Gönderen Konu: Organik saç ekimi  (Okunma sayısı 29710 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Organik saç ekimi
« Yanıtla #46 : 17 Ekim 2017, 21:30:00 »
Başkan çok üstüne gitme yapmış bit hata...

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 18 Ekim 2017, 01:45:40 »
Merhaba ben saçlarımı Mega Hair Trans da Gülten Ünveren hanıma ektirdim. Organik saç ekimi oldu benimkide. Kendi saç köklerim kullanıldı. Hemde traşsız yapıldı ekimim. Ensemden alındı kökler. Toplam 8 saat sürdü operasyonum. Ertesi günde saçlarımın ilk yıkanması yapıldı. Çok memnun kaldım çok rahat bir saç ekimi geçirdim. Saç ektirmek isteyenlere tavsiye ederim.
Hakikatenmmii yaa ensendenmi alındı kökler G ile başlayan yerlerinden alınmış olmasın?
😂😂😂

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 18 Ekim 2017, 01:49:16 »
Hem gülüp hem bilgi sahibi oluyoruz.
Teşekkürler forum.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

kadirbsr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 21 Ekim 2017, 21:00:11 »
 merhaba ben saç ekimimi fue yöntemi ile Mega Hair Trans’da ektirdim. 4300 grefts saç kökü ekildi. Herşey tahmin ettiğimden çok daha güzel geçti. Gülten Ünveren hanıma ve ekibine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ben çok mutlu ayrıldım. Saç ektirmek isteyen herkese tavsiye ederim. 

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 21 Ekim 2017, 22:42:09 »
Ya sabır..
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 22 Ekim 2017, 00:52:33 »
merhaba ben saç ekimimi fue yöntemi ile Mega Hair Trans’da ektirdim. 4300 grefts saç kökü ekildi. Herşey tahmin ettiğimden çok daha güzel geçti. Gülten Ünveren hanıma ve ekibine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ben çok mutlu ayrıldım. Saç ektirmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Ooo Gultenciler gelmiş :)) Arada yazın boyle ya yoklugunuzu hissetmeyelim :) Mutlu ayrildin demek. Bize Gulten Unverenden bahsetsene biraz daha. Siz de olmasanız piyasa
KORAY Erdoğan gibi reklamcilara kalicak 😂 Gerçekten argümanlarınız çok sağlam. Fotograf koymasanızda mutlu ayrılmaniz çok etkiledi bizleri. Benim de tavsiye edesim geldi bak şimdi. Evet arkadaşlar ben de tavsiye ediyorum Gülten Hanimi😂
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2017, 00:59:12 Gönderen: keskin55 »

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #52 : 26 Ekim 2017, 22:28:30 »
Herkes mutlu ayriliyor, ben de tavsiye ederim Gulveren hanimi :D
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

sezer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 28 Ekim 2017, 00:07:07 »
Selam arkadaşlar saç ekimimi ben Mega Hair Trans da Gülten Ünveren hanıma ektirdim. 4500 grefts saç kökü ekildi. İlk başta saç analizim yapıldı ve ardından ekimim yapıldı. 8 saat sürdü operasyonum. Gülten hanım ve Güneş hanım baştan sona kadar çok ilgili güler yüzlü davrandılar çok rahat ettim ekim boyunca. 2. gün ilk saç yıkamam yapıldı ve yıkamamı Gülten hanım kendisi yaptı. Sonrasında bana küçük bir İstanbul gezisi yaptırdılar. Herşeyden çok memnun kaldım İstanbul dan keyifle ayrıldım. Saç ektirmek isteyen herkese tavsiye ederim.

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 28 Ekim 2017, 00:22:22 »
Selam arkadaşlar saç ekimimi ben Mega Hair Trans da Gülten Ünveren hanıma ektirdim. 4500 grefts saç kökü ekildi. İlk başta saç analizim yapıldı ve ardından ekimim yapıldı. 8 saat sürdü operasyonum. Gülten hanım ve Güneş hanım baştan sona kadar çok ilgili güler yüzlü davrandılar çok rahat ettim ekim boyunca. 2. gün ilk saç yıkamam yapıldı ve yıkamamı Gülten hanım kendisi yaptı. Sonrasında bana küçük bir İstanbul gezisi yaptırdılar. Herşeyden çok memnun kaldım İstanbul dan keyifle ayrıldım. Saç ektirmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Yilin reklami ödülü bu sene Gülten Hanim ve ekibine gidiyor. Tebrik ediyoruz. Azminiz ve cabaniz takdir edilesi :)

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #55 : 28 Ekim 2017, 01:36:51 »
İstanbul gezisi de eklemişler hemen saç ektirmeliyim Gulveren hanimda
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 28 Ekim 2017, 10:20:21 »
Yilin reklami ödülü bu sene Gülten Hanim ve ekibine gidiyor. Tebrik ediyoruz. Azminiz ve cabaniz takdir edilesi :)
çok iyi düşündün verıcem birazdan yılın hediyesini keskin
Global Moderator

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 28 Ekim 2017, 11:18:58 »
Selam saç ekimi hakkında bende çok araştırma yapmıştım şimdide kendi tecrübemi paylaşarak saç ekimi yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Ben saç ekimimi İstanbul da Mega Hair Trans'a yaptırdım. Ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım ekti saçlarımı. Fue yöntemini uygun gördü kendisi benim için. 4500 grefts saç kökü ekildi. 8 saat sürdü ameliyatım. Hiçbir sorun yaşamadım ağrı acı gibi. Çok memnun ayrıldım. saçım sayesinde hem yakışıklı oldum hem  özgüvenim arttı ondan sonra zengin bir iş adamının kızıyla evlendim ve fabrikalardan birinin başına geçtim. En lüks otomobillere bindim fabrikamı büyüttüm ve saygın bir iş adamı oldum yurt dışına ihracat yapmaya başladım bir tane ellerinizden öper erkek  çocuğum oldu. İşte saç hayatımı bu denli değiştirdi
Gülten hanım sayesinde hayatım yeniden değişti, hayatımı ikiye ayırdım diyebilirim Gülten hanımdan önce ve. Sonra.

İyiki de organik saç ekimi yaptırmışım Koray Erdoğan gibi organik olmayan hormonlu genetiği değiştirilmiş ekim yapmıyorlar
Ağam bende zengin olmak istiyorum o yüzden bu Gülten hanım nerede Ekim yapıyor acil adresini verin lütfen.
Bu iyiliği yapın bana saçım çıkmış çıkmamış önemli değil yeterki parayı bulayım :)

aykutts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 31 Ekim 2017, 00:58:57 »
Merhaba birçok kullanıcı ekimini nerede ve nasıl yaptığını yazmış bende ekimimi fue yöntemi ile İstanbul da Mega Hair Trans adlı saç ekimi merkezine yaptırdım. Ekimimi Gülten Ünveren hanım yaptı ve 8 saat sürdü toplamda. Ben Almanya dan geldim buraya ve Mega Hair Trans ı internetten buldum. Gülten hanım ile iletişime geçtim. Havaalanından özel şöför ile alındım geldiğimde ve ekim sonrasında bir gece konaklamam gerekti saç yıkanması için beni bir otele yerleştirdiler ertesi gün saçlarım yıkandı. Hizmet ve müşteri memnuniyeti oldukça yüksekti.  Ben çok memnun ayrıldım İstanbul dan buradaki ihtiyacı olan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ve ekim yaptırmak isteyen diğer arkadaşlara tavsiye ederim.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 31 Ekim 2017, 09:29:17 »
Çılgın Gülten kelleri coşturuyor 😁

Facebook Twitter Instagram