Gönderen Konu: Estemylife 11.12.2018 pre op 1 seans prp 3seans hiperbarik 4400greft  (Okunma sayısı 18854 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife 11.12.2018 pre op 1 seans prp 3seans hiperbarik 4400greft
« Yanıtla #166 : 29 Ağustos 2019, 15:52:08 »
Sen memnunsan gerisi boş güle güle tara bir sıklaştırma daha düşünebilirsin güzel olur bu saçın üstüne
Global Moderator

Mh

• Full Member
1 yılı 2 hafta geçti önleri Allah tan tuttu arkası gözükmüyor ben ektirdikten sonra 1 yıl içerisinde 3. Kez isim değiştirdi galiba yarın iletişime geçeceğim sonucu paylaşacağım iyi forumlar

Mh

• Full Member
Devamı

Kel123

• Hero Member
Bence 4400 greftin hakkı bu değil. Başarısız olmuş hocam

Mh

• Full Member
Bence 4400 greftin hakkı bu değil. Başarısız olmuş hocam
e tabi olmadı hocam saçı 5 cm kısaltmaya kalksam neye benzeyecek kim bilir avutmaya çalışıyorum kendimi şimdilik iyi yönüyle görmeye çalışıyorum bakalım ne dicekler

ahmetrts

• Hero Member
arkadaki mevcut saçların bıraz duruyor zaten önler Allah tan bi nebze tutmuş arkada neredeyse 0 kazanc var gibi duruyor bence ıkıncı bır ekım size şart bu arada hanları ve arkayı tutabıldıgınız kada kısa tutun ozaman tepe dıkkat cekmez

Mh

• Full Member
arkadaki mevcut saçların bıraz duruyor zaten önler Allah tan bi nebze tutmuş arkada neredeyse 0 kazanc var gibi duruyor bence ıkıncı bır ekım size şart bu arada hanları ve arkayı tutabıldıgınız kada kısa tutun ozaman tepe dıkkat cekmez
3 hafta geçince traşı geliyor günlük yıkayıp kurutmak lazım hemen yağlanınca kendini belli etmeye başlıyor boşluklar bugün dönüş yapacaklar bakalım ne dicekler okul ile iş aynı anda boşlul bulabilir miyim bakacam

ahmetrts

• Hero Member
3 hafta geçince traşı geliyor günlük yıkayıp kurutmak lazım hemen yağlanınca kendini belli etmeye başlıyor boşluklar bugün dönüş yapacaklar bakalım ne dicekler okul ile iş aynı anda boşlul bulabilir miyim bakacam
açıkcası ekim öncesi sacına bakınca kelmışsın şimdi kısmi kelsin dürüst olmak gerekırse iyi kurtarmışsın en azından önler guzel tutmuş gibi birde arkaya güzel bir ekimle cok memnun edici sonuc alabılırsın birde incelediğim kadarıyla saclar çıkmaya başlamıs guzel forum tutmus sonradan geriyedogru bi gelişim olmuş gibi sigara vs benzeri bi maddeye başladınmı sonradan?yada sitres vs saç dokulmesi oldumu yani

Mh

• Full Member
açıkcası ekim öncesi sacına bakınca kelmışsın şimdi kısmi kelsin dürüst olmak gerekırse iyi kurtarmışsın en azından önler guzel tutmuş gibi birde arkaya güzel bir ekimle cok memnun edici sonuc alabılırsın birde incelediğim kadarıyla saclar çıkmaya başlamıs guzel forum tutmus sonradan geriyedogru bi gelişim olmuş gibi sigara vs benzeri bi maddeye başladınmı sonradan?yada sitres vs saç dokulmesi oldumu yani
sigara mevcut vardı kabuk dökümüne kadar kullanmadım eskisinden  daha az şekilde devam ettim şükrediyorum ön seyrek arka sık olsaydı ne yapardım diye

ahmetrts

• Hero Member
sigara mevcut vardı kabuk dökümüne kadar kullanmadım eskisinden  daha az şekilde devam ettim şükrediyorum ön seyrek arka sık olsaydı ne yapardım diye
Başımızın belası sigara kurtulamıyoruzda bence saç dökümünü hılandırıyor zaten vucut komple çöküyor bi kurtulsak ne güzel olur

Tiesto

• Jr. Member
  • **
Geçmiş olsun hocam Allah’tan ön tararların tutmasıyla az da olsa teselli bulabilmişsiniz.. aynı yerde Ekim yapmışız benim de şok dökülme evresinde şuan ve pek de iyimser değilim artık.. elime batan saç sayısı bende de epey fazla verdiğiniz bilgiden anladığım kadarıyla bunlar süreç sonuna kadar aynı kalacak sanırım bende zamanla teker teker çekmeye başlayacam... paylaşımlarınız aydınlatıcı oldu emeğinize sağlık
Saç Ekim sürecim
06.12.19 Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11693.0

Burkinho

• Hero Member
1 yılı 2 hafta geçti önleri Allah tan tuttu arkası gözükmüyor ben ektirdikten sonra 1 yıl içerisinde 3. Kez isim değiştirdi galiba yarın iletişime geçeceğim sonucu paylaşacağım iyi forumlar

Ne dediler acaba ?

Mh

• Full Member
Ne dediler acaba ?
Tokatta ikamet ediyorum hem çalışıyorum hem okuyorum dedim illa kontrole gelin bakalım dediler. Kontrole gitmeden ne derler bilemem ama resimle hasta kabul edip ekim yapıyorlardı.Kontrol resimle olmuyormuş çıkan saçları yada o boşlukların benim kendi saçlarımın dökülmesi ile mi yoksa ekilenlerin çıkmaması ile ilgili mi olduğunu tespit etmeleri gerekiyormuş. Saç var sanki arkada da dökülecek neyse ben umudumu burdan kopardım arkadaşlar

Burkinho

• Hero Member
Tokatta ikamet ediyorum hem çalışıyorum hem okuyorum dedim illa kontrole gelin bakalım dediler. Kontrole gitmeden ne derler bilemem ama resimle hasta kabul edip ekim yapıyorlardı.Kontrol resimle olmuyormuş çıkan saçları yada o boşlukların benim kendi saçlarımın dökülmesi ile mi yoksa ekilenlerin çıkmaması ile ilgili mi olduğunu tespit etmeleri gerekiyormuş. Saç var sanki arkada da dökülecek neyse ben umudumu burdan kopardım arkadaşlar

Ben de 2018 sonlarına doğru "isme" inanıp ektirecektim ama son anda kapısından dönmüştüm.

Yine de senin saçlar o zamanlarda ekilen facialardan daha iyi.. 2. Bir sıklaştırmayla çok güzel olur.Şahin hocayı tercih edebilirsin

Facebook Twitter Instagram