Gönderen Konu: Medeks hair center 6500 GREFT  (Okunma sayısı 37172 defa)

Ercan1907

• Sr. Member
Ynt: Medeks hair center 6500 GREFT
« Yanıtla #16 : 25 Aralık 2018, 10:20:48 »
Şu an 27. Gündeyim dökülmeler arttı normal midir?

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Aralık 2018, 11:23:55 »
Sok  dokulme  baslamıs gayet normal biraz sabır gerekecek en sıkıcı olanı beklemek

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Aralık 2018, 12:52:49 »
Saç ekimi süreciniz gayet normal olmadı gerektiği şekilde ilerliyor.
Global Moderator

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Şubat 2019, 19:04:04 »
Harika görünüyor çok beğendim sondurum nedir?

Tugi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 07 Mart 2019, 01:04:43 »
Son durum nedir acaba

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 22 Mart 2019, 13:11:00 »
Merhaba, 4. Ay bu şekilde devam ediyor. 6500 greft alınmasına rağmen arkada herhangi bir deformasyon olmadı. Normal haline geri döndü. Bu kadar greft tek seansta alınmaz diyen arkadaşlar sanıyorun yanıldıklarını farkederler. İlk başta bende korktum ama şu an anlıyorum ki kök alımı iyi ve güzel yapılırsa hiçbir sorun olmuyor.  Medeks ailesine ve Gökhan bey e çok teşekkür ederim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Mart 2019, 13:17:12 »
Kitap gibi ekmişler maşalla... bu ekip takip ettiklerim arasında. Bu kadar yüksek greft çalışmıyor olsalar bence başarıları artar. 6500x2 : 13000 delik var kafada... kafa derisinin kendini toparlaması , mevcut edilenlere dolaşım sağlayabilmesi kolay iş değil bence ... yüksek greftlerde fire  miktarındaki artış kaçınılmaz bir durum bence.
Ben beğendim Ekim’i de alımıda.. takipteyim umarım mutlu olursunuz

İlk günde beğenmişim... şimdi baktım yine begendim.. mutlu eder bu Ekim.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Mart 2019, 13:21:15 »
çok güzel görünüyor hayırlı olsun

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Mart 2019, 13:32:53 »
Perşembe çarşambadan bellidir.. Süreç çok güzel ilerliyor muazzam basarılı bir işlem ense ise çok iyi toparlamış güle güle tarayacaksınız görünen oki

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 22 Mart 2019, 14:22:32 »
Teşekkür ederim herkese umarım mutlu olurum ileriki günlerde paylaşımlara devam edeceğim.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Mart 2019, 16:07:01 »
Size katılıyorum. Bu işi bazı merkezlerin becerememesinden dolayı; risk, merkezlerin hatalarında değil de yüksek greftli ekimin doğasında varmış gibi bir algı var. Çok greftli ekimi yetiştireyim diye tecrübe ettiği hızdan hızlı yapar, aceleye getirirse tabi ki olmaz. Ama greftleri zorlamadan, iyice gevşettikten sonra çıkarır, kökünden bastırmaz, dışarıda fazla bekletmez, ekerken sürtüp zarar vermezse başarılı olur. 1000 greftlik ekimde bunlara dikkat etmezse, 1000 greftlik ekimde de başarısız olur. Greftlerin açılan kanallara ekim öncesi optimal bekleme süresi 2-3 dakikaymış, sonraki dakikalarda yaşamama riski artıyormuş maalesef (https://www.oatext.com/How-to-improve-graft-survival-in-hair-transplantation.php). O yüzden, çok küçük partiler halinde solüsyondan çıkarıp ekecek ki tutsun (25-30 greft gibi). Şimdi bunu ben biliyorsam, merkezler sular seller gibi bilmeli. Bir kısmında değil, ektiği her greftte bunlara dikkat edecek. Bunlara dikkat etmeyip saçlar çıkmayınca sigara içiyorsun, bünyen zayıf gibi bahaneler kabul edilemez. Bünye, saçın kendini yenileme hızı. Ekimde sorun yoksa, bünyesi yavaş kişide de saçlar çıkar er ya da geç. Sonuçta aynı kişinin aynı kafasından alıp aynı kafasına taşıyorsun. Düzgün ekilirse niye çıkmasın? 0,1 mm.'den bile daha küçük deliklerden bahsediyoruz. 6500 greft de olsa besler. Kafa derisi kelken de vücut kafa derisini besliyor, kelken de orası canlı, kel kafaya vurunca canın acıyor, iğne batırınca kanıyor vs. Oradaki kafa derisi kelken vücut orayı besliyorsa, oraya kan akışı devam ediyorsa, greft ekilince de besler. Vücudumuzda trilyonlarca hücre var, çok şükür vücudumuzu kafadan ayağa kadar hergün besliyor.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 22 Mart 2019, 16:36:18 »
Çok iyi gidiyor, kendini belli edecek olan saçlardan. Bu kadar yüksek greft ektirerek riske girmişsiniz ama değecek gibi.

