Gönderen Konu: Medeks hair center 6500 GREFT  (Okunma sayısı 37201 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks hair center 6500 GREFT
« Yanıtla #106 : 19 Mayıs 2021, 13:51:31 »
Nerden nereye insan hayret ediyor şu başarılı sonuçlara dimi:)

Benimde özellikle çok beğendiğim bir sonuç hem fiyat hem performans açısından medeks in başarılı işlere imza atması güzel oldu başarılı işler yapan merkezlere forumun ihtiyacı var sayıları çok az ya da fiyatlar yüksek.

Dikkat ettiğim hususlar ön çizgi planlama greft dağılımı bu konuda da kaliteli bir işçilikleri var umarım başarılı işlerini zamanla daha fazla görebiliriz.
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #107 : 19 Mayıs 2021, 16:56:39 »
Medeks hair    son zamanlarda  işlerine   daha titiz    özenli   yapıyorlar   tabiki   2 3 ekimle  olacak iş  değil  zamanla    görecez     hasta memnuniyeti         
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 17:18:06 Gönderen: Hintell »

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 19 Mayıs 2021, 17:38:36 »
Güzel sonuç fakat donörun hakkını yemeyelim cok guzel donoru var
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

yiğido58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #109 : 19 Mayıs 2021, 17:44:16 »
E dhı yaptır o zaman madem sıkıntı ne ? Yani anlamadığım konu ortada başarılı bir ekim konumuz var? Dimi. Genel de dhı yapan merkezler ayrı slit çalışanlar ayrı? Bu merkezin kendini geliştirmediği anlamına mı geliyor? :)) ya da safir uç dediğin nedir? 80/90 tl bir şey kullanınca ya da kullanmayınca ekim daha mı başarılı oluyor?

Önemli olan merkezin başarısı ve yeteğidir teknikler değil tekniği kullanan önemlidir
Bence gereksiz bir davranış sergiliyorsunuz sizi zorla medekse gönderen filan mı var?

yok hocam ne demek zorla gönderen falan mı var :) daha iyi idrak etmeme yardımcı oluyorsunuz. Tekniklerin önemli olduğunu düşünüyordum.Son teknoloji vs.pazarlamalarını duyarak. Demek ki değilmiş. safir uç 80 90 tl ise kristal uç diye boşuna nitelendiriyorlar demek. Çok sağolun aydınlandım sayenizde. İyi ki var bu forum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 19 Mayıs 2021, 17:51:16 »
yok hocam ne demek zorla gönderen falan mı var :) daha iyi idrak etmeme yardımcı oluyorsunuz. Tekniklerin önemli olduğunu düşünüyordum.Son teknoloji vs.pazarlamalarını duyarak. Demek ki değilmiş. safir uç 80 90 tl ise kristal uç diye boşuna nitelendiriyorlar demek. Çok sağolun aydınlandım sayenizde. İyi ki var bu forum.

Medeks ne kulanıyor slit olarak bilmiyorum yaptıran arkadaşlar bilir ama kanalara bakınca güzel kanallar. Safir uc ya da slit in diger ürünleri ya da dhı senin saçını daha iyi yapmaz.
Kaliteli ekim yapmayı bilen başarılı merkezler yapar. Teknik değil tekniği iyi kullanmayı bilmek önemli.

Yani ortaya başarıları ile değilde 2 /3 tane malzeme adını ezberlemiş bunlarla reklam peşinde koşanlara kanmayın başarılı bir merkez zaten bu tip seyler hakkında konuşmaz işini yapar iyi günler der.

Safir uç kullanıyor eee senin kafanın içine edip maymun gibi ön çizgiler yaptıktan sonra dik saç yönleri yaptıktan sonra safir ucunu napalım dimi:) bak forum bu senin söylediğin reklamlara kanıp madur olanlarla dolu önemli olan düzgün kaliteli iş yapmak.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 17:58:08 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

yiğido58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #111 : 19 Mayıs 2021, 18:06:20 »
Medeks ne kulanıyor slit olarak bilmiyorum yaptıran arkadaşlar bilir ama kanalara bakınca güzel kanallar. Safir uc ya da slit in diger ürünleri ya da dhı senin saçını daha iyi yapmaz.
Kaliteli ekim yapmayı bilen başarılı merkezler yapar. Teknik değil tekniği iyi kullanmayı bilmek önemli.

Yani ortaya başarıları ile değilde 2 /3 tane malzeme adını ezberlemiş bunlarla reklam peşinde koşanlara kanmayın başarılı bir merkez zaten bu tip seyler hakkında konuşmaz işini yapar iyi günler der.

