Gönderen Konu: Organik saç ekimi  (Okunma sayısı 29689 defa)

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Organik saç ekimi
« : 11 Mart 2015, 03:26:00 »
Arkadaşlar internette saç ekimi ile ilgili bi kaç şeye bakarken netde bülent cihantimur adlı bir doktor organik saç ekimi diye birşey bulmuş kendisi ve kendisi idda ediyor diğer saç ekiminden daha kaliteli ve cıkma oranı daha yüksek diyor organik saç ekimi yazarsanız google videolardan bakarsanız videosunu görürsünüz. bu konu hakkında bilgisi olan veyahudda bu doktora ekim yaptıran arkadaslar varsa bilgisini paylasırsa sevinirim. doktorun kendisi videoda bişeyden bahsediyor insanın en zengin kök hücre kaynağı yağ dokusuymus bu yüzden bu yöntemi gelistirmis yeni bulmus türk doktoru bulmus bilgisi olanlar bu kısımdan paylassın herkez bilgi edinsin..

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Organik saç ekimi
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2015, 21:50:35 »
Gec bunlari  hava  civa  organikmis. Sanki  mubarek  domates yetisdiriyor.  Milletin derdi  kelinin  kapanmasi.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2015, 00:48:22 »
Adam organik diyor,tarla diyor ,yetiştirme falan diyor,bildiğin sebze meyve yetiştiriciliğinden bahsediyor sanki,akşam akşam koptum vallahi ;D Ancak bizim milletten çıkar böyle işgüzarlıklar,yok serum yerine kök hücrelerden zenginleştirilmiş yağ enjekte ediyormuşta , sanki kök hücre dediği şeyi vücuttan toplamasının imkanı varmış gibi basit bir şekilde anlatıyor,çıktığı kanallarda hep bu tür reklamların bolca yapıldığı kanallar,para verip yaptırılıyor bu haberleri ciddiye almayın,komik ama videoları mutlaka seyredin,ilk videonun sonuna dikkat özellikle  ;D

https://www.youtube.com/v/q5jpq68HLNw

https://www.youtube.com/v/R7DL7etqbC0

ahmetis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2016, 17:30:21 »
saç ekimi konusu önemli bende çok araştırdım ucuz dedinize bile iyi para harcıyorsunuz sonuçta ama diğerlerini yani ucuz olanları iyi olmamışım diyorum. bu organik saç ekimini ve estetik internatioanalı öneren arkadaşıma her severinde teşekkür ediyorum şimdi. Tamam herşeyin pahalısı her zaman iyi olmaz ama  çok iyiler ve şimdi saçlarımdan çok memnunum.

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2016, 16:03:44 »
gerçekten komikmiş :D

Dr. A. Emre Karadeniz

• Yeni üye
  • *
  • Saç Ekimi Doğruları ve Yanlışları
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2016, 14:55:32 »
Saç Restorasyon Cerrahisinde cerrahi tekniklerle markaları ayırt etmemiz gerekir.
Pazarlama stratejilerinin sonucu olarak, klinikler tarafından markalar yaratılmakta ve bunlar cerrahi teknikmiş gibi algı oluşturulmaktadır.

Bahsi geçen şey bir markadır, yeni bir teknik değil.
Markanın tarifi ise yaratıcısı ne derse odur. Yaratıcısı yarın onun tarifini değiştirirse tanımı da başka olur.

Op. Dr. A. Emre Karadeniz

Plastik Cerrahi Uzmanı
ABHRS, ISHRS

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2016, 19:50:38 »
Saç Aşısını da unutmayın, hadi tüm keller gidip sıraya girip aşı olalım ve sırma saçlı olalım.  ::)  :o
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

muratgvn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2017, 12:40:13 »
merhaba ben saç ekimimi Mega Hair Trans da yaptırdım. Benim ekimimde organik saç ekimi oldu. Ekilen saçlarım kendi saç köklerimdi. Fue yöntemi ile yapıldı ekimim ve saç köklerim ensemden alındı. Çok memnun kaldım ben ekimimden. Ekimimi saç ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım yaptı. Toplam 8 saat sürdü ekimim. Çok başarılı bir operasyon oldu. Herhangi bir ağrı yada acı hissetmedim. Sonrasındada olmadı. Saç ekimi yaptırmak isteyen herkese Mega Hair Trans'ı öneririm ben. Hem verdiğiniz para emin olun boşa gitmez hemde sağlıklı gür saçlara kavuşmuş olursunuz benim gibi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2017, 13:19:18 »
merhaba ben saç ekimimi Mega Hair Trans da yaptırdım. Benim ekimimde organik saç ekimi oldu. Ekilen saçlarım kendi saç köklerimdi. Fue yöntemi ile yapıldı ekimim ve saç köklerim ensemden alındı. Çok memnun kaldım ben ekimimden. Ekimimi saç ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım yaptı. Toplam 8 saat sürdü ekimim. Çok başarılı bir operasyon oldu. Herhangi bir ağrı yada acı hissetmedim. Sonrasındada olmadı. Saç ekimi yaptırmak isteyen herkese Mega Hair Trans'ı öneririm ben. Hem verdiğiniz para emin olun boşa gitmez hemde sağlıklı gür saçlara kavuşmuş olursunuz benim gibi.
kardeşim sen bi ekimini paylaş bi bakalım olmuşmu Tabiki varsaöyle bir ekimin 😄pek sanmıyorum ortada bir ekim olduğunu da neyse  daha sonra merkezin reklamını yapar tavsiye edersin boş yapmayın burda organik miş de bilmem neymişte bırakın bu boş saçma sapan işleri
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2017, 13:24:48 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Ağustos 2017, 13:24:56 »

Hemen gidip ektirmeliyim acilen randevu verin yanıyorum
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2017, 12:27:24 »
Organik Hoşaf ile Organik saç ekiminin hiç bir farkı yok..
Global Moderator

SümüklüSülo

• 2014 yilinda sac ekimi yaptirdim
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Ağustos 2017, 15:39:48 »
Slm hintell,

Nasilsin? Benim konuyu kapatma nedenin dogru degil.

Forumlara pek takilmiyorum bazan yardimci olmak amaciyla düsünce belirtiyorum.

Sac ekimim hakkinda forum neden bunkadar kavga cikartiyor anlamadim.

Ekimi ben yaptirdim herseyi bilen benim bu konuda fakat kavga eden bazi katilimcilar.

Benim konuyu acarsan sevinirim insanlari aydinlatmak icin birikimlerimizi aktarmakta fayda var. Yeni resimler yayinlayacaktim sen konuyu kapatmissin.

Selamlar
- Ekim 2014
- Norton 6
- Tek seans

Sonuc göründügü gibi

Kiskanmayin sizinde olsun 🙂

kaan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Ağustos 2017, 09:56:47 »
Merhaba arkadaşlar bende saç ekimimi Mega Hair Trans'da yaptırdım. Benimkide organik saç ekimi oldu kendi saç köklerim kullanıldı ekimde. Ekim boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Çok başarılı geçti benim ekimim. Ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım ve ekimi bana çok yardımcı oldu hem fiyat konusunda hem ilgi alaka güler yüz olarak çok memnun ettiler beni. Herşey için kendilerine çok teşekkür ederim. Bakmak isteyen arkadaşlar öncesi ve sonrası fotoğraflarıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ekim yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim ben.

https://i.hizliresim.com/gWBBmN.jpg

https://i.hizliresim.com/9dOOn8.jpg

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Ağustos 2017, 23:17:52 »
Merhaba arkadaşlar bende saç ekimimi Mega Hair Trans'da yaptırdım. Benimkide organik saç ekimi oldu kendi saç köklerim kullanıldı ekimde. Ekim boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Çok başarılı geçti benim ekimim. Ekim kordinatörü Gülten Ünveren hanım ve ekimi bana çok yardımcı oldu hem fiyat konusunda hem ilgi alaka güler yüz olarak çok memnun ettiler beni. Herşey için kendilerine çok teşekkür ederim. Bakmak isteyen arkadaşlar öncesi ve sonrası fotoğraflarıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ekim yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim ben.

https://i.hizliresim.com/gWBBmN.jpg

https://i.hizliresim.com/9dOOn8.jpg

Hangisi öncesi hangisi sonrası yazsaydınız keşke .

ejderymn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Eylül 2017, 10:26:53 »
Merhaba bu formda yeni üyeyim. Bende saç ekimi yaptırdım. Benim saçlarımı Mega Hair Trans'da Gülten Ünveren hanım ekti. Fue yöntemi ile oldu ekimim. Toplamda 8 saat sürdü operasyonum. Herhangi bir ağrı veya acı hissetmedim. Ekimden bir gün sonra ilk saç yıkamam yapıldı. Henüz daha yeni yapıldı ekimim. Resimlerimi linke yüklüyorum bakmak isteyenler için. Saçlarım uzadığı zaman yine buraya fotoğraflarımı yükleyerek paylaşımda bulunacağım. Ben saç ekimimden çok memnun kaldım. Saç ektirmek isteyen herkese tavsiye ederim.

https://i.hizliresim.com/AyqN4p.png

https://i.hizliresim.com/JO4NRo.jpg

Facebook Twitter Instagram