İyi günler 11.12.2018 de Ekim gerçekleşti süreç umduğum gibi ilerlemedi gittiğim de Ahmet bey ile görüşme sağladım görüşmede kanalın kendisi açacağını söyledi hasan beyi sorduğum da çok yoğun herşeye yetişemiyor dedi, sağolsun ilgilendi ahmet bey operasyon günü tüm ekip sizi karşılıyor, operasyon 6:30-7 saat sürdü, dilara yada damla hanım alım yapıp Ekim yaptı kanalı ahmet bey açtı ağrısız anestezi konusunda canım yandı uyuşmadım bi türlü alım yaparken 4-5 kez daha lokal yaptırmak zorunda kaldım. Operasyon sedyesi yada yatağı boyuma küçük geldiği için bel ağrısından süreci geç atlattım çok uzatmak istemiyorum önemli gördüğüm noktalara değinip fotoğraf ile süreci beraber takip edeceğiz inşallah bugün bandaj açıldı hiperbarik aldım, hiperbarik de bir ağabey hasan akıl ilgilenmesini istiyorsan 2000 lira civarı ek ödeme gerektiğini söyledi ben hasan akıla instagramdan dm atıyorum fiyat alıyorum ama hasan akılsız bir Ekim yaptırıyorum sadece geldi selam sabah çizgi çizdi gitti daha da görmedim, donör çizgisini çizen sanırım fatma hanımdı, kanal açan ahmet beydi sağolsun ahmet beyin ilgisi içimi biraz rahatlattı ama hasan akıl için gelenlere yol gösterici olsun bu arada bugün bandaj açımı için gelen toplam 8 kişi saydım benim günümde en az 8 kişinin operasyona alındığını biliyorum