Gönderen Konu: RU58841 deneyimler ?  (Okunma sayısı 16005 defa)

milit1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
RU58841 deneyimler ?
« : 16 Mayıs 2016, 14:59:39 »
Arkadaşlar merhaba. Bu ürünü kullanan var mı merak ediyorum. Özellikle yabancı forumlarda çok rastladığım bir anti-androjen ilacı. Finastride alternatif bir ürün olarakta biliniyor. Yan etkileri Finastride göre daha az olduğu söyleniyor. Proscarı bırakıp denemeye değermi sizce

Bilgi : http://www.tedavihaberleri.com/ru58841-nedir
Ürünün linki : http://anageninc.com/ru58841-solutions.html

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: RU58841 deneyimler ?
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2016, 12:41:16 »
Geçmiş yıllarda, bu ürün çıkmadan önce çok büyük bir beklenti vardı. Saç forumlarında insanlar dört gözle bu ürünü bekliyordu. Kelliğin çözümü olarak görenler bile vardı. Bekleneni verseydi hala Minoxidil ve Finasteride muhabbetleri dönmezdi diye düşünüyorum. Yerli saç tedavileri forumlarında bu ürünü kullananlar var ama çok takip edemedim. Sacimindoktoru forumundan kullananları araştırabilirsin.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

sacekimibilgisi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2019, 18:58:06 »
1990'ların başında, Fransa'daki bilim adamları RU58841 (ya da RU-58841) adlı yeni bir topikal anti-androjen sentezlediler. Bu ürün saç dökülmesi, akne ve hirsutizm dahil olmak üzere androjenle ilgili çeşitli hastalıkların üstesinden gelmede etkilidir. O zamandan bu yana, saç bakımında ( insanlarda ve farelerde) 578841 RU’nun etkinliğini gösteren birkaç olumlu çalışma yayınlanmıştır.

Bununla birlikte  Minoxidil veya Finasteride'den farklı olarak FDA kafa derisi saç dökülmesini tedavi etmek için 598841 RU kullanımını onaylamamıştır ve ürünün  eczanelerde satışı yoktur  ve insanlar tarafından bile kullanılması amaçlanmamıştır. RU58841 kimyasal olarak sınıflandırılır ve ABD'deki eczacılar tarafından kendi bağımsız araştırmaları için satın alınabilir. Sınırlı araştırmamdan söyleyebileceğim kadarıyla, dünyanın herhangi bir yerinde saç dökülmesini tedavi etmek için kimyasalların onaylandığı görülmüyor, fakat bu durum  dünyadaki sayısız saç dökülmesi hastasının RU58841’de ellerini almasını ve kullanmasını engellemedi. Bunun  yasadışı olması ancak kendim gibi bir saç dökülmesi yaşayan birisi  için şaşırtıcı bir gelişme değil. Forumlardaki insanlar geçmişte çok daha çılgınca şeyler denediler ve her zamanda  bunu yapmaya devam edecekler. fakat İnternet ticaretindeki  yasa dışı satışlar önündeki engeller   bu durumu  zorlaştırıyor.

Saç dökülmesi forumlarındaki saygın ve aktif üyelerin R88541 ile ilgili çok sayıda olumlu çevrimiçi referansları bulabilirsiniz. Bu referansların bazılarının  aslında Minoxidil , Finasteride  veya Dutasteride kullandığı ve olumlu sonuçlardan en çok hangi ürünün sorumlu olduğunu ölçmenin zor olduğu durumlarda, pozitif sonuçlar için 588541 RU baz alınabilmiş olabileceği  belirtilmelidir.

Topikal RU58841, Finasterid (6 saat) ve Dutasteride'in (5 hafta!) Oral alımına kıyasla çok kısa bir yarı ömre (1 saat) sahiptir. Ayrıca RU58841  son iki ürün gibi DHT üretimini inhibe etmez. Bu gerçekler ciddi veya kalıcı yan etkilerin ortaya çıkma ihtimalinin düşük olduğunu ve forumlara yapılan anekdot kanıtların bunu desteklediğini göstermektedir. Bununla birlikte  çoğu kişi online  olarak bilinmeyen ve doğrulanmamış tedarikçilerden  58841 RU satın alıyorsa  hiçbir şekilde herhangi bir güvenlik garantisi yoktur. Güvenlik sorunları nedeniyle online  olarak RU58841 RU satın almayı planlamıyorum. Ürün ayrıca Minoxidil veya Finasteride kıyasla oldukça pahalıdır. Bu ürünü gerçekten almak istiyorsanız  öncesinde  bir doktora danışın.

