Gönderen Konu: the mosssi london  (Okunma sayısı 25214 defa)

BusraDeveci

• Yeni üye
  • *
Ynt: the mosssi london
« Yanıtla #15 : 08 Mayıs 2019, 01:52:05 »
Arkadaşlar, bu The Mossi şampuan abartmıyorum dünyanın en iyisi sanırım. Ama geçenlerde bir dergide okudum aynı zamanda dünyanın en pahalı saç ürünleriymiş The Mossi London. Sesimi duyuyorsanız lütfen fiyatını biraz düşürün, 65 dolara şampuan olur mu, 3. Kutu bitti benim param da bittii 😅

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 09 Mayıs 2019, 21:55:29 »
Arkadaşlar, bu The Mossi şampuan abartmıyorum dünyanın en iyisi sanırım. Ama geçenlerde bir dergide okudum aynı zamanda dünyanın en pahalı saç ürünleriymiş The Mossi London. Sesimi duyuyorsanız lütfen fiyatını biraz düşürün, 65 dolara şampuan olur mu, 3. Kutu bitti benim param da bittii 😅

bu mossi london nerde satılıyor acaba bilginiz varmı.

Stanley

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 09 Mayıs 2019, 22:35:49 »

bu mossi london nerde satılıyor acaba bilginiz varmı.

valla merak ettim . Amerikada yasiyorum burda aricam ben de. bakalim burda kac dolara satiyolar

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #18 : 17 Mayıs 2019, 02:04:42 »
Arkadaşlar ihtiyacı olan bana mail adresimden veya instagramdan @londonthemossi ulaşabilir. Yardımcı olabilirim..

Emre_70

• Full Member
« Yanıtla #19 : 04 Haziran 2019, 23:39:52 »
600 Tl iyiymis (6 aylik kürse) yoksa piyasada 500 dolarin altinda satılmiyor ekim merkezlerinde 1600 tl civari nasil bu kadar ucuz olabiliyor?

rapertuar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 27 Temmuz 2019, 10:53:04 »
4 aylık set 600 tl,lakin saç ekim merkezleri k@r koyup satıyorlar o yüzden çok daha pahalıya veriliyorlar...Ama N11 de falan da mevcut 4 aylık set

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 27 Temmuz 2019, 14:38:20 »
Arenamed ekimden sonra satmaya çalışıyor o seti. Ama ısrarcı olmuyorlar. Böyle bir ürün var almak İster misiniz şeklinde, sordular sadece ben ilgilenmeyince de hiç üstelemediler.

arenamed bizew bi set önerdi mavi kutusu vardı adı booster bilmemneydi sanırım.belki aynı üründür.  içinde donörün daha hızlı toplaması icin sprey, 4 ay yetecek sampuan ve hap vardı o da 2 ay gidiyormus. fiyat 700 tl. hapı baya övdüler prpye bile gerek kalmaz dediler. arkadasın dediği gibi ısrarcı olmuyorlar. daha ucuz olsa alacaktım.

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 27 Temmuz 2019, 14:43:47 »
arenamed bizew bi set önerdi mavi kutusu vardı adı booster bilmemneydi sanırım.belki aynı üründür.  içinde donörün daha hızlı toplaması icin sprey, 4 ay yetecek sampuan ve hap vardı o da 2 ay gidiyormus. fiyat 700 tl. hapı baya övdüler prpye bile gerek kalmaz dediler. arkadasın dediği gibi ısrarcı olmuyorlar. daha ucuz olsa alacaktım.

bu arada bahsettiğim mavi kutulu setin adını bilen var mı acaba? booster yazıyordu üzerinde büyük harflerle. içeriğini incelemek istiyorum

rapertuar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 02 Ağustos 2019, 16:44:04 »
ellerinde the mossi london da mevcut onu tercih edin önerimiz odur

sniper34.com

• Full Member
« Yanıtla #24 : 18 Eylül 2019, 04:10:45 »
Mossi london u hergünmu kullanıyorsunuz acaba günde iki kere de kullanalı duydum gün aşırı da?

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Ekim 2019, 15:09:20 »
konuyu yukarı taşıyorum Arkadaşlar mossi şampuanın türkiyede satışı var bende araştırıyordum bu konuya denk geldim. içerik olarak devasa bi ürün fakat 65 dolar ken şampuanın fiyatı türkiyede 200 lira o kafamı karıştırdı

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #26 : 07 Kasım 2019, 21:36:07 »
Arkadaşlar Bu Ürünleri Ben Satıyorum. Uygun fiyata yardımcı olabilirim. İsteyen arkadaşlar insta dan ulaşabilirler...@megscosmetic

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #27 : 08 Kasım 2019, 11:13:04 »
Ürün satın almak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Yardımcı olabilirim.

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #28 : 08 Kasım 2019, 11:15:28 »
konuyu yukarı taşıyorum Arkadaşlar mossi şampuanın türkiyede satışı var bende araştırıyordum bu konuya denk geldim. içerik olarak devasa bi ürün fakat 65 dolar ken şampuanın fiyatı türkiyede 200 lira o kafamı karıştırdı

125.00 TL den yardımcı olabilirm

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
« Yanıtla #29 : 01 Nisan 2020, 12:38:30 »
Arkadaşlar,

Bu hafta Setlerde ciddi indirimler mevcut. ihtiyacı olanlar @megscosmetic den buradan geldiğini belirterek fiyat talep edebilir. İndirim stoklarla sınırlıdır.

Saygılar

Facebook Twitter Instagram