mehmet9465

• Full Member
« Yanıtla #28 : 22 Mart 2019, 17:19:54 »
benımde 99. Gün görüntu gayet guzel umarım hepımız ıstedıgımız sonucu alırız :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Mart 2019, 19:39:10 »
Size katılıyorum. Bu işi bazı merkezlerin becerememesinden dolayı; risk, merkezlerin hatalarında değil de yüksek greftli ekimin doğasında varmış gibi bir algı var. Çok greftli ekimi yetiştireyim diye tecrübe ettiği hızdan hızlı yapar, aceleye getirirse tabi ki olmaz. Ama greftleri zorlamadan, iyice gevşettikten sonra çıkarır, kökünden bastırmaz, dışarıda fazla bekletmez, ekerken sürtüp zarar vermezse başarılı olur. 1000 greftlik ekimde bunlara dikkat etmezse, 1000 greftlik ekimde de başarısız olur. Greftlerin açılan kanallara ekim öncesi optimal bekleme süresi 2-3 dakikaymış, sonraki dakikalarda yaşamama riski artıyormuş maalesef (https://www.oatext.com/How-to-improve-graft-survival-in-hair-transplantation.php). O yüzden, çok küçük partiler halinde solüsyondan çıkarıp ekecek ki tutsun (25-30 greft gibi). Şimdi bunu ben biliyorsam, merkezler sular seller gibi bilmeli. Bir kısmında değil, ektiği her greftte bunlara dikkat edecek. Bunlara dikkat etmeyip saçlar çıkmayınca sigara içiyorsun, bünyen zayıf gibi bahaneler kabul edilemez. Bünye, saçın kendini yenileme hızı. Ekimde sorun yoksa, bünyesi yavaş kişide de saçlar çıkar er ya da geç. Sonuçta aynı kişinin aynı kafasından alıp aynı kafasına taşıyorsun. Düzgün ekilirse niye çıkmasın? 0,1 mm.'den bile daha küçük deliklerden bahsediyoruz. 6500 greft de olsa besler. Kafa derisi kelken de vücut kafa derisini besliyor, kelken de orası canlı, kel kafaya vurunca canın acıyor, iğne batırınca kanıyor vs. Oradaki kafa derisi kelken vücut orayı besliyorsa, oraya kan akışı devam ediyorsa, greft ekilince de besler. Vücudumuzda trilyonlarca hücre var, çok şükür vücudumuzu kafadan ayağa kadar hergün besliyor.

Ekilen greft sayısı arttıkça fire artar.
-hem bekleme süresi arttığı İçin
-hem hata yapma olasılığı arttığı İçin
-hem yüksek greettlei alımlarda greftleri seçmek dahada zor olduğu İçin
-hemde dolaşımı etkilediği için...
Yani kafadaki 1000 delik iyileşip dolaşımın normale donmesi ile 13.000 deşiğin kendine gelmesi ve dolaşımın gerekli şekilde kökleri besleme olasılığı daha az.
Bu sebeple başta yazmış olduğun “çok greft çok fire” algısı doğru bir algı.
Hatta ön çizgide saçların daha az fireli çıkışını bile o bölgeyi besleyen hasarsız alanın fazla olmasına bağlıyorum. Yani beslenecegi alan fazla .

Facebook Twitter Instagram