Gönderen Konu: Estemylife 11.12.2018 pre op 1 seans prp 3seans hiperbarik 4400greft  (Okunma sayısı 18871 defa)

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel görünüyor çizgi kaybolmamış ve tüylenme başlamış şu anki görüntü umut verici bence olacak bu ekim.

Mh

• Full Member
Önler seyrek kendini belli ediyor ama sivilcelenmeler devam ediyor şok sonrası çıkışlar hala devam ediyor öyle reklam yğğ olcak bir sonuç beklemiyorum ama tatmin eder fotoğraf Iphone x ile çekildi watsabta bozulmuş fotoğrafı çeken telefonda daha güzel bir görüntü mevcuttu

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
Hocam saçlar iyice belli olmaya başlamış. 120 den sonra daha da belli olacaktır.

Bende 77 gündeyim. Fotoda zoom yapınca gürülebilen tüyler normalde henüz belirgin değil. Sizde ne zaman hacim kazanmaya başladı bu tüyler.

Mh

• Full Member
Aslında ne zaman hacim kazandığına dair bir fikrim yok hacimsiz olanlar tekrar dökülüyor zaten ama 3ü geçince kıprasmaları farkediyorsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Finasterid kullanıyormusun?
Global Moderator

Mh

• Full Member
Trichoplus 2*1 biotin 2.5mg 2*1

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Trichoplus 2*1 biotin 2.5mg 2*1

Finasterid kullanmayı düşünebilirsin dostum 8/9 aya kadar
Global Moderator

Mh

• Full Member
Trichoplus da dht baskılayıcı özellik var finasterid de kullanırsam saç çıksın diye öbüründen olacam Die çekiniyorum:) 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Trichoplus da dht baskılayıcı özellik var finasterid de kullanırsam saç çıksın diye öbüründen olacam Die çekiniyorum:)

:)) yok bişey olmaz merak etme Trichoplus yetmez hikaye onlar 8 aya kadar kullanmanda sakınca olmaz sorun gorursen kesersın zaten
Global Moderator

Mh

• Full Member
Biraz düşüneyim de biotin bitmek üzere belki onunla destekleyebilirim reis sağolasın

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence kullan bende kullanıyorum sorun yuaşamadım açıkçası çok korkarak başladım allaha şükür sorun yok

Mh

• Full Member
116. gun falan olması lazım

Mh

• Full Member
önler 6 tepeler 12 ayda falan belli eder kendini dediler ama tepeler çok nazlı :)) inş formunu kazanır seyrek göruntu ortadan kalkar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet tepe ve ortanın gelişimi ön bölgeye göre çok daha yavaş oluyor inşallah güzel olucak acıklığa göre
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram