Gönderen Konu: Organik saç ekimi  (Okunma sayısı 29705 defa)

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Organik saç ekimi
« Yanıtla #61 : 02 Kasım 2017, 21:59:58 »
Merhaba birçok kullanıcı ekimini nerede ve nasıl yaptığını yazmış bende ekimimi fue yöntemi ile İstanbul da Mega Hair Trans adlı saç ekimi merkezine yaptırdım. Ekimimi Gülten Ünveren hanım yaptı ve 8 saat sürdü toplamda. Ben Almanya dan geldim buraya ve Mega Hair Trans ı internetten buldum. Gülten hanım ile iletişime geçtim. Havaalanından özel şöför ile alındım geldiğimde ve ekim sonrasında bir gece konaklamam gerekti saç yıkanması için beni bir otele yerleştirdiler ertesi gün saçlarım yıkandı. Hizmet ve müşteri memnuniyeti oldukça yüksekti.  Ben çok memnun ayrıldım İstanbul dan buradaki ihtiyacı olan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ve ekim yaptırmak isteyen diğer arkadaşlara tavsiye ederim.
Yılmıyordu Gülten. Pes etmek yok diyordu.  Haykiriyordu newbie ler. Hepinize tavsiye ederim diyorlardi. Kiskaniyordu Koray Erdogan. Muttalip Keser de hasedinden adeta catliyordu...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 03 Kasım 2017, 23:47:41 »
evet yeter bu kadar eğlence artık gülteni forumdan ucurma vakti geldi ...
forumda  yaklaşık 12 ye yakın hesap açıp insanları kandırarak ahlaki olmayan davranışlarda bulunup operasyona girmiş hasta gibi
yorum yapan Mega Hair Trans adlı kuruluş yani gülten ünveren adlı kişi açılan tüm hesapların ıp numaralından ban yemiştir bu durum forum üyelerinin farkında olması nedeniyle 1/2 hafta izin verdik kendilerini daha nekadar rezil edebilirler diye
ve bır daha bu forumda Ekim yaptığı kişiler dahil kimse konu açamıyacaktır hastanın kendi paylaşımıda olsa buna izin verilmeyecektir... foruma duyurulur. ilgili mesajları bırakıyorum  bu tarz düşünceleri olan merkezlere örnek teşkil etmesi açısından. bu forumda kimse reklam yapamaz kimse bizleri kandıramaz .. forumda her atılan mesaj her açılan konu sistem olarak kontrolumuz altındatır bu tarz kişiler ancak kendilerini ve firmalarına zarar verir.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2017, 00:12:59 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 04 Kasım 2017, 05:36:00 »
 her yerde karşıma çıkıp duruyorlar
Gidip ektircem sonunda  sizde rahatlayın ben de
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2017, 10:33:06 Gönderen: Hintell »
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 04 Kasım 2017, 14:12:19 »
kendilerini çok uyanık zannediyor bunlar .ALLAH akıl fikir versin

murat çalışkan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #65 : 02 Nisan 2018, 11:48:36 »
merhaba, bülent cihantimur dünyada çok tanınmış bir estetik cerrah, Türkiye'de bir çok kez yılın hekimi seçildi.
Bu organik saç ekimi onun buluşuymuş, ben de bugün öğrendim. patenti olduğu için ve de operasyon sırasında narkoz gerektiği için cerrahlar yapabiliyor sadece. düz doktorlar bunu yapamadığı için tanıtımını da yapmıyor olabilirler. Bana mantıklı geldi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 02 Nisan 2018, 12:03:36 »
merhaba, bülent cihantimur dünyada çok tanınmış bir estetik cerrah, Türkiye'de bir çok kez yılın hekimi seçildi.
Bu organik saç ekimi onun buluşuymuş, ben de bugün öğrendim. patenti olduğu için ve de operasyon sırasında narkoz gerektiği için cerrahlar yapabiliyor sadece. düz doktorlar bunu yapamadığı için tanıtımını da yapmıyor olabilirler. Bana mantıklı geldi.

😂 😂😂😂😂
Global Moderator

nihal06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 20 Haziran 2018, 09:25:01 »
Arkadaşlar estetik internetional de saç ekimi yaptırdım, organik falan hikaye. Tamamen pazarlama stratejisi, hemde norma ekimden 2 kat daha fazla para veriyorsunuz. Tavsiye etmem

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 20 Haziran 2018, 17:03:36 »
Merhaba sevgili arkadaşlar bende organik sac ekimi yaptırdim inanın cok memnunum. Dün ya tıp literatüründe ilk.bu yöntemi geliştiren doktor beye cok teşekkür ederim.artık dometese salataya para vermiyorum ekim yaptıktan sonra kafamda yetişen kendi mahsüllerimi organik olarakbtoplayıp yiyebiliyorum. Artık manav masrafına son. Geriye kalan tüm kafa derime organik ekim yaptırım hal acmayı düşünüyprum bol saclı günler.
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 22 Haziran 2018, 13:09:55 »
Youtube de hakan doğanay'ı ararken bakın kimler çıktı karşıma. Reklamları youtubeye bile bulaştı. Tanıdık geldimi sizlere:))

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 22 Haziran 2018, 18:17:59 »
Kredi ile saç ektirin çok ilginçmiş  :D reklamı aşmış bunlar artık.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 22 Haziran 2018, 18:34:29 »
Organik saç ekimi yaptırdım diye komşunun oğluda hava atıyordu  ;D şimdilerde üç tel saçı var sesi soluğu kesildi  ;D

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 22 Haziran 2018, 20:17:05 »
Organik saç ekimi yaptırdım diye komşunun oğluda hava atıyordu  ;D şimdilerde üç tel saçı var sesi soluğu kesildi  ;D
kime ektirdi bilgin var mı.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 28 Temmuz 2018, 01:02:15 »
kime ektirdi bilgin var mı.

Bülent cihantimur imiş adını yanlış yazmadıysam.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 29 Temmuz 2018, 00:57:47 »
Bülent cihantimur imiş adını yanlış yazmadıysam.
ahshshxgshs

Facebook Twitter Instagram