Gönderen Konu: Saç Ektirmeyi Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz Nelerdir?(Fotoğraflı)(NOT: Yaş: 23)  (Okunma sayısı 2052 defa)

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet arkadaşlar forumu ara sıra takip ediyorum ve saç ektirmeyi ciddi olarak düşünüyorum çünkü saçlarım çok seyreldi ve bu da psikolojime olumsuz etki yapıyor. Yaşım 23 belki ilerde saçlarımın seyrelmesini kabullenebilirim ama bu yaşta saçlarım bu şekilde olması beni çok etkiledi. Ekim için Ankara'ya yakınım ekim merkezi tavsiyeleriniz nedir? Aklımda 2 merkez vardı LifeHair(Şahin Çelik) ve Estemylife(Hasan Akıl), sizin görüşleriniz nelerdir?
Ekim eğer başarılı olursa saçlarımı 3-4 numara ile kestirip ara sıra kazıtmayı planlıyorum mevcut halde kısa olunca çirkin bir görüntü oluştuğunu düşünüyorum. Yaş olarak erken olduğu için tedirginim biraz, sizce başarı oranı ve mevcut saçları koruma imkanım nedir?
Ense bitiminin altındaki çıkan kıllar saç gibi onları da ekime dahil edilebilir mi?

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğraflar;

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğraf;

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğraf;

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
tependeki ve ön bölgendeki saçların tolejen faza geçmiş kısaca gidici .. ekim düşünüyorsan bu tolejen faza geçmiş kökleri güçlendirmelisin çünkü şok dökülme ve ekım tranvası ile kaybedebılırsın
finasterid araştır yaşın 23 ama düşünüyorsan gerekıyor bıraz .. tepe 1500 ön 2500 gibi bir rakam olabılır
Global Moderator

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen hocam bende o saçların döküleceğini düşünüyorum aslında kafamda çok cansız saç var onları nasıl güçlendirebilirim bilmiyorum, böyle çok cansız saç var bir ara minoxidil kullandım ilk başlarda baya kapattı seyrekliği sonra bırakınca aşırı derecede dökülme oldu.
Bu saç konusunu çok kafama takıyorum psikolojik olarak etkiliyor, bu yüzden ekime yöneldim. Ekimden sonra diğer saçlarda güçlenme olur mu ya da tam tersi daha mı kötü olur sizce? Finasterid konusunda çekiniyorum yan etkisi olur mu, ilacı bırakınca herhangi bir kalıcı etkisi var mıdır, etkisi sürekli mi yoksa kullanımı bıraktıktan sonra geçici mi?
Bu tarz dökülme için hangi ekim merkezi daha iyi olur? Düşündüğüm merkezler hakkında yorum yapabilir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
 minoxidil saç kaybını hızlandırır kısaca faydasından çok zararı var aynı şekilde finasterid kullandığın sürece faydası var ama farkı ani şoklar yaşamassın tabı şu nuda belirtmek gerekir bu yaşlarda agrasif dökülme daha hızlı olur genelde bu yaşlarda kaybederiz saçlarımızı fınasterıd bu agrasıf zamanları atlatma da yardımcı olabılır

kalıcı bırsey bırakmıyor ama bırakdığını söyleyen az sayıda ınsan da mevcut tabı yan etki görürsen ben kullanıyorum bır sıkıntım olmadı olucağınıda düşünmüyorum artık araştırıp bakarsın
ama o saçları güçlendirip ekime girmen en mantıklı olandır.
Global Moderator

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimi yakın bir zamanda düşünüyorum, bu kısa sürede güçlendirmek biraz zor gibi ekimi ertelemek mantıklı olur mu? Hani biran önce psikolojik olarak rahatlamak istiyorum, seyrek alanı biran önce kapatmak ve ilerleyen zamanlarda var olan saçları korumak için sürekli kısa tutup arada kazıtmak gibi düşüncelerim var.
Sizin bu konuda görüşünüz nedir?

