Saç Ekimi Sonuçları
arkadaşlar bişey soracağım . yorum yapan arkadaşların yorumunun altına nasıl yorum yapıyoruz . yani direk yorumun altına cevabı nasıl veriyoz beceremedim bir türlü
Alıntı yapılan: _OKTAY - 13 Mayıs 2016, 11:15:57arkadaşlar bişey soracağım . yorum yapan arkadaşların yorumunun altına nasıl yorum yapıyoruz . yani direk yorumun altına cevabı nasıl veriyoz beceremedim bir türlü üst sag tarafta "alıntı" ona tiklayip yaziyosun
ekilen saçların cıkmaması için hiç bir neden yok.biraz daha sabır.yaş kaç
Abi şimdi gördüm. 10 numara olmuş hayırlı olsun şimdiden.. Sabretmeye devam.. Olacak inşallah
Arkadaşlar prp hakkında bilgisi olan ve ya prp yaptıran var mı aranızda . prp yaptirsak katkısı olur mu ?.
Alıntı yapılan: _OKTAY - 15 Mayıs 2016, 12:39:28Arkadaşlar prp hakkında bilgisi olan ve ya prp yaptıran var mı aranızda . prp yaptirsak katkısı olur mu ?. oktay inanma öyle seylere para tuzagi hic bir anlami yok .. emre karadeniz hoca var bak sitede ona sor oda aynisini soyler sana .. ilac kullancan fayda istiyosan tabi bunuda tercih etmiyosun sen oyuzden kendi haline birak kendini bos yere strese sokuyosun surecin normal seyrinde bosuna kafana takip kendini üzme hersey guzel olucak yakinda
Saçlar çıkana kadar kullanmasan daha iyi hocam, ben 7 ay sonra kullanmaya başladım.Çok bir zararı olmaz ama kullandığında akşama saçlarını yıkasan iyi olur, birkaç gün spreyli durmak olmaz.mevcut saçlara zararı olur ama ekilen saçlara zararı olmaz diye düşünüyorum . ama en iyisi kullanmamak