58841 RU’nun çıkmazını garip buluyoyum çünkü  son yirmi yıl boyunca, ürünün anti-androjenik yeteneklerini destekleyen bazı  bir deliller  olmasına rağmen, hiçbir şirketin üretmeye neden  karar vermediği gerçeğinden kaynaklanıyor.   özellikle RU58841'in düşük dozlarda uygulandığında, yan etkilerin minimum düzeyde olabileceği düşünüldüğünde şaşırtıcıdır. yani  şirketler ürünün topikal Minoxidil'den daha iyi olduğunu düşünmüyorlar mı? Veya belki de ürünün patentlenememesi nedeniyle  RU58841'i içeren herhangi bir yeni ürünün uzun vadeli kârlılığı ve tekeli şüphelimidir? bütün bu düşünceler  ru58841 in gerçek anlamda etkinliğine gölge düşürüyor ve insanı şüpheye sevkediyor.

sacekimibilgisi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2019, 19:34:58 »
RU58841 , androgenetik alopesi (tipik erkek tipi kellik) ve hirsutizm ve akne gibi diğer androjene bağlı koşullar için klinik olarak denenmiş deneysel bir bileşiktir. Topikal olarak uygulandığında, hormon dihidrotestosteronun (DHT) androjen reseptörüne bağlanmasını önler.

DHT erkek tipi kelliklerin ana nedeni olarak kabul edilir.

DHT saç köklerine bağlanır. Zamanla  bu onların minyatürleşmesine  neden olur.

Her ne kadar yeni çalışmalar diğer faktörlerin eşit veya daha fazla olabileceğini öne sürse de, çok sayıda çalışma, folikülleri minyatürleşmeye duyarlı olan kişilerde DHT ile saç dökülmesi arasında güçlü bir bağlantı olduğunu kanıtlamıştır.

Ancak RU58841, DHT'nin saç üzerindeki etkilerini önler, potansiyel olarak saç dökülmesini durdurur ya da bir miktar yeniden saç büyümesi sağlar.

Yan etkileri nelerdir?
RU58841, uygulandığı bölgeye yerel olarak etki eden topikal bir çözümdür.

DHT'nin saç köklerine etki etmesini önleyerek, kullanıcıların hormonal profillerini değiştirmeden saçlarını korumalarını sağlamalıdır .

Bu, DHT seviyelerini sistematik olarak düşürerek çalışan, FDA onaylı bir saç dökülmesi tedavisi olan finasteridin aksine. Finasterid hapı, vücuttaki 5-alfa redüktaz enziminin seviyelerini düşürür ve testosteronun DHT'ye dönüşmesini önler.

Finasterid (1mg), genel DHT seviyelerini yaklaşık% 70 azaltır. Bununla ilgili sorun, DHT'nin saç dökülmesine neden olmaktan çok daha fazlasını yapmasıdır. DHT, özellikle ergenlik döneminde erkek cinsel gelişimi için önemli bir erkek hormondur. Bunun bir sonucu olarak, bazı erkekler finasteride alırken yan etkiler yaşayacaktır .

RU58841, FDA tarafından saç dökülmesini (veya şu anda herhangi bir durumu) tedavi etmek için onaylanmamıştır .

Fakat teoride, finasteride göre daha güvenli olması gerekir. Kullanıcılar yalnızca etkilenen bölgeye (saç derisi) etki ederek, düşük DHT'nin saç uzamasının faydalarından herhangi bir cinsel yan etki yaşamadan yararlanabilirler.

Dahası, RU58841'in yarı ömrü sadece yaklaşık 1 saattir, yani sisteme emilirse uzun süre olmaz. Kıyaslamak için  finasteridin 6 saatlik bir yarı ömrü vardır.

Teoride güvenli olmasına rağmen, 588841 RU ile kendileri üzerinde deney yapmış olan kullanıcılar, aşağıdakileri de içeren yan etkileri rapor etmişlerdir:

cilt tahrişi
bulanık görme
mide bulantısı
baş dönmesi
baş ağrısı
libido azalması
erektil disfonksiyon
Ancak bu raporların doğruluğunu belirlemek zordur. Kullanıcılar test edilmemiş kaynaklardan gelen kimyasalları kullanarak kendi RU58841 çözümlerini karıştırmak zorunda kaldıklarından, ilacın yan etki profilinin doğru bir resmini elde etmek zordur. Dahası bu kullanıcıların birçoğu eşzamanlı olarak diğer deneysel tedavileri kullanıyor olabilirler.

Bu kadar küçük ve kontrolsüz bir numuneyle saç dökülmesini önlemek veya tersine çevirmek için RU58841'i kullanmak benim onaylamadığım bir tedavi yöntemidir.

RU58841  nereden satın alabilirim?
Şu anda herhangi bir tıbbi kullanım için FDA trafından onaylı olmadığından, herhangi bir eczaneden RU58841'i satın alınamaz veya doktorunuzdan bir reçete alamazsınız.

Bununla birlikte, araştırma amacıyla 598841 RU elde etmek mümkündür.

Ancak, tedarikçiler açıkça, RU58841'in insanlar üzerinde kullanım için uygun olmadığını belirtiyorlar.

RU58841 hazırlanışı  ve kullanım;
58841 RU (yaklaşık 10 g için 100 ABD doları)
2. Alkol (% 95/190 Kanıt)
3. Propilen Glikol (PG) (200ml için)
4. 1ml Damlalık
5. Küçük şişeler
6. 0.001g hasas tartı
7. Küçük ölçü kaşığı
RU tozu, etkili olma umuduyla doğrudan kafa derisine uygulanamaz.   sadece RU tamamen çözündüğü bir çözeltiye karıştırıldığında uygulanabilir.
RU58841 hazırlanışı;
1. Basitlik adına, uygulanmaya hazır 10ml RU değerinde hazırlanabilir. Bunun için% 5 konsantrasyon kullanılması uygun olur. 1 ml'lik miktar  için% 5, 50mg RU'ya eşittir. Dijital terazinizi  kullanarak kullanılarak  istenen miktar tartılır . 100mg'dan fazla kullanılması önerilmez (yan etkilerin ortaya çıkması daha olasıdır), ancak 1ml başına 40-75mg ortalama kullanım miktarıdır.
2.bir şişe içerisine  500mg RU(temsili)  konulur.

3. 1 ml damlalılık  kullanılarak , şişeye 0.7 ml alkol (yüzde 95) dökülür  ve çözülünceye kadar karışıtırılır.
4. 1ml damlalık tekrar kullannılarak, şişeye 0.3ml  Propilen Glikol dökülür  ve tekrar RU ve alkol karıştırılır.

Fiyatı ne kadar?
58841 RU , 5 gram için yaklaşık 90 dolar tutarında.

Bu, 58841 RU, ölçekler, vb. İçin bir araç gibi ihtiyaç duyacağınız diğer bileşenlerin maliyetini içermez.

Elbette, daha düşük bir dozaj kullanabilir veya her gün yeni çözelti hazırlanabilir  , bu durumda maliyet daha düşük olacaktır.

Ürün saç dökülmesi için onaylanmadığından, 'doğru' dozaj yoktur. Bu, tam olarak 5.8841 RU maliyetini vermeyi zorlaştırır.

Kullanmalı mıyım?
kesinlikle hayır.

Birincisi, RU58841 tam olarak test edilmemiştir.

Herhangi bir tıbbi uygulama için onaylanmamış olması, kullanıcıların içeriklerin montajını yapmak ve ürünü kendileri imal etmek zorunda kalacakları anlamına gelir. Bir ilaç laboratuvarının güvenli ve güvenilir bir ürün sağlayacağı konusunda donanıma, kaynaklara ve bilgiye erişme olasılığı düşük olduğundan kullanımı  ideal değildir.

Ürün, insanlar üzerinde kullanılması amaçlanmayan bir 'araştırma kimyasalı' olduğundan, satıcıların saf RU58841 sattığına dair bir garanti yoktur - ya da satın aldıklarınızın RU58841 olduğu bile mechuldür.

Saç dökülmesini önleme ve hatta geri çevirme konusunda umut vaat eden çalışmalar olmasına  rağmen, RU58841 halihazırda erkek tipi saç dökülmesi için potansiyel bir tedavi olarak denenmemektedir. 20 yıldan fazla bir süre önce keşfedilmesine rağmen, bu ilaca ilişkin çok az araştırma yapılmıştır.

RU58841'in anti-androjenik özellikleri, bunun çok etkili bir saç dökülmesi tedavisi olacağını düşündürmektedir fakat  aslında, saç dökülmesi sorunu yaşayan kişilerin  potansiyel olarak sağlıklarını tehlikeye sokan ve ayrıca kullananların bileşiği test etmek için kendilerini kobay olarak kullandıklarının farkında olmadıkları bir bileşendir .

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #4 : 28 Ağustos 2020, 03:04:06 »
Bu ürünü kullanan var mı?

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2020, 06:11:08 »
Arkadaşlar 4 arkadaş ru58841 i güvenli ve sertifikalı bir satıcıdan siparişini verdik eğer elimize ulaşırsa size deneyimlerimi paylaşacağım.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2020, 12:59:54 »
Arkadaşlar 4 arkadaş ru58841 i güvenli ve sertifikalı bir satıcıdan siparişini verdik eğer elimize ulaşırsa size deneyimlerimi paylaşacağım.
takipteyiz dört arkadaş tek bir konu altına toplanıp paylaşım yaparsanız harika olur hepimiz bilgileniriz
Bir tane resim ekledim bununla ilgili bilginiz var mı? Sanırım direk hazır şekilde satılıyor

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 28 Ağustos 2020, 23:13:13 »
takipteyiz dört arkadaş tek bir konu altına toplanıp paylaşım yaparsanız harika olur hepimiz bilgileniriz
Bir tane resim ekledim bununla ilgili bilginiz var mı? Sanırım direk hazır şekilde satılıyor

yıllardır amerikada satılan bir ürün yalnız nasıl getirtilir bende bilmiyorum bir ara bende araştırmıştım bu ürünü ama sonra getirtmesi zor olacağı için ve etkinliği belli olmadığı için vazgeçmiştim.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2020, 17:55:57 »
Sevgili salvador arkadaşımız bu konu hakkında gerekli bilgiye sahip bilgikwrini bizimle paylaşabilir mi?

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 04 Eylül 2020, 01:15:21 »
Ru58841 çoğu kişi tarafından denenmiş yabana atılacak bir ürün değil finans gibi dutas gibi harikalar beklememek lazım sonuçta finansteried DHT baskılar ru ise DHT nin resptore bağlanmasını engeller ikisini çalışma mekanizması farklı şöyle de bir durum var her ilacın herkeste olumlu veya olumsuz etki gostereck diye bir şey yok ama boş ürünler değil ru setipiprant caffein cb-03-01 vs vs bunlar etkili ürünler uzun süre bu etkenlerle saçınızı koruyabilirsiniz saç çıkışı sağlayabilirsinizde  tabii denemeden bilinmez
Mevcut tedavimi kısa süre icerisinde güncelleyecegim

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2020, 13:03:05 »
Ru58841 çoğu kişi tarafından denenmiş yabana atılacak bir ürün değil finans gibi dutas gibi harikalar beklememek lazım sonuçta finansteried DHT baskılar ru ise DHT nin resptore bağlanmasını engeller ikisini çalışma mekanizması farklı şöyle de bir durum var her ilacın herkeste olumlu veya olumsuz etki gostereck diye bir şey yok ama boş ürünler değil ru setipiprant caffein cb-03-01 vs vs bunlar etkili ürünler uzun süre bu etkenlerle saçınızı koruyabilirsiniz saç çıkışı sağlayabilirsinizde  tabii denemeden bilinmez

Ru seti ve kafein denedim. Seti yi 12-13 ay, ru yu 5 ay civarı düzenli kullandım.
Saç çıkarmıyor. Kafeini ise 3 ay falan kullanmışımdır o da aynı şekilde.

Saç dökülmesi çok agresif olmayan arkadaşlar için, koruma amaçlı işe yarayabileceğini düşünüyorum.

Kafein için ise şunu ekleyeyim. Piyasada kafeinli tonik vs diye kafein içeren losyonlar pek işe yaramaz. İçlerindeki kafein miktarı çok düşük kalır. Yüzde 3 ve üstü miktarlar ancak iş görür. Ben %5 lik olarak temin edip kullanmıştım.

Kullanmak isteyen arkadaşlar kafein anhidrit olarak, internette araştırıp tedarik etmeyi deneyyrbilirler. Satışını yapan kimya firmaları, şahısa satış yapmıyor, onu söyleyeyim. Kafeinin uyarıcı etkisinden dolayı sanırın.

Bir eczacı, gıdacı falan bir eş dost üzerinden tedarik etmeyi deneyebilirsiniz.

Otani

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 13 Eylül 2020, 16:18:41 »

Hocam Ru denemek istiyorum ama temin sıkıntısı var. siz nasıl temin ettiniz acaba ? Yurtdışı ?

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 13 Eylül 2020, 18:23:19 »
Hocam Ru denemek istiyorum ama temin sıkıntısı var. siz nasıl temin ettiniz acaba ? Yurtdışı ?
malum diğer forumdan temin ediyordum fakat şimdi kedlndim getirtmeyi düşünüyorum alibaba sitesinden forumda kelbey kullanıcı isimli arkadaş var oda alibabadan sipariş etti bakalım onların ürünleri gelecek mi

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 13 Eylül 2020, 19:34:04 »
malum diğer forumdan temin ediyordum fakat şimdi kedlndim getirtmeyi düşünüyorum alibaba sitesinden forumda kelbey kullanıcı isimli arkadaş var oda alibabadan sipariş etti bakalım onların ürünleri gelecek mi

Ru alacak olursan bana da haber verir misin? Ben de dahil olmak isterim, fiyat uygun gelirse

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 13 Eylül 2020, 19:51:44 »
Ru alacak olursan bana da haber verir misin? Ben de dahil olmak isterim, fiyat uygun gelirse
olur ortak haber ederim burdan da yazarım kelbey kullanıcı isimli arkadaşta sipariş verdiler onların ki kargodayms bakalım gelecek mi ürünleri

Facebook Twitter Instagram