Gönderen Konu: the mosssi london  (Okunma sayısı 25212 defa)

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
Ynt: the mosssi london
« Yanıtla #45 : 18 Ağustos 2020, 18:32:02 »
mesaj alınmıştır teşekkürler 🙏

Sizlerin amacı üründen faydalanmaktan ziyade karalamak. Ciddi bir çaba içerisindesiniz. İnstagramda alanlar facebookta alanlar trendyolda alanlar. Satıcı puanları hepsi ortada iken siz kendi kendinize neyin çabasındasınız anlamıyorum.

Bu forum bu şekilde kullanılıyor ise hesabımı kapattırabilirim

@hintell hesabımı kaldırmanızı rica ediyorum. Bu arkadaşlara fayda sağlamaya çalıştıkca arkadaşlar bize zarar verme çabasına  girdi. Birde kendimizi birşeyleri ispatlama çabasında bulduk.

Teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 18 Ağustos 2020, 19:22:38 »
Reklam değil mossi kaliteli bir vitamin seti  vitamin olarak bilmeyen araştırsın.
Bize sordular konu açalım mı diye biz de forum üyelerinden kullananlara indirim yaparsanız olur dedik

Ürün pahalı İnsanlar indirim alıyor ve faydalanıyor bu durumdan bilmem farkındamısınız.

bu durumu kabul ettiler kısaca bu ürünü kullanan insanlar var her şeye olumsuz bakmayınız.

Diğer markalarda gelse forum üyelerine indirim yapsa

Xpecia şu bu onlarada izin verilir.

Bu vitaminler yan destek olarak finasterid ile güzel olur.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 19:31:21 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #47 : 18 Ağustos 2020, 19:27:31 »
Reklam değil mossi kaliteli bir vitamin seti  vitamin olarak bilmeyen araştırsın.
Bize sordular konu açalım mı diye biz de forum üyelerinden kullananlara indirim yaparsanız olur dedik

İnsanlar indirim alıyor ve faydalanıyor bu durumdan bilmem farkındamısınız.

bu durumu kabul ettiler kısaca bu ürünü kullanan insanlar var her şeye olumsuz bakmayınız.

Diğer markalarda gelse forum üyelerine indirim yapsa

Xpecia şu bu onlarada izin verilir.
  dostum eğer  bir sıkıntı    olursa tüm  sorumluluk  almış  oluyorsun  yani öylemi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 18 Ağustos 2020, 19:30:36 »
  dostum eğer  bir sıkıntı    olursa tüm  sorumluluk  almış  oluyorsun  yani öylemi?

Nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsun sen ? Don vito boş yapıyorsun.

Ürünü alan kullanan insanlar var fiyatı pahalı ürün olarak iyi vitamin bir çok merkez pahalıya veriyor alan kullanmak isteyen varsa indirimli alsın dedik fenamı ettik kimseye gidin alın demedik.
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 18 Ağustos 2020, 19:35:34 »
Nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsun sen ?
insanlar  sana güvenerek   ürün  alıyorlar   sonrasında  her hangi bir sıkıntı  çıkarsa   nasıl bir garanti  veriyorsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 18 Ağustos 2020, 19:39:26 »
insanlar  sana güvenerek   ürün  alıyorlar   sonrasında  her hangi bir sıkıntı  çıkarsa   nasıl bir garanti  veriyorsun

Bana güvenerek derken? Kime alın dedim? Altını çiZiyorum almak isteyen zaten alacak olan yararlansın anlamakta sorun yaşıyorsun bazen.

Forumda 100 lerce 1000 lerce ürün paylaşılıyor dostum her konuya anlamadan dinlemeden idrak etmeden bodoslama dalıyorsun yapma işine bak

İçeriği vitamin olan ürün andacur değil
Global Moderator

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #51 : 18 Ağustos 2020, 19:44:53 »
Ürünü kullanan varmı? Ben merak ettim yani kullanıp verim alan olursa buranın altına yazsın çok paydalıysa hem ucuza alalım öyle bir seti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: the mosssi londonn
« Yanıtla #52 : 18 Ağustos 2020, 19:47:44 »
Ürünü kullanan varmı? Ben merak ettim yani kullanıp verim alan olursa buranın altına yazsın çok paydalıysa hem ucuza alalım öyle bir seti.

Ürünü merkezler veriyor pahalı fiyatlara.

Bu konuyu gören de gelir alır daha uyguna ne kadar indirim yaptıklarını sormadık.

Ürün vitamin olarak kaliteli iyi bir markadır ama tek başına çözüm değil yani saç çıkarmaz ihtiyaç olan vitamini sağlar genetik dökülmeyi durdurmak gerek öncelik olarak ben kullanmadım almak isteyen araştırır sorgular kullanana sorar alıcaksa indirimden yararlanır gerisi beni alakadar etmez.

Bizim amacımız zaten yazılan çizilen ürünlerin temsilcilerinin gelip forum üyelerine uygun fiyata avantaj sağlaması.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 18 Ağustos 2020, 20:09:05 »
600 Tl iyiymis (6 aylik kürse) yoksa piyasada 500 dolarin altinda satılmiyor ekim merkezlerinde 1600 tl civari nasil bu kadar ucuz olabiliyor?

Baya oldu Forum üyelerine indirim istedik kabul ettiler
Global Moderator

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 18 Ağustos 2020, 20:27:35 »

Hocam senin mesajlarını ne zaman görsem çoğunlukla millete Finasterid öneriyorsun. Bir garanti veriyormusun sıkıntı çıkarsa merak ettim

Not : Ben de Proscar 1/4 kullanıyorum

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 18 Ağustos 2020, 21:24:55 »
Hocam senin mesajlarını ne zaman görsem çoğunlukla millete Finasterid öneriyorsun. Bir garanti veriyormusun sıkıntı çıkarsa merak ettim

Not : Ben de Proscar 1/4 kullanıyorum
    benim  bahsettigim  şey burda farklı  bir şey   senin bahsettiğin   şey  farklı      birsey alakası  olmayan  birsey 

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 19 Ağustos 2020, 00:54:01 »
Hangi sorunuza cevap alamadınız.?
Ithalmı ürünleriniz yoksa Türkiyede demi üretiliyorda bukadar uyguna satabiliyorsunuz?.

Ürünün kalitesini biliyoruz, sorun avrupanın heryerinde fiyat sabit, sizde nasıl bukadar uygun oluyor?.

Hintell in dediği gibi indirim sadece forum üyelerineyse tamamdır. Yoksa heryerde bu fiyatlaraysa ben halen düşünürüm çünkü fiyatı ülkelere göre değişmeyen çok değerli bir marka ve kalitesi bilinen ürünleri var.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 19 Ağustos 2020, 01:53:05 »
İlk kez duydum bu ürünü. Ne kadar kullanmak lazım başlayınca ? Yan etkisi varmı?

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #58 : 21 Ağustos 2020, 13:06:52 »
Herkese Tekrar Merhaba,

1 ) Ürün ingiltere menşei li olup Türkiyede üretilmektedir.
2 ) Forumdan geldiğini belirten kişilere uygun rakamlar ile satılmıştır. Alan arkadaşlar takipteyse belirtebilir.
3 ) Ürünlerin saç çıkarma özelliği bulunmamaktadır. Bu şekilde soru soran çok oldu isteyenlere çıkarmadığını belirtmiş olduğumuz. Üzerine teşekkürler aldığımız yazışmaları paylaşabilirim.
4 ) Ürün kendini ispat etmiş bir ürün bu konu ile ilgili herhalde tartışmaya girecek olan varsa bu forumda boşuna yer kaplıyor demektir.
5 ) Ürün ekimlerden sonra ağırlıklı olarak kullanılmaktadır. Yani saçlarınızın daha sağlıklı çıkmasını hücrelerinizin beslenmesini sağlıyor. Ayrıca tırnaklarınızıda besliyor.

Demem o ki çoğunuzun bilgisi yok. Araştırmayada üşenmişsiniz. Dileyen arkadaşlar kendi sitesine yada instagrama girip ürünler hakkında bilgi sahibi olabilir.

Ürnü kliniklerden amazondan trendyoldan yada instagramdan alabilirsiniz.

Bu konu ile ilgili artık sizlere cevap vermeyeceğim. Çünkü boş zamanınızı burada bu şekilde insanlara muhalefet olarak değerlendirdiğinizi görüyorum.

Saygılar,

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #59 : 06 Ekim 2020, 20:05:27 »
Selamlar,

The mossi ile ilgili bu hafta ciddi indirimlerimiz olacak.

9.Ekim Cumaya Kadar instagram adresimiz olan @megscosmetic den ulaşabilirsiniz.

Facebook Twitter Instagram