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ömrün boyunca finansterid benzeri ilaçları kullanmayı düşünüyorsan, ekimi düşünebilirsin ama belli süre kullanıp bırakırım dersen, bence bu işe hiç girme derim. Senin dökülme eğiliminde olan saç alanın çok büyük bir alan ki bu ilerde yanlardan açılmada gösteeebilicek bir dökülme gibi görünüyor. Şu haldeki cılız saçlarını yok sayarsak 7000-8000 grefte gerek var. Alın çizgini geriden aldırmalısın. Eğer ilaç kullanırım ömrüm boyunca dersen, ilk önce kullan ki sana zararı oluyor mu olmuyor mu onu test et. Zaten zarar veriyorsa cinselliğe, ekimide unut, ilaçlarıda. Benim nacizabe görüşüm budur. Geçmiş olsun.

Niko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum insallah ektirip bu dertden kurtulursun ayni yastayiz. senin kac yasinda dokulmeye basladi saclar ve bu hale geldi?

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç tipimiz ve dökülme şeklimiz aynı dostum ben ektirince kalan saçlarımın %60 ı kayıp oldu çok ince ve dökülecek durumda olduklarından.Benim tavsiyem de ekimden önce bir süre finans kullanman.

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum insallah ektirip bu dertden kurtulursun ayni yastayiz. senin kac yasinda dokulmeye basladi saclar ve bu hale geldi?

Dökülmedeki artış 1-2 senedir hızlı, bir ara minoxil kullandım bırakınca mahvetti, şimdi yendien başladım doktor tavsiyesi üzerine bakalım ekim düşünüyorum artık sonuçlarını göreceğiz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Her gün söylüyoruz minox dan uzak durun diye ama dinleyen yok kardeşim sen anlat da anlasınlar
Global Moderator

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Her gün söylüyoruz minox dan uzak durun diye ama dinleyen yok kardeşim sen anlat da anlasınlar
Minox dünyaya gelmiş en faydalı ilaç sakalımı çıkardı.

Hocam size gelirsek bu kafa norwood 7ye gider ekim,ekim süreci beklentiler umutlardı derken biraz sıkıcı bir döneme girebilirsiniz.İlla ekim istiyorsanız norwood 3 olabilecek şekilde bir ekim yaptırabilirsiniz öylesi daha iyi durur

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ömrün boyunca finansterid benzeri ilaçları kullanmayı düşünüyorsan, ekimi düşünebilirsin ama belli süre kullanıp bırakırım dersen, bence bu işe hiç girme derim. Senin dökülme eğiliminde olan saç alanın çok büyük bir alan ki bu ilerde yanlardan açılmada gösteeebilicek bir dökülme gibi görünüyor. Şu haldeki cılız saçlarını yok sayarsak 7000-8000 grefte gerek var. Alın çizgini geriden aldırmalısın. Eğer ilaç kullanırım ömrüm boyunca dersen, ilk önce kullan ki sana zararı oluyor mu olmuyor mu onu test et. Zaten zarar veriyorsa cinselliğe, ekimide unut, ilaçlarıda. Benim nacizabe görüşüm budur. Geçmiş olsun.
Benim değerlendirneme göre, toplamda uzun vadede 7000-8000 greft ektirmeyi göze alıyorsa, ilaca gerek yok. Ekim alanı ortalama 175 cm2 desek ve tam açık bile hesaplasak, cm2 başı 45 greftten 8000'i geçmez. 7000-8000 donöründen çıkmaz veya o kadar ektirmek istemez dersek, o zaman ekim artı ilaç gerekir. Bir de alan, kafanın bbüyüklüğünden dolayı 200 cm2 gibi çok büyükse veya ileri yaşlarda olan yanların NW6-7'ye düşmesi durumu var ki inşallah olmaz, çünkü olursa o da bu hesabı bozar.

Facebook Twitter Instagram