Gönderen Konu: Estemylife 11.12.2018 pre op 1 seans prp 3seans hiperbarik 4400greft  (Okunma sayısı 18876 defa)

Mh

• Full Member
Donör harika toparlamış alamı profosyonel yapmışlar şok dökülmende sevam ediyor sanırım.
Şok dökülme başlayalı oldu baya ama deli dolu avuç avuç yaşamıyorum şubata kadar eğer dökülürse tepe açılır gerilim anları nisandan sonra başlar diye düşünüyorum

Mh

• Full Member
Hayırlı akşamlar, 42. Günden merhabalar böyle  gelişim farkedilsin diye 10 gün falan sayarak atıyorum iyi forumlar

Mh

• Full Member
Şok dökülmenin azaldığını açık ara farkla hissediyorum tek tük baston şeklinde geliyor corasprin 1*1 trichoplus 2*1 avesin serum 1*1 devam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bitmiş şok dökülmen donör de toparlanmış maşallah artık çıkışları beklemek kaldı
Global Moderator

Mh

• Full Member
Bitmiş şok dökülmen donör de toparlanmış maşallah artık çıkışları beklemek kaldı
abim fotolar burda biraz bozuyor ama inanmaya başladım ben

İştar

• Jr. Member
  • **
Bu ekim çok güzel olacak 👍

Mh

• Full Member
Bu ekim çok güzel olacak 👍
teşekkürler inşAllah hocam sağolun

Eien

• Sr. Member
Kardeş, aramızda 1 hafta var. Hayırlı uğurlu olsun. Takipteyim. Şok dökülme tam olarak bitti mi?

Mh

• Full Member
Kardeş, aramızda 1 hafta var. Hayırlı uğurlu olsun. Takipteyim. Şok dökülme tam olarak bitti mi?
Bitti çok şükür ama bi iki tane geldiği oluyor genede Bugün 50. Gün fotoğrafı atacağım arkadaşda 8plus var ışıl altında sağlam bir fotoğraf atacam inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Senin donör bölgendeki saçların çok kaliteli kardeşim bu kalite ile açıklık fazla olsada güzel bir sonuç alman gerektiğini düşünüyorum umarım.
Global Moderator

Mh

• Full Member
Senin donör bölgendeki saçların çok kaliteli kardeşim bu kalite ile açıklık fazla olsada güzel bir sonuç alman gerektiğini düşünüyorum umarım.
Abi nasip diyorum artık çevrede çıkacak mı çıkmayacak mı çıkmazsa ne yapacan hala kelsin saçlar nerde kaça yaptırdın niye yaptırdın bidaha ekecekler mi para alacaklar mı yıldım usandım inş herkesin hayırlı olsun diyip susacağı bir sonuç alırım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Henüz çok erken bilinçsizce sorular diyip geçeçeksinde haklısın bu konuda insanlar olumsuz konuşmaya gerçekten meraklı her konuda kulaklarını tıka önüne bak en güzeli kardeşim.
Global Moderator

Mh

• Full Member
50. Günden merhabalar tek tük elime saç gelmeye devam ediyor şok dökülme bitti diyebilirim

Mh

• Full Member
Traş olmayı düşünüyorum bugün yanları kısaltcam inş tepedekileri de makasla aldırmak istiyorum

Facebook Twitter Instagram