Öncellikle ekimin hayırlı olsun iyi görünüyor acaba cm2 ye ne kadar Graft ekicegiz dediler sana? Benim forumda anlayamadığım bir şey var ya. Anne saçı ne demek düşünmeden burda boş yazan kendini forumun en bilgilisi sanan insanlar var. Soruyorum anne saçı ne demek? Hangi saç sıklığından bahsediyorsunuz anne saçı yazarken? Anne saçı derken cm2 de kaç Graft olur? Az bilimsel düşünün. Bir kere anne saçı derken cm2 de kaç Graft var onu düşünmek gerek. Anne saçı dediğiniz olay her insanda farklı kimine bakarsın 15 yaşında anne saçı cm2 de 100 Graft var, kimine bakarsın aynı yaşta cm2 de 70 Graft var. O yüzden anne saçı diyip burda anlamı net olamayan bir şey yazmayın. Saç ekiminde son teknik ve teknolojiyle cm2 ye 60 Graft ekilebiliniyor, bide 2li 3lü saçlar ekildiğini düşünün o yüzden yani sık saça sahip olmak mümkün, kimse zaten cm2 ye 90-100 Graft beklemiyor öyle algı yaratmaya çalışmayın. Konu sahibi arkadaşım sen en iyisi cm2 de kaç Graft çıkmış onu ölç sonra bak sana vaat edilen ekim gerçekten yapılmış mı diye
Haare2018 ilkokul seviyesindeki Türkçen ve Bilgin ile bana laf sokmaya çalışma zararlı çıkarsın. Ben Keser hocaya benzemem efendi efendi Oturup dinlemem sonra sana ithafen yazdıklarımı oturur 20 dakka tekrar tekrar okursun laf nasıl sokulur imiş idrak edebilmek için.
Anne saçı diye kastedilen kişinin dökülmeden önceki kendi saç yoğunluğu , kendi saç homojenitesi , kendi orijinal saçlarının çıkış yönü Ve orjinal saç tipi kalınlıgı ile elde edilen görüntüye verilen isim.
-Ekim saçı fire vereceği ve verilen firenin nereden verileceğinin hesaplanamaması sebebi ile ANNE SAÇI homojenitesinde olması beklenemez.
-Saçlar enseden alındığı ve ense saçının renk, kalınlık, tip gibi özellikleri tepe bölgesi saçından farklı olduğu için 1e 1 doğallık beklenemez.
-dökülme yaşamamış bir insanda ilgili bölgede hernekadar 120-150 saç kılı olsada Ekim saçında olduğu gibi bu oran 2-3-4 ve multigreftler ile değil Tekli ikili greftlerle tutturulmuştur. Bu sebeple Ekim saçında her nekadar uzun saç ile kapatıcılık sağlansada kısa kesim ile doğal sıklıgın yakalanması namümkümdür.
-son olarak Ekim sırasında kökler için açılan kanalların birbiri ile birleşmemesi adına belirlenmiş sabit bir mesafe ile maalesef tekrarlayan ve birbirine paralel simetrik kanallar açılmak zorundadır. Ayrıca kokun beslenebilmesi adına maalesef belirli bir açının altına inmek risklidir. Ama doğal saç çıkış yönleri hiç bir simetri içermeksizin tamami ile asimetrik bir uyum içersindedir.
Muhtemelen senin için ilk okumada idrak edilesi cümle ve bilgiler değil ama 3-5 tekrardan sonra belki “SORUYORUM ANNE SAÇI NEDEMEK” gibi sesli gülmeme sebep cümleler kurmaZsın.
Olan olmuş. Senin 35.000tl den gitmiş , Ekimin belki patlamış, saçların geriden ilerliyor vs. Sadece bu sebepten FORUMA küsüp burada paylaşım yaparak bilgilerini karşılıksız olarak paylaşıma açan bu işi yapabilmek için mesai harcayan Forumdaslara sataşıp saçma sapan saygısız yazılar yazma.
Benim gibi bu işe 5-6 yıl harcayarak edindiğin bilgileri paylaşacak kadar emek harcamayı göze alamıyor isen en azından otur 3-5 gün zaman harcada paylaşılmış mesajları oku bilgilen.
SLOOCER2019
Saygılarla