Gönderen Konu: Bu sac ıcın muttalip keser mi koray erdoğan mı ?  (Okunma sayısı 2807 defa)

Mertozeke

• Yeni üye
  • *
Bu sac ıcın muttalip keser mi koray erdoğan mı ?
« : 09 Aralık 2018, 15:59:40 »
Arkadaslar forumda yenıyım fakat 1 senedir yaklasık tum konuları ıncelıyorum okuyorum sac ekımı uzerıne yasım 29 sac dokulmem 25 yasında basladı malesef ve suan sadece bıotın kullanıyorum sız degerlı ve tecrubelı arkadasların gercekten yardımına ıhtıyac duyuyorum oncelıkle hangı doktoru ve neden onu tercıh etmelıyım benı bılgılendırırsenız cok memnun olurum ve eakısı gıbı benı mutlu edıcek saclara kavusabılırmıyım bırde 30 yasını doldurmaya gerek varmı bazı yerlerde oyle okudum sac ekımı yaptırtmak ıcın sımdıden cok tesekkurler

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu sac ıcın muttalip keser mi koray erdoğan mı ?
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2018, 16:02:23 »
Arkadaslar forumda yenıyım fakat 1 senedir yaklasık tum konuları ıncelıyorum okuyorum sac ekımı uzerıne yasım 29 sac dokulmem 25 yasında basladı malesef ve suan sadece bıotın kullanıyorum sız degerlı ve tecrubelı arkadasların gercekten yardımına ıhtıyac duyuyorum oncelıkle hangı doktoru ve neden onu tercıh etmelıyım benı bılgılendırırsenız cok memnun olurum ve eakısı gıbı benı mutlu edıcek saclara kavusabılırmıyım bırde 30 yasını doldurmaya gerek varmı bazı yerlerde oyle okudum sac ekımı yaptırtmak ıcın sımdıden cok tesekkurler

İki defa konu acmissin dostum kapat bunu diğerini düzenle ekleme yapacaksan oraya yazdim

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2018, 16:28:48 »
30 yaşını doldurma fikri bence çok mantıklı değil ufak bir ekimle ilerde saçın dökülse bile tefafi edebileceğin bir duruma gelirsin.şimdiden planlamayı ona göre yap şimdilik 2000 greft eksen ilerde en az 4000 greftlik bir rezervin daha olur yani bu durumda beklemek pek akılıca bir iş değil.
Sorunun cevabına gelirsek eğer bence açık ara farkla koray erdoğan derim ben.

Mertozeke

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2018, 16:44:44 »
Tesekkur ederım cevabınız ıcın

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2018, 17:30:36 »
Kardesim benımde dökülmem senınki gibi Benım şakaklarda açıklık var yasımda 28 gerçi Bi ay sonra 29 😊Benim görüştüğüm hocalae Koray Erdoğan Zekeriya kul hlc Muttalip keser müttalıp keser ile gecen cuma yuz yuZe görüştum çok mütavazi Bi insan bana 1500 Greft fazlasıyla yetenegını söyledi ama benim 1500 Greftlik Bi ekime maddi durumum yermeyecıgıni söyledim oda çizgiyi biraz geriden alır bin Greft ekeriz gayete sık olur dedı 1000 Greft üzerine anlaştık şimdi Muttalip hocayı tercih etmeme gelirsek Benım ilk düşüncem az Greft cok iş bana Koray Erdıgan 2000 2500 Greft dedı Zekeriya kul 2500 dedı  hlc 1000 1500 dedı bu yaslarda dönörü fazla harcatmamak tek amacım birde hocanın ekimleri tartışmasız bence müttalıp hocayla yuz yuZe görüş 1000 1200 grefte Gızel sonuçlar verir senun için

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2018, 17:35:09 »
2 doktorda gayet başarılı kimse sana. 2 sinede gitme demez artık araştırım kendin için kararını kendin vermen daha doğru olucaktır

Saçların kaliteli açıklık az 2 si de harikalar yaratır.
Global Moderator

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2018, 17:38:06 »
Hintel Başkan'ın dedı gibi iki hekimde Guzel bizim dememiz Senı yönlendirmeye vesile olmasın kardesim

Mertozeke

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 09 Aralık 2018, 18:06:34 »
Yorum yapan tum arkadaslara cok tesekkur ederım muttalıp hocada bende agırlık basıyor fakat sekreterını aradgımda yuzyuze gorusme ıstedıgımde bunun mumkun olmadıgını soyledı en azından benı bır gorsun degerlendırsın ıstedım koray hocayla yuzyuze gorusmeye gıdıcem eger cok greft soylerse mecbur tercıhım muttalıp hoca olucak artık

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Aralık 2018, 18:21:01 »
1000-1500 greftten fazlasını söyleyenden uzaklaş. Boşa greft harcama. Yolun daha uzun. Geçmiş olsun!

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2018, 18:24:18 »
Kardesim Muttalip hocanın sekreterimi yuz yuZe görüşmenin mümkün olmadığını söyledi

Mertozeke

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2018, 18:33:54 »
Evet telefonda aradım yuzyuze gorusmenın mumkun olmadıgını hocanın cok yogun oldugunu soyledı

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2018, 23:31:31 »
Tabi ki koray erdoğan. Sadece saç ekimi başarılı değil, tamamen kurumsal, bilimsel ve profesyonel. Dünya çapında en iyilerden birisi. Sürecin en başından sonuna kadar güven verir. Muttalip hoca da çok başarılı ama o kurumsallık sadece asmedde var. Muttalip keser epey pahalı zaten, böyle birşeyler eksik bence, böyle hani yemek yersin çok kalitelidir ama birşeyler eksevimlir. Onun gibi. Bol şans dilerim.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 10 Aralık 2018, 01:59:24 »
Evet telefonda aradım yuzyuze gorusmenın mumkun olmadıgını hocanın cok yogun oldugunu soyledı

Böyle olduğuna eminmisin bir yanlış anlama olmasın.dediğin gibiyse çok saçma hiç bir saç ekimi yapan doktor hastasıyla öngörüşme yapmadan ekime almaz ama dediğin gibiyse gerçekten uzak dur oradan hem o kadar para vereceksin hemde seni öngörüşmeye almayacak kusura bakmada madem o kadar profesyonel birisi bence bu durumda halt etmiş .ben olsam o doktora güvenmem zaten bir ara baktım ekimlerine hep çizgilere ekim yapmış sıradam yere ekim yaptırsan üç aşağı beş yukarı o kadar saç çıkar.tek espirisi az sayıda greft ektiği için ektikleri saçlar çıkıyor kim o kadar az greft ekse o kadar saç çıkar.zaten çizgiye ekilen saç en çok verimin alındığı yer değilmi bu durumda ne espirisi var bence çok abartılıyor.

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 10 Aralık 2018, 07:31:12 »
Kerim Kardes bu iite Bi yanlışlık var ben daha üç gun önce görüştüm hocayla Ada'mıda yerde. Yere vurmuşun bu arada onun ektiğinin iki misli sayıda Greft ekip yarısının çıktığı merkezlerde cok

Mertozeke

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 10 Aralık 2018, 08:50:07 »
Valla bende ilk basta oyle dusundum dedim heralde ekim gunu gelicez kafaya bakip su kadar greft ekicez diyip ekicek sandim on gorusme olmamasi cok garibime gitti hocanin ekimlerini ve basarisini gordum guzel isler cikartmis cogu kiside o yuzden yerden yere vurcak hakkini yicek degilim ama beni on gorusmeye almamalari hic hos birsey degil kaldiki izmirde yasiyan birisyim ankaradaydim o donemde gorusmeye gitmek istedigimde

Facebook Twitter Instagram