Safir uç kullanıyor eee senin kafanın içine edip maymun gibi ön çizgiler yaptıktan sonra dik saç yönleri yaptıktan sonra safir ucunu napalım dimi:) bak forum bu senin söylediğin reklamlara kanıp madur olanlarla dolu önemli olan düzgün kaliteli iş yapmak.

Çok haklısın mağdur olmamak adına sizlerin görüşleri bizim için önem arz ediyor.DHL yöntemi kullanan bir firma bana şöyle dedi.Yerinizde olsam nerede yaptırırsam yaptırayım FUE ve ya Safir Fue kanal ekimi yaptırmam.DHL yaptırırm.Çünkü o teknikler olan saçlarınızı da götürüyor zarar veriyor.Yani saçlı olan bir kişiye fue yöntemi uygulamak intihardır dhl varken diyor.Kanal açarken olan saclar zarar görüyormuş.

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #112 : 19 Mayıs 2021, 18:09:11 »
Koca bir yalan söylemiş merkez :)

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #113 : 19 Mayıs 2021, 18:10:35 »
Bence bir konu açın resimlerinizi yükleyerek saç Ekim merkez ve öneriler kısmına daha faydalı olacaktır dizin adınıza

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 19 Mayıs 2021, 18:11:54 »
Çok haklısın mağdur olmamak adına sizlerin görüşleri bizim için önem arz ediyor.DHL yöntemi kullanan bir firma bana şöyle dedi.Yerinizde olsam nerede yaptırırsam yaptırayım FUE ve ya Safir Fue kanal ekimi yaptırmam.DHL yaptırırm.Çünkü o teknikler olan saçlarınızı da götürüyor zarar veriyor.Yani saçlı olan bir kişiye fue yöntemi uygulamak intihardır dhl varken diyor.Kanal açarken olan saclar zarar görüyormuş.

Çok konuşmaya gerek yok saçmalamış müşteri bağlama tekniği kısaca konunun en başına döndük yaptığı iş ile öne çıkan bir  saç ekimi merkezi bu tarz  yalan söylemeye gereksinim duymaz kısaca ilk uzak durman gereken yer o merkez.

Tekrarlıyorum:: v teknikleri değil kim başarılı ekim yapıyor önemli olan Bu

Zaten senin tekniği öğrenmenden önce ön çizgi nasıl olur?
Saç yönleri nasıl olur?
Ekim öncesi donör bölgemde tel ojen oranını nasıl düşürürüm.
Hangi ürünleri kullanmalıyım?
Bir saç ekimi nasıl olmalı?

gibi bilgileri öğrenmen gerek sen bu işi mi yapacaksın sanane teknikten? kim nerede başarılı sonuç alıyor forumda onlara bak sen.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 18:52:57 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 19 Mayıs 2021, 18:15:49 »

Hocam su foruma saçma sapan saç ekiminden bile haberi olmayan rezil merkezlerin söyledikleri yalanlarla gelmeyin önce araştırın madur olmayın. Medeks başarılı bir merkez fiyat ve performans gayet süper.

yiğido58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #116 : 19 Mayıs 2021, 18:19:12 »
Hocam su foruma saçma sapan saç ekiminden bile haberi olmayan rezil merkezlerin söyledikleri yalanlarla gelmeyin önce araştırın madur olmayın. Medeks başarılı bir merkez fiyat ve performans gayet süper.
İnşAllah üstadım, mağdur olanlardan değil hakkıyla ekimini yaptıranlardan oluruz. Forum bu konuda bize çok artı katacaktır.Sağolun

yiğido58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #117 : 19 Mayıs 2021, 18:22:35 »
Bence bir konu açın resimlerinizi yükleyerek saç Ekim merkez ve öneriler kısmına daha faydalı olacaktır dizin adınıza

Teşekkür ederim forumda yeniyim haklısın, daha sağlıklı bilgileri o şekilde alabilirim

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #118 : 19 Mayıs 2021, 18:23:47 »
İslerini  iyi yapan  merkez ler çoğaldıkça  islerini  doğru düzgün  yapmayan  merkezler piyasadan  silinip  Gider   artık     insanlar saç ekim merkezlerinin   sosyal  medya    yaptıkları  paylaşımlar   v.s inanmıyorum  formlarda  yapılan  paylaşım lar inanıyorlar   

kaanpeker

• Full Member
« Yanıtla #119 : 19 Mayıs 2021, 18:26:51 »
o seni bağlamak için atıp tutan merkez bu konuda olduğu gibi hayatında kaç tane böyle  medeks in yaptığı ekimler gibi başarılı sonuç almış  saç ektiği insanlardan öncelikle sen bunu sormalısın :)

Harika bir sonuç maşallah

Facebook Twitter Instagram