hakan hocanin suan ki ekibi basarili sonuclari var... acikcasi hakan hoca basta durdukca korkma..
2015 yilinin ilk ceyreginde sanirim istanbulda o kadar cok gelen olunca ekimi ekip gerceklestirirken bir kac sorun olmus ve hakan hoca duruma derhal mudahale edip ekibi saf disi birakmis malesef bu yuzden elle sayilacak kadar az ama unu cok yabanci sitelerde sorunlu insanlar yuzunden ve bu ekibin bir kac hatasi yuzunden hoca cok agir ithamlara karsi karsiya geldi..
hata telafi edildi diye okumustum... Hakan hoca bizzat tum magdurlari bizat elini tasin altina koyup durumlarini cok iyi hale getirdigini biliyorum.
bazi fransiz sitelerinde cok iyi yorumlar sonuclar mevcut ayrica ingilizler tarafindanda epey iyi sonuc alanlar bi hayli fazla ama dedigim gibi 2015 yilindan kalan bu ekibin belki kasten boyle bir ise kalkisip kimi ekimleri basariz sonuclaninca hakan hocanin denetimi disinda sanirim keza epey yogunluk oldugunu dusunuyorum 4 sene evel tum siteler hakan hocayi gosterirken yogunlugu tahmin etmek pekte zor degil.
ozetle hakan hoca yonetiyorsa korkma evellallah.. son 3 yildir tek bir sikayet gormedim o kadar sitelerde gunlerce gezdim halen arastiriyorum..
avusturyadan arkadaslarim var cok memnunlar....