Gönderen Konu: Organik saç ekimi  (Okunma sayısı 29704 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Organik saç ekimi
« Yanıtla #31 : 11 Ekim 2017, 17:43:37 »
Selam saç ekimi hakkında bende çok araştırma yapmıştım şimdide kendi tecrübemi paylaşarak saç ekimi yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Ben saç ekimimi İstanbul da Mega Hair Trans'a yaptırdım. Ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım ekti saçlarımı. Fue yöntemini uygun gördü kendisi benim için. 4500 grefts saç kökü ekildi. 8 saat sürdü ameliyatım. Hiçbir sorun yaşamadım ağrı acı gibi. Çok memnun ayrıldım. Ekim yaptırmak isteyenlere Mega Hair Trans'ı öneririm..

Uyardığım halde devam ediyorsunuz azimle Harikasınız  siz bu zeka ile gerçekten harika ekimler yaparsınız... bu da kanıtı. Farklı hesaplar açıp hala insanları kandırıp müşteri çekmeye çalışmanız size yakışan bir davranış olmasına üzüldüm.
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2017, 11:31:15 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 14 Ekim 2017, 19:36:07 »
Selam saç ekimi hakkında bende çok araştırma yapmıştım şimdide kendi tecrübemi paylaşarak saç ekimi yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Ben saç ekimimi İstanbul da Mega Hair Trans'a yaptırdım. Ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım ekti saçlarımı. Fue yöntemini uygun gördü kendisi benim için. 4500 grefts saç kökü ekildi. 8 saat sürdü ameliyatım. Hiçbir sorun yaşamadım ağrı acı gibi. Çok memnun ayrıldım. saçım sayesinde hem yakışıklı oldum hem  özgüvenim arttı ondan sonra zengin bir iş adamının kızıyla evlendim ve fabrikalardan birinin başına geçtim. En lüks otomobillere bindim fabrikamı büyüttüm ve saygın bir iş adamı oldum yurt dışına ihracat yapmaya başladım bir tane ellerinizden öper erkek  çocuğum oldu. İşte saç hayatımı bu denli değiştirdi
Gülten hanım sayesinde hayatım yeniden değişti, hayatımı ikiye ayırdım diyebilirim Gülten hanımdan önce ve. Sonra.

İyiki de organik saç ekimi yaptırmışım Koray Erdoğan gibi organik olmayan hormonlu genetiği değiştirilmiş ekim yapmıyorlar
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 14 Ekim 2017, 19:56:19 »
Herkese merhaba, bu forumda çok yeniyim. Epeydir saçlarım dökülüyordu ve tepemde çok az saç kalmıştı, bu nedenle uzun araştırmalarım sonucunda radikal bir  karar alarak kafamda kalan az sayıda saçı göğsüme ektirdim. Göğüs kıllarımın az olması zaten beni epeydir rahatsız ediyordu, tepede kalan üç beş tel saçımın orada işe yaramayacağını anlayınca hemen bu operasyona başvurdum.  Operasyonumu Gülten Hanım FUT tekniği ile gerçekleştirdi, yaklaşık 3 dakika sürdü, sonuçlardan çok memnunum. Artık yazın sahillerde tişörtümü çıkartıp göğsümü gere gere oturabiliyorum, kafayı da bere ile kapatıyorum. Herkese tavsiye ederim.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 14 Ekim 2017, 20:26:04 »
Herkese merhaba, bu forumda çok yeniyim. Epeydir saçlarım dökülüyordu ve tepemde çok az saç kalmıştı, bu nedenle uzun araştırmalarım sonucunda radikal bir  karar alarak kafamda kalan az sayıda saçı göğsüme ektirdim. Göğüs kıllarımın az olması zaten beni epeydir rahatsız ediyordu, tepede kalan üç beş tel saçımın orada işe yaramayacağını anlayınca hemen bu operasyona başvurdum.  Operasyonumu Gülten Hanım FUT tekniği ile gerçekleştirdi, yaklaşık 3 dakika sürdü, sonuçlardan çok memnunum. Artık yazın sahillerde tişörtümü çıkartıp göğsümü gere gere oturabiliyorum, kafayı da bere ile kapatıyorum. Herkese tavsiye ederim.

Ahahhaahah :D

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 14 Ekim 2017, 21:28:34 »
Sağlık ile ilgili hizmet veren insan ,kurum ve kuruluşlardan önce ahlaki davranışlar beklenir.Sizin yaptığınızı Koray hoca ve/veya Dr kul yaptılarmı sanıyorsunuz.Saçma yorumlar değil gerçek görüntüler sayesinde sizi çoktaaaan eledik.Biz keliz aptal değil...

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #36 : 15 Ekim 2017, 11:32:52 »
Sağlık ile ilgili hizmet veren insan ,kurum ve kuruluşlardan önce ahlaki davranışlar beklenir.Sizin yaptığınızı Koray hoca ve/veya Dr kul yaptılarmı sanıyorsunuz.Saçma yorumlar değil gerçek görüntüler sayesinde sizi çoktaaaan eledik.Biz keliz aptal değil...

Ahaha biz keliz, aptal degil :D buna cok güldüm ya :D
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

muzaffer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 15 Ekim 2017, 14:26:08 »
Merhaba ben saçlarımı Mega Hair Trans da Gülten Ünveren hanıma ektirdim. Organik saç ekimi oldu benimkide. Kendi saç köklerim kullanıldı. Hemde traşsız yapıldı ekimim. Ensemden alındı kökler. Toplam 8 saat sürdü operasyonum. Ertesi günde saçlarımın ilk yıkanması yapıldı. Çok memnun kaldım çok rahat bir saç ekimi geçirdim. Saç ektirmek isteyenlere tavsiye ederim.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Ekim 2017, 14:27:55 »
Merhaba ben saçlarımı Mega Hair Trans da Gülten Ünveren hanıma ektirdim. Organik saç ekimi oldu benimkide. Kendi saç köklerim kullanıldı. Hemde traşsız yapıldı ekimim. Ensemden alındı kökler. Toplam 8 saat sürdü operasyonum. Ertesi günde saçlarımın ilk yıkanması yapıldı. Çok memnun kaldım çok rahat bir saç ekimi geçirdim. Saç ektirmek isteyenlere tavsiye ederim.

Ahahahahahhahahajaha

Bıkmadılar usanmadılar
Lan dalga geçiyoruz sizinle dalga
İnsan bu kadar ayaklar altına alır mı kendini????
Gülten hanım yetmez mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 15 Ekim 2017, 16:31:55 »
Vallahi ben böyle bişey görmedim vallahi helal olsunn şaşkınlıkla izliyorum.
Global Moderator

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 15 Ekim 2017, 19:51:27 »

Ahahahahahhahahajaha

Bıkmadılar usanmadılar
Lan dalga geçiyoruz sizinle dalga
İnsan bu kadar ayaklar altına alır mı kendini????
Gülten hanım yetmez mi

Gerçekten bu koca bir şaka olmalı  :D

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 15 Ekim 2017, 21:30:02 »
Hocam azminize hayran kaldık forumca. Sirf senin güzel hatrin için Gulten Hanima ektirebilirim varsin tutmasin saçlar:)

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Ekim 2017, 21:41:53 »
Cidden hocam sırf bu azim için bile Gülten'e ektirilir
Tebrik ediyorum
Yılmadılar yıkılmadılar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 16 Ekim 2017, 01:11:59 »
Müdehale etmeden daha kendilerini ne kadar batıracaklar diye bekliyorum

Dipnot: ilgili merkezin   (Ekimci gülten) reklamını yapan Tüm hesaplar gözetim altında ve tek bir elden yazılmaktadır. Forumla iletişimi kesilecektir uygun gorulen zamanda.
Global Moderator

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 17 Ekim 2017, 21:07:25 »
Hakikatenmmii yaa ensendenmi alındı kökler G ile başlayan yerlerinden alınmış olmasın?

Facebook Twitter Instagram