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Hocam forumda 4 kez ekim yaptırmıs meshur saglam78 var.4 ekiminde gayet basarılı.Bence bu kişiyle değil ekimciyle alakalı bir durum...

son gohan

• Hero Member
hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur saçların

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

İlk Ekim’ini Jale hoca yapmıştı... ve seninde tabirin ile efsane olmuştu.. 2. Ekim İçin neden heyecan aradın ki?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk Ekim’ini Jale hoca yapmıştı... ve seninde tabirin ile efsane olmuştu.. 2. Ekim İçin neden heyecan aradın ki?

İnsanlar sırf heyecan için neler yapıyor sloocer ben saç ektirmişim çok mu :)) Şaka  bi yana daha sık olsun, önlerdeki seyreklik de gitsin diye yaptırdım.
Bi de yaşım da genç sayılır bünyede kan akışı hızlıyken sonuç da güzel olur düşüncesiyle çok geçe kalmadan ektirdim tekrarda.

Güzel olur inş, iyi dileklerini sunan arkadaşlara da teşekkürler.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnsanlar sırf heyecan için neler yapıyor sloocer ben saç ektirmişim çok mu :)) Şaka  bi yana daha sık olsun, önlerdeki seyreklik de gitsin diye yaptırdım.
Bi de yaşım da genç sayılır bünyede kan akışı hızlıyken sonuç da güzel olur düşüncesiyle çok geçe kalmadan ektirdim tekrarda.

Güzel olur inş, iyi dileklerini sunan arkadaşlara da teşekkürler.

sanırım sloocer neden sonucun iyi olmuşken, farklı bir yere ekim yaptırdın diye sordu.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sanırım sloocer neden sonucun iyi olmuşken, farklı bir yere ekim yaptırdın diye sordu.

O durumu ilk mesajlarımda açıklamıştım. İlk saç ekimimden sonra da  forumu düzenli takip edip süreçleri inceledim ve sonucunda böyle bi karar aldım.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Demem o ki, Jale hoca sana yaramış idi. Tekniği sana uygun geldi, alınabilecek en iyi sonuclardan birini aldın.2. Ekim’i de yine Jale hocaya yaptıraydın daha iyi olmaz mı idi? Hem seni hem açıklığını hemde donörünü tanıyor .. yani ben olaydım memnun kaldığım yerden devam ederdim , yeni heyecanlara yelken açmaya cesaretim olmaz idi:)
Hayırlı olsun, umarım ilkinden daha iyi bir sonuç ile kapatırsın sac defterini .

Donör ne durumda suan?

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
O durumu ilk mesajlarımda açıklamıştım. İlk saç ekimimden sonra da  forumu düzenli takip edip süreçleri inceledim ve sonucunda böyle bi karar aldım.

Hep daha iyisini istemek insanın nefsinde var malesef ama bizim durum biraz farklı; ekimden önceki bilgi ile ekimden sonraki süreçte elde edilen bilgi arasında ciddi fark var. Saç ekimini kbb uzmanına gitmek gibi düşünüp insanın kendini doktora emanet etmemesi gerekiyor. Çıkmayan, çıkmış ama yönleri hatalı ya da kalitesiz saçlar insanı (kendi adıma konuşuyorum) ikinci bir ekime zorluyor. Ülkemizin en büyük sorunlarından birinin liyakat olduğunu her alanda görüyoruz.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2. Seans için Şahin Hocayı tercih etmek doğru bir hareket olmuş bence. Jale hanımın ekimlerinde fire kaybı her zaman daha fazla ve doğallık konusunda da bazı sıkıntıları var.

Facebook Twitter Instagram