Maşallah 1800 Grefte 1200 sıklaştırma.Helal olsun hocaya.Bu yüzden seçtim ben de Koray Hocayı.
Ekim yaptığımı ilk defa yazıyorum şu anda.Çok tereddütte kaldım konu açıp açmama adına.Sonuçta açmadım.
Zaten sadece Koray Hocamın ekimlerini takip için üye olmuştum yıllar önce.Her neyse.
10. Aydayım ve genel olarak memnuniyetim %80 lerde.Fakat bazı bölgelerde seyreklik seziyorum.Beni hiç aramadılar,sormadılar.Ekimin ne durumda foto at falan diye.Sadece kabuk dökümünden sonra atmıştım.Bir de 70. günde sivilce var diye.
İyi ki ekim yaptırmışım diyorum.Acayip özgüven kazandırdı bana.Fakat bazı bölgelerim homojen değil.İş yoğunluğumdan vakit bulursam Koray Hocama kontrole gideceğim.Hala çıkışlarım devam ediyor tabi görebiliyorum küçük küçük.Belki 3-4 ay sonra %90 lara çıkabilir memnuniyetim.
Bakalım Koray Hocam ne diyecek ,asıl onun beğenip beğenmemesi benim için önemli.Ona çok güveniyorum.Hani Asmed gerçekten çok kaliteli bir merkez fakat insanların karakterini iyi analiz ettiğimi düşünen ben,Koray Hocayla kısa görüşmemde gerçekten çok mütevazi,işini iyi yapmaya çalışan biri olduğunu hissettim.Her şey gönlünce olsun.Bakalım ben de en kısa zamanda analiz yaptırmaya gideceğim.Hoca revizyon derse de ,böyle iyi derse de başım üstüne.Saygılar...
Sizin bu şekilde Asmedden mutlu ayrılmanız benim gibi memnuniyetinde kırıkları olanlara büyük moral veriyor.Helal olsun Koray Hocaya...