Gönderen Konu: Estemylife 11.12.2018 pre op 1 seans prp 3seans hiperbarik 4400greft  (Okunma sayısı 18832 defa)

Mh

• Full Member
İyi günler 11.12.2018 de Ekim gerçekleşti süreç umduğum gibi ilerlemedi gittiğim de Ahmet bey ile görüşme sağladım görüşmede kanalın kendisi açacağını söyledi hasan beyi sorduğum da çok yoğun herşeye yetişemiyor dedi, sağolsun ilgilendi ahmet bey operasyon günü tüm ekip sizi karşılıyor, operasyon 6:30-7 saat sürdü, dilara yada damla hanım alım yapıp Ekim yaptı kanalı ahmet bey açtı ağrısız anestezi konusunda canım yandı uyuşmadım bi türlü alım yaparken 4-5 kez daha lokal yaptırmak zorunda kaldım. Operasyon sedyesi yada yatağı boyuma küçük geldiği için bel ağrısından süreci geç atlattım çok uzatmak istemiyorum önemli gördüğüm noktalara değinip fotoğraf ile süreci beraber takip edeceğiz inşallah bugün bandaj açıldı hiperbarik aldım, hiperbarik de bir ağabey hasan akıl ilgilenmesini istiyorsan 2000 lira civarı ek ödeme gerektiğini söyledi ben hasan akıla instagramdan dm atıyorum fiyat alıyorum ama hasan akılsız bir Ekim yaptırıyorum sadece geldi selam sabah çizgi çizdi gitti daha da görmedim, donör çizgisini çizen sanırım fatma hanımdı, kanal açan ahmet beydi sağolsun ahmet beyin ilgisi içimi biraz rahatlattı ama hasan akıl için gelenlere yol gösterici olsun bu arada bugün bandaj açımı için gelen toplam 8 kişi saydım benim günümde en az 8 kişinin operasyona alındığını biliyorum

Mh

• Full Member
Ekim öncesi

Mh

• Full Member
Operasyon günü

Mh

• Full Member
Bandaj açımı post op 2. Gün

Mh

• Full Member
Tedavi programım

Mh

• Full Member
Yaşım 23, Bu arada Ekim yaptıran herkese forumu önerdim benim tayfada burayı bilen fazla kişi yoktu

Mh

• Full Member
Paylaşım aceleye geldi gibi biraz mobilden paylaşım yapıyorum. 2-3 gün sırt üstü yatıp ödemi atmam söylendi yüzde şişlik olmaması için sürekli uzanıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
gayet güzel bir ekim kardeşim temiz düzenli umarım sonucunda aynı şekil de olur dinlen bol bol kafanı eğme ödem fazla olmasın çok geçmiş olsun
Global Moderator

Moonrider

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi
Ne kadar  ödediniz?. Bir de Hasan Bey için para istemek ne demek? Bana Hasan Bey yapacaktı Ahmet Bey yaptı. O zaman para iadesi isteyeyim:)
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2018, 20:32:32 Gönderen: Hintell »

Mh

• Full Member
İlgi alaka çok güzel di haklarını yiyemem ama hasan akıl için gittik sonuçta ahmet beyin ilgisi beni çok memnun etti ekimin sıklığı beni çok memnun etti umarım sonucu güzel olur

Mh

• Full Member
Ynt: Estemylife 11.12.2018 pre op 1 seans prp 3seans hiperbarik 4400greft
« Yanıtla #10 : 12 Aralık 2018, 20:43:18 »
Yani ekstra para mevzusunu bizzat kendilerinden duymadım benden bi gün önce Ekim yapan bir abiden duydum

Niko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Aralık 2018, 21:41:27 »
Dostum hayirli olsun ekimin insallah gonlunce olur ayni yastayiz 23 gercekten bu yasta sac derdi cok  zor bende burayi dusunuyorum agrisiz anastezi icin amma gorduyum kadariyla pek bisey farketmiyor  agri ayni agri onun icin daha arastiriyorum dort bes dakka agriya dozerim teki sonda sonuc guzel olsun

Mh

• Full Member
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2018, 21:43:34 »
Dostum sigara dan ötürü sanırım bilmiyorum benim kadar ağrı yaşayan olmamış yada yediğim içtiğim bişey anesteziye direnç göstermiş olabilir belki

Niko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2018, 21:48:02 »
Simdi dokulmen varmiydi saclarinda ekimden once

Mh

• Full Member
« Yanıtla #14 : 12 Aralık 2018, 21:49:59 »
Ekimden önce yavaşlama mevcuttu ama açıklık Ekim içim yeterliydi :)

Facebook Twitter Instagram