Donör bölgedeki saçın sağlıksız olma gibi bir durumu yok sağlıksız olsa zaten orda durmaz arkadaşın zaten saçlarının bırak donör bölgesini şakak hariç her bölgesi sağlıklı.Saç çıkmaması durumları ya yoğunlukla alakalı olabilir o da bazılarında tekli çiftli az da üçlü bazırlarında ikili üçlü bazılarında üçlü yoğunlukta çıkar bu da yoğunluğu belirler.Bazı hastalarda ise saç yine çıkar ama uyum sorunu yaşanabilir yanlarla vb.renk kalınlık uyumu gibi.Saç çıkmamasının tek nedeni Ekim sırasında yaşanacak problemler ve saç ekimi yapacak kişinin tecrübesizliğiyle alakalıdır.
İlaç olayı ise bence size kalmış finastrid e girmek kesinlikle gereksiz bıraktın mı zaten eski haline dönecek yani ne gerek var ki böyle bir ilaçla vücudunu yormaya eğer kullanıcaksan biotin kullanabilirsin ki normald ben minoxcil e de karşıyımama yıllarca kullandığım için alışkanlık tepe bölgeme ektirmedim oralara sürüyorum ara ara da tepeye sürerken parmağımda kalan minoxille masaj yaparak uyguluyorum yani yok denecek kadar hafif bir şok yaşatsın diye.