farkinda degilim.. ben nw 6-7 seviyesindeki birisi icin 5200 greftlik bir ekimin GAYET YUKSEK sayili bir ekim olacagini, kafanin vertex disinda komple kapanacagini dusunmuyorum.Koray hocaninda ,Arenamedinde nw2-3 gibi ekimlere yaptigi 4000 greftlik ekimler ile kiyaslamamak lazim.
2.ekim bence bu tip acikliklar icin sart(%90) bu sebeple planlamainda 5200 den ziyade 3500+2500 seklinde + donor ve sakalin duruma gore 1000 greftlik revize seklinde planlama yapmak daha iyi olacaktir.
umarim bu konustuklarimizda biz yaniliriz, siz 2.ekime gerek gormezsiniz, acikliginiz komple kapanir.
Ne yazmışın diye döndüm tekrardan baktım, 4 bin greftle geniş alana çok başarılı işler var. Burdan kasıt komple kapanırsa, zaten diğer mesajda kapanmayacağını ön tarafın sık, arkaların seyrek kalacağını söylemiştim. 2. seans gerekir kişinin beklentisine göre oluşur. Benim ön taraf kapansa arka tarafın seyrelmesini çok problem etmem ama bu demek değil ki 4 bin üzeri greftleri destekliyorum. Beni zaten azıcık takip ettiysen, 4 bin üzeri greft ekiminin ciddi risk olduğunu, fire kaybının fazla olduğunu ve saçın tutmaması halinde, revizyon şansı bırakmadığını defalarca yazdım. 6 bin greftli ekimleri barındıran konularda görebilirsin, ben zaten bu yazdıklarının aksini inkar etmiyorum, bilakis katılıyorum. Sadece bu komple açık alana 4-5 bin greftle çok iyi sonuçlar yok anlamına gelmiyor, var. Ben m2 falan bilmem, gördüğümü söylerim söylediğim ekimciler de gördüm. Sayfalarca öncesine gidip konu tarayacak halim yok. Ama tekrardan ekliyorum, bu tür ekimlerin 3500 + 2500 veya 3000 + 3000 2 seans olmalı hususundaki görüşünüze katılıyorum. Umarım bu yazdıklarım da komik gelmemiştir. Sağlıcakla.