Gönderen Konu: the mosssi london  (Okunma sayısı 25167 defa)

rapertuar

• Yeni üye
  • *
the mosssi london
« : 07 Aralık 2018, 20:35:06 »
Merhaba arkadaşlar the mossi london isimli üründen aldım kullanmaya başladım,çok değişik bir içerikli ve ağızda emiliyor
şampuanıda güzel içerikli
4 aylık set aldım saçımı ektirdiğim yerden uygun fiyata
var mı kullanan ? 4 aydan sonrada ilk 1 yılı tamamlamamda sakınca olur mu ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: the mosssi london
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2018, 22:36:42 »
pahalı bır set miş galıba siz kaça aldınız
Global Moderator

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2018, 22:46:04 »
The Mossi set çok pahalı o paraya 10 seans mezoterapi yaptırılıp daha net bir sonuç alınabilir.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2018, 23:18:54 »
Ağızda eriyen saç ilacı daha önce hiç duymamıştım vitaminmi bu kardeşim.işe yarıyorsa inceleyeyim bende para bu saatten sonra saça çare olacaksa hiç önemli değil neyse veririz üçr beşe bakmadan yeterli bu saç illetinden kurtulalım.
Saçı güçlendirmek ve dökülmeyi azaltmak için Düzenli mezoterapi en etkili yöntemdir hocam ayrıca saç çıkışı sağlayan da iki ilaç var biri finasterid biri minoxdil diğerleri kozmetik ürün diye geçer ve çoğu pahalı ama işe yaramaz ürünlerdir bu ürünün içeriğini incelemedim ama  kozmetik gibi gözüküyor..

rapertuar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2018, 15:21:13 »
Ağızda eriyen saç ilacı daha önce hiç duymamıştım vitaminmi bu kardeşim.işe yarıyorsa inceleyeyim bende para bu saatten sonra saça çare olacaksa hiç önemli değil neyse veririz üçe beşe bakmadan yeterki bu saç illetinden kurtulalım.

mesaj atarsın veriririm kimden aldığımı(uygun fiyata verdiler,normalde çok pahalı)

oldukça iddalı ve iyi bir ürün içeriğide öyle,fda onayı bile var idi helal sertifikası da,çok araştırdım en iyisi bu gibi ayrıca üreticisi de türkiyede en bilinen marka
ilaç üretimi yapan yer

mezoterapi çok etkili değil ve türkiyede doğru düzgün marka yok olsada pahalı epey çünkü en iyi markalar ispanyol markalar(dünyada bu işi onlar yapıyor)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2018, 20:14:42 »
Kaça aldın birader sen bu seti uygun fiyata ?

Bu seti iyice bir araştırıp detaylı bakmak gerek nedem fiyatı bu kadar pahalı faydalımı içeriği vs
Global Moderator

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2018, 09:36:12 »
mesaj atarsın veriririm kimden aldığımı(uygun fiyata verdiler,normalde çok pahalı)

oldukça iddalı ve iyi bir ürün içeriğide öyle,fda onayı bile var idi helal sertifikası da,çok araştırdım en iyisi bu gibi ayrıca üreticisi de türkiyede en bilinen marka
ilaç üretimi yapan yer

mezoterapi çok etkili değil ve türkiyede doğru düzgün marka yok olsada pahalı epey çünkü en iyi markalar ispanyol markalar(dünyada bu işi onlar yapıyor)
İçeriğini biraz inceledim Ağızdan emilen vitamini çok vasat. B3 Vitamin B5 Vitamin, B6, Çinko, Folik Asit Biotin, İyot Ginseng, C Vitamini, Isırgan Otu, At kuyruğu var içeriğinde Xpecia nın içeriği bile daha iyi...Mezoterapi içinde sana yer tavsiye edebilirim...1 senede sonuç almazsan paranı iade ediyorlar...
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2018, 09:45:42 Gönderen: Sergeant »

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Aralık 2018, 16:33:35 »
İçeriğini biraz inceledim Ağızdan emilen vitamini çok vasat. B3 Vitamin B5 Vitamin, B6, Çinko, Folik Asit Biotin, İyot Ginseng, C Vitamini, Isırgan Otu, At kuyruğu var içeriğinde Xpecia nın içeriği bile daha iyi...Mezoterapi içinde sana yer tavsiye edebilirim...1 senede sonuç almazsan paranı iade ediyorlar...

Mezoterapi derken saça enjeksiyon yapılan ürünlerden bahsediyoruz değilmi bunların gerçekten faydası oluyormu.ben sadece bayanlarda işe yarıyor sanıyordum.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Aralık 2018, 17:40:19 »
Evet hocam saç için gerekli vitaminlerin ve minarellerin hepsini saç diplerine enjete ediyorlar  yılda 8-10 seans öneriliyor ve tıbben kanıtlanmış bir tesavi yöntemidir mezoterapi kadınlara ve erkeklere uygulanıyor...

uur

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2018, 02:02:07 »
Evet hocam saç için gerekli vitaminlerin ve minarellerin hepsini saç diplerine enjete ediyorlar  yılda 8-10 seans öneriliyor ve tıbben kanıtlanmış bir tesavi yöntemidir mezoterapi kadınlara ve erkeklere uygulanıyor...
mezoterapi yeni saç oluşumunu destekliyor mu? nerde yaptıraniliriz?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2018, 07:42:15 »
mezoterapi yeni saç oluşumunu destekliyor mu? nerde yaptıraniliriz?
Var olanları güçlendirir ve dökülmeye yüz tutmuş saçları onarır hocam saç çıkarmaz saç çıkaran fda onaylı iki ürün var minoxidil ve finasterid

rapertuar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 11 Aralık 2018, 19:07:02 »
şaka gibisin yahu the mossi london kadar gelişmiş ürün yok şuanda,ağızda emilmesi kana hızlı karışması demek zaten ve de içeriği güçlü epeyce

600 tl ye aldım gayet te uygun ve şimdiden etkili olmaya başladı bile

mezoterapide iyibir yöntem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Aralık 2018, 19:09:23 »
şaka gibisin yahu the mossi london kadar gelişmiş ürün yok şuanda,ağızda emilmesi kana hızlı karışması demek zaten ve de içeriği güçlü epeyce

600 tl ye aldım gayet te uygun ve şimdiden etkili olmaya başladı bile

mezoterapide iyibir yöntem

Halhalla okadar gelişmiş bir ürün yok demek Dht blocer mevcutmu bu sette? Saçı dht den kısaca genetik dökülen birine bu setin ne gibi faydası olabilir ? İçeriğini bilmiyorum ondan soruyorum
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2018, 10:52:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

freier

• Full Member
« Yanıtla #13 : 22 Aralık 2018, 01:04:01 »
Arenamed ekimden sonra satmaya çalışıyor o seti. Ama ısrarcı olmuyorlar. Böyle bir ürün var almak İster misiniz şeklinde, sordular sadece ben ilgilenmeyince de hiç üstelemediler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2018, 10:52:56 »
Arenamed ekimden sonra satmaya çalışıyor o seti. Ama ısrarcı olmuyorlar. Böyle bir ürün var almak İster misiniz şeklinde, sordular sadece ben ilgilenmeyince de hiç üstelemediler.

doğrusuda bu kaliteli bir ürün olduğu söyleniyor faydası vardır
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram