Sorum tabiki herkesde farklı cevabı olur, bünyeden bünyeye değişir ama bana ortalama rakam lazım
Benim bildiğim 6 ay ama doğru mu sizce?
Saçım dökülmüyor şuanda ama tepe bölgesinde birsürü kök uzamıyor nedense, hairfortede şuanda 5. şişem bitmek üzere nerdeyse
Şöyle birşey düşünüyorum. Elimde daha 6. şişe hairforte var ve bu bittiği anda
Hairforte spreyi bırakıp ortalama 3-6 aylık bir minoxil başlama programı düşünüyorum(7-8 yıl önce 20 gün falan kullanmıştım ama hep kullanılması gerektiği için bırakmıştım uzun seneler önce
)
Kullandığım xpecia hapını 1 doz devam(2 dozdan azalttım artık)
Minoxil tedavisi bitince ve saçlar(özellikle uzamayanlar ve kısa kalanlar) kendine gelirse minoxili tedavisi bitirip, hatta xpecia'yı da tamamen bırakmayı düşünüyorum program sonunda
En sonunda planım herşey yukarıdaki gibi güzel giderse
Günde 1 ya da 2 kere tekrardan Hairforte Sprey(evlenene kadar sonra bırakırım heralde, ömür boyu uğraşcak halim yok) not: minoxil'i bırakmış olacam haliyle tekrardan hairforte başladığım için
Xpecia'yı tamamen bırakıp yerine %100 dozları aşmayacak şekilde bir multivitamin(adaylarım sustenium veya supradyn, dozları %100 %100 olmalı)
Bir süre solgar 5mg biotin(saç istediğim uzunluğa gelene kadar, 7-8 yıldır her ay 1 numara yapıyorum veya kazıtıyorum, ki tedavi bitene kadar böyle devam edebilir)
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, ne düşünüyorsunuz kafamdakiler hakkında?