Gönderen Konu: Saç Ekimi Tavsiye  (Okunma sayısı 1488 defa)

w3d4t66

• Yeni üye
  • *
Saç Ekimi Tavsiye
« : 09 Aralık 2018, 19:12:07 »
Foruma yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum.Uzun zamandırda saç ektirmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyordum.Sonunda ektirmeye karar verdim.Bütçem kısıtlı,6000 tl  civarı.İzmir civarında yaşıyorum.Sızce saç ekimim nasıl olmalı ve kime ekim yaptırabilirim.Yaş 35

w3d4t66

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi Tavsiye
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2018, 19:15:36 »
Saçların Durumuda böyle.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2018, 21:35:57 »
İzmir'de yaptırma , eğer ki illa İzmir diyorsan sadece Sibel Ulusan'ı tercih et bence.
Donör iyi açık alan az iyi bir ekim yapılabilir.

w3d4t66

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2018, 22:02:00 »
illa izmir diye bi düşüncem yok,izmir yakın diye   izmiri dusundum.Gazi hastanesi bu konuda nasıl bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi.Birde şa ç çizgisini çok önde yapıyolar ve genelde sık bir ekim olmuyor ve doğalda durmuyor gördügüm kadarıyla.Ben tepelerde sıklaştırma istiyorum ve tabi şakaklarada ekim

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2018, 22:11:40 »
İzmirde sibel ulusan a git hocam ekimleri iyi gidiyor

w3d4t66

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2018, 22:15:34 »
Bu aralar sibel ulusan adını daha sık duymaya başladım,eger izmirde ekim yaptırırsam sibel ulusana yaptıracagım.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2018, 23:28:07 »
Bütçe kısıtlı epey. O paraya en iyi performansı şahin çelik verir ama ankarada. Sibel ulusan da başarılı ama 6 bin üstü sanırım o. Gerçi şahin çelik zam yapacaktı en son.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2018, 12:23:42 »
Sibel Ulusan'ın Fiyatı yanılmıyorsam 10000 civarı şimdi , bahsettiğiniz gibi yan şakaklarada giriyor ve güzel oluyor ekimleri onun.
Onun Haricinde @radament 'in bahsettiği gibi Şahin Çelik var fiyatı uygun sanırım 4500TL Gibiydi , ekimleride çok iyi şahin beyin onuda tercih edebilirsin.

Bizimkiler sadece öneri bütçene göre olan ekim merkezlerini Saç Ekimi Fiyatıları : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?board=17.0 ' linkinden bakıp o merkezlerin ekimlerini inceleyebilirsin. Tekrardan söylüyorum izmir diyorsan sadece sibel ulusana git lütfen.

w3d4t66

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2018, 12:36:49 »
Sibel ulusan fiyatı bayağa yükseltmiş eğer 10.000 tl ise.6000 yada 7000 tl gibi bi bütçem var.Ama Bütçe kısıtlı diyede iyiden iyiye şebeğe dönmek istemiyorum açıkçası.Şahin bey daha mantıklı gibi sanki.Şuan Şahin Beyle İle Sibel ulusan arasıda kaldım

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2018, 13:21:12 »
Sibel ulusan fiyatı bayağa yükseltmiş eğer 10.000 tl ise.6000 yada 7000 tl gibi bi bütçem var.Ama Bütçe kısıtlı diyede iyiden iyiye şebeğe dönmek istemiyorum açıkçası.Şahin bey daha mantıklı gibi sanki.Şuan Şahin Beyle İle Sibel ulusan arasıda kaldım

İşte biz sadece öneride bulunuyoruz son kararı kendin vereceksin. Farklı kişileride araştır ben kendim seçecek olsam seçeceğim iki kişiyi paylaştım ama birçok ekim merkezi var incele hemen karar verme , aklındaki kişileri yazarsan yeniden konuya arkadaşlar yorumlayacaktır
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2018, 13:34:20 Gönderen: byburkay »

w3d4t66

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2018, 13:45:09 »
Bana yakın olması ve fiyat sebebiyle clinichair yada gazi hastanesi diye düşünüyorum ama ikisininde ünü iyi değil sanki.Ama lifeankara Şahin beyin ekimleri forumdan takip ettiğim kadarıyla çok güzel duruyor.Ankaraya Gitmeyi Göze alırsam kesinlikle şahin bey diye düşünüyorum

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 10 Aralık 2018, 16:33:56 »
Bana yakın olması ve fiyat sebebiyle clinichair yada gazi hastanesi diye düşünüyorum ama ikisininde ünü iyi değil sanki.Ama lifeankara Şahin beyin ekimleri forumdan takip ettiğim kadarıyla çok güzel duruyor.Ankaraya Gitmeyi Göze alırsam kesinlikle şahin bey diye düşünüyorum
Clinic Hair de benim patlayam bir ekimim var.Hiçbir şekilde tavsiye etmem.Lütfen ve lütfen tercih etme.
Gazi hastahanesi birşey diyemem bence orayıda tercih etme.

İzmir için sadece Sibel Ulusan Olabilir. Bütçene göre yüksek kalıyor.
Şahin beyi tercih edebilirsin pişman olmazsın.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Aralık 2018, 16:45:33 »
İzmirde oturan biri olarak izmirde ekim yaptırmanızı kesinlikle doğru bulmuyorum iyi bir ekimci yok

w3d4t66

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 10 Aralık 2018, 17:29:01 »
Bütün bu yorumlardan sonra izmiri listemdem sildim diyebilirim.İstikamet Şahin Çelik Çok Büyük bi ihtimalle

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 10 Aralık 2018, 17:43:13 »
aşağıdaki linki incele abi
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?board=25.0

burada farklı ekim merkezlerinin konuları var hepsine bak aklına yatanlarla görüş son kararı vermeden önce bence tekrardan buradan paylaşım yap.
Şahin Çelik'e Gelecek olursak fiyatına göra çok çok iyi bir ekimci , (Böyle diye diye adama zam yaptırdık:)

Facebook Twitter